Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΣΤΕΚΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΛΕΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Η παρακάτω επιστολή μπορεί να μην φέρει υπογραφή ωστόσο έχει την αξία της γιατί θίγει ένα πραγματικό πρόβλημα, στέλνοντας μήνυμα στον δήμαρχο ν’ ασχοληθεί με το εγκαταλειμμένο σχολείο της οδού Κλειούς στον Χολαργό, το οποίο αποτελεί εστία μόλυνσης και …στέκι ναρκομανών και ανώμαλων!

Δείτε το μήνυμα που μας εστάλη προφανώς από κατοίκους της περιοχής. 

"ΠΙΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. 
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ: 
ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ

ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ; 

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΚΕ, ΒΑΡΑΝΕ ΕΝΕΣΕΙΣ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ  ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ 
ΓΙΑ ¨ΚΟΚΟ"! ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ GAY. 
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΙ AN ΔEN KANETE KATI,ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛOYME ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. 
Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ - ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΕΙΟ;"

6 σχόλια:

  1. ο Δημαρχος δεν πηγε σε αυτο το σχολειο..... οποτε γιατι να τον νοιαζει?? και γενικα οοοτι γινεται στο Χολαργο δεν τον νοιαζει! πιασαμε καρεκλα και ολα καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τους πω εγώ τι έχει να γίνει με το σχολείο αυτό από τον Σεπτέμβριο αν δεν ασχοληθούν και αν δεν το φτιάξουν.Λίγο τρέλα χριεάζεται , μέσο σε 3-4 κανάλια ,ακόμα και ένα είναι αρκετό.
    Μετά, ανάρτηση σε πολλά blogs και παράλληλα υπογραφές των κατοίκων της περιοχής.
    Η Αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί , έχουν πολλές φορές πάρει τηλέφωνο οι κάτοικοι της περιοχής και έχει ενημερώσει η αστυνομία και τον δήμο Παπάγου-Χολαργού.
    Εγώ και άλλοι 200 περιμένουμε να μας πει ο δήμος τι θα κάνει με το θέμα.
    Και αν δεν μας πει ο Ξύδης επειδή τελειώνει στην ουσία την καριέρα του ως δήμαρχος, θα μας πει ο νέος δήμαρχος , ο Αποστολόπουλος που τόσο πολύ επένδυσαν όλοι σε αυτόν , τι θα κάνει με το σχολείο που πράγματι είναι η εστία βρωμιάς της περιοχής μας.
    Έχει υποχρέωση να το κάνει ο δήμαρχος αλλιώς υπάρχει και άλλη λύση .
    Να κληθεί με δικαστική εντολή να απαντήσει εφόσον πρώτα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να διαβαστούν οι λόγοι για τους οποίους το σχολείο αυτό είναι ετοιμόροπο, επικίνδυνο για κάθε έναν που για τον οποιοδήποτε λόγο το επισκέπτεται και επειδή αποτελεί εστία μόλυνσης από τη βρώμα που έχει μέσα .
    Εκτός από όλους αυτούς που μαζεύονται , πεθαίνουν γάτες και βρωμάνε, μέχρι και σκυλιά θάβουν που ψοφούν .
    Μιλάμε για μια απίστευτη βρωμιά και να καθαριστεί πάλι το ίδιο θα γίνει ,έχει ξαναγίνει στο παρελθόν αυτό.
    Άμεσα να λυθεί το θέμα ,δεν ξέρω ποιος δήμαρχος θα το λύσει αλλά πρέπει να λυθεί.
    Είναι ντροπή να υπάρχει τέτοιο σχολείο στη περιοχή μας και να μένει αναξιοποίητο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H KOYTRA RE ERGAZOTAN STON OSK....AN THN EIXE AFHSEI OJYDHSUA EIXE TELEIVSEI KAI TO 2on 3on DHM PAPAGOY THN EBGALE APO ANTIDHMARXO KAI OLA STAMATHSAN..PVS EPERNAN TA BIBLIA AMESVS TA SXOLEIA EPI TVN HMERVN THS??ME TIW TERASTIES GNVRIMIES THS...EBALE TO BOYRLO TH RETSINIA KAI DEN EKANE TIPOTA RE...OLOI MPENANE RE STO GRAFEIO THS KAI OLOI EFEYGAN ME LYMENA PROBLHMATA GIAYTO THN EBGALE KAI TVRA AYTOS THN LASPVSE ME TON KARAMANEA KAI TO MPOYLI TON KVSTAKI> ARAGE TO EXEI KATALABEI ??H IDIA LEEI OTI DEN EINAI O JYDHS ........TON YPNO TOY DYKAIOY EINAI KAI OLIGO AFELHS!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ Ο Κ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤι ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΛΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 2ο 3ο ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟ......Ο ΜΟΝΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ALHUEIA O NONOS TOY AKATANOMASTOY GNVRIZEI KANEIS POIOS EINAI???ODHMHTRAKHS O JEDONTIARHS TO LAMOGIO KATA TON JYDH ......AKOYSON AKOYSON..EIPES TIPOTA????TVRA TRVNE MAZI .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ότι ο Αυγουρόπουλος θα μας λύσει το πρόβλημα είναι από τα πιο αισχρά αστεία που έχω διαβάσει εδώ. Και μην ξεχνάτε ο Αποστολόπουλος δεν πήγε σε σχολείο του Χολαργού. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή