Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου
Δήλωση Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού
για το αποτέλεσμα των εκλογών

Μετά τη δημοσίευση των τελικών αποτελεσμάτων των Δημοτικών Εκλογών για το Δήμο μας, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Συγχαίρω το νέο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο και τους συνεργάτες του για την μεγάλη τους νίκη η οποία έδωσε σε όλους μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και αισιοδοξία.
Η εκλογή του Ηλία Αποστολόπουλο στο αξίωμα του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, με το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό ψήφων, είναι δηλωτικό της επιτυχημένης πορείας του στα δημοτικά μας δρώμενα, τόσο την πρώτη τετραετία που εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος όσο και τη παρούσα κατά την οποία υπηρέτησε το Δήμο μας από τις υψηλές θέσεις ευθύνης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΚΜΕΠΑ), ως στέλεχος της πλειοψηφίας και του συνδυασμού μου.
Αυτές οι υπηρεσίες του Ηλία Αποστολόπουλου εκτιμήθηκαν και αναγνωρίστηκαν από τη συντριπτική πλειοψηφία του συνδημοτών μας, οι οποίοι των επιβράβευσαν με τον καλύτερο και αξιότερο τρόπο. Γι’ αυτές τις υπηρεσίες του, του εκφράζω και εγώ τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου.
 Θέλω, επιπροσθέτως  να συγχαρώ το συνεργάτη μου και νέο Δήμαρχο της πόλης μας και για τον καθόλα άψογο, ευπρεπή και πολιτισμένο προεκλογικό του αγώνα. Η προεκλογική συμπεριφορά του Ηλία Αποστολόπουλου και των συνεργατών του είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση, γι’ αυτό και η τοπική κοινωνία μας την επικρότησε με τον καλύτερο τρόπο.
Εύχομαι στον Ηλία Αποστολόπουλο καλή επιτυχία στο έργο του και τον διαβεβαιώ ότι θα είμαι δίπλα του όποτε με χρειαστεί κατά την άσκηση των νέων του καθηκόντων.”

Ο Δήμαρχος



Βασίλειος Ξύδης

9 σχόλια:

  1. Γεια σου Δήμαρχε κωλοτούμπα! Μία Δασκαλόπουλο, μία Αποστολόπουλο. Τσιράκι του οποιουδήποτε κατήντησες αρκεί να μην βγει ο Τίγκας! Ούτε για την πάρτη σου δεν έκανες τέτοιο τιτάνιο αγώνα. Μπράβο, σε συγχαίρω! Το μόνο που κατάφερες είναι κατά την "ηρωική" έξοδό σου να πέσεις στα μάτια πάρα πολλών Παπαγιωτών που χρόνια σε στήριζαν...και αυτοί ήταν ο λόγος της πολιτικής σου μακροζωίας. Ήθελες να είσαι ο τελευταίος Παπαγιώτης στρατιωτικός δήμαρχος...και το πέτυχες. Έχασες όμως πολλά...που ακόμα σίγουρα δεν έχεις καταλάβει. Scripta manent…και ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου δημαρχίσκε- κομματάρχη.Τα 97000 ευρώ κενό στο ταμείο του Παπάγου ο Αποστολόπουλος τα κατήγγειλε.Η συμφωνία έκλεισε και τα τα κουκουλώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ναύαρχος κατάφερε με μοναδική μαεστρία να εκλέξει άνθρωπο δικής του επιλογής. Πόνταρε σε δύο δικούς του ανθρώπους. Ο Δασκαλόπουλος δεν τράβηξε και τελικά έριξε όλες του τις δυνάμεις στο Αποστολόπουλο, όταν διαπίστωσε την αντικειμενική δυσκολία του Δασκαλόπουλου. Γνωρίζει τώρα ότι θα χρηστεί επίτιμος Δήμαρχος από τον διάδοχό του και κάποια στεγανά - άβατα στον Παπάγο δεν πρόκειται ποτέ να αγγιχθούν - διερευνηθούν. Πιστεύετε ότι αν ο διάδοχος του Νικολάου το 2010 ήταν άτομο δικής επιλογής Νικολάου, ελεγχόμενος από τον Νικολάου, θα έβγαιναν στον αέρα προς διερεύνηση θέματα όπως ΔΑΟΧ, ΚΕΚ, ανεξαρτήτως της τελικής τους έκβασης, και γενικότερα θα υπήρχε αυτή η έντονη διάθεση για διερεύνηση κάθε πτυχής της οχτάχρονης διοίκησης Νικολάου;
    Φανταστείτε αν ο επόμενος Δήμαρχος ήταν ο Τίγκας, ο Κεχρής, ο Ζήκας ή ο Νικολάου, ο οποιοσδήποτε από αυτούς, χωρίς καμία διάθεση ρεβανσισμού, θα έπρεπε να κάνει έναν απλό λογιστικό έλεγχο για τα 93.000 έλλειμα ταμείου του Παπάγου, για το Verde, για τον ΔΑΟΠ. Κάτι τέτοιο τώρα δεν πρόκειται να γίνει. Υπάρχουν "συμφωνίες κυρίων" μεταξύ πρώην και επόμενου Δημάρχου και θα τιμηθούν. Ο Ναύαρχος μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Του βγάζω το καπέλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ πούλησε την <> του, την κ.Φασουλή ,τον Δασκαλόπουλο δεν θα πούλαγε βρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O υπέργηρος πολιτικός εξασφάλισε ακόμα μία αμειβόμενη 5ετία. Στη σπάνια φωτογραφία, μαζί με το σωσία του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνε οι εκλογές τελείωσαν κέρδισε ο Αποστολόπουλος, ας κοιτάξει ο απερχόμενος Δήμαρχος και λίγο τον Δήμο καλές οι βόλτες του με αμάξι του Δήμου η παραβίαση του ΣΤΟΠ ενώ μιλάει στο κινητό του αλλά το καλοκαίρι είναι μπροστά μας θα έχει ζέστη και απόψε κάναμε σεφτέ με ΦΩΤΙΑ στην Αργυροκάστρου στο γεφυράκι δίπλα στο 2-4 Δημοτικό απο χόρτα που έκοψε ο Δήμος αλλά οι υπάλληλοι δεν τα μάζεψαν γιατί δεν τους είχε πει η Κα. Φασούλη.............. Μπορεί να πήρες την ψήφο των Δημοτών Κυρία Φασούλη αλλά μην καούμε και ζωντανοί επειδή το έριξες στην προεκλογική καμπάνια σου ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτυχημένη η πορεία του Αποστολόπουλου στο Δήμο. Σε άλλο Δήμο κοιτούσες πρώην δήμαρχε. Γελάει ο κάθε πικραμένος των παιδικών σταθμών που το διαβάζει. Πες τώρα και τί σου έδωσε ο Αποστολόπουλος που δεν σου το έδινε ο Δασκαλόπουλος να τελειώνουμε. (Αν ξέρει κανένας ας το γράψει γιατί το έχω απορία). Είναι τόσο υπεράνω ο Ξύδης που δέχεται τον ερμαφρόδιτο αυτό συνδυασμό του Αποστολόπουλου, όταν ο ίδιος είναι απλώς βαμμένος δεξιός. Τρελλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ....ΠΟΥΣΕ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΚΑΙΤΟΥΛΑ.....ΑΧ ΚΑΥΜΕΝΗ ΧΡ.........Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή