Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΙΓΚΑΣ!

Όσοι περίμεναν με αγωνία να δουν αμφίρροπη μάχη ανάμεσα στους δύο υποψήφιους, τελικά δεν είδαν. Η νίκη του Ηλία Αποστολόπουλου ήταν ξεκάθαρη και φάνηκε από τα πρώτα αποτελέσματα. 
Δείτε τις ψήφους, τα ποσοστά και τις έδρες που παίρνουν σύμφωνα με τα ενπίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, οξ δύο αντίπαλοι. 


5 σχόλια:

  1. Ας είναι καλά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που ψήφισαν Αποστολόπουλο καθώς και οι γριές και οι γέροι που πήγαιναν με τα μπαστούνια για να "ρίξουν τη ψήφο της γενιάς τους" !
    Νέος Δήμαρχος ο Αποστολόπουλος.
    Καλή θητεία ,εμένα με αφήνει παντελώς αδιάφορο σα να μην υπάρχει .
    Πάντως σήμερα χαμός.
    Τα έργα ξεκίνησαν , οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά και το προάστιο μας γίνεται Γενεύη .
    Υπομονή μέχρι να μεταμορφωθεί σε Montpellier και KItzbuhel.
    Ο νέος δήμαρχος θα αλλάξει και τον καιρό και θα φτιάξει και τελεφερίκ που θα συνδέει το μετρό στάση Εθνική Άμυνα με τον Υμηττό με ενδιάμεση στάση στα νεκροταφεία της περιοχής μας για τους νεκρόφιλους φίλους μας.και τους τεθλιμμένους επισκέπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μόνο να καθαρίσει τον Χολαργό θα είναι επιτυχημένος.
    Ο μπαρμπα-Ξύδης νοιαζόταν μόνο για την γειτονιά του.
    Δεν θέλουμε άλλους απόστρατους και καραβανάδες να μας διοικούν, ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε γατακι που λες οτι τσουζει......και δεν έχεις να πεις τίποτα αλλο ......θα λες τα ιδια μετα απο 5 χρονια που κάποιοι θα πανε φυλακη απο αυτούς που θα εχουν φάει τα λεφτα .....του δήμου μας;;; Η μήπως θα έπρεπε να έρθουμε να τα πάρουμε απο εσένα που τους ψηφισες;;; Τότε να δεις πως θα σε τσουζει.....!!! Οσο τωρα για τον άλλον που λέει για τον μπάρμπα ξυδη....γατακι μου έχεις καταλάβει οτι είσαι ένας απο τους λαλακες που ενω το εχω γράψει άπειρες φορές ....εσυ κοιτάς αυτο που νομίζεις οτι ξέρεις ......ο Αποστολοπουλος ειναι παπαγιοτης ....και υποστηριχτικε απο τον ξυδη....μην λέμε τα ιδια πράγματα ....έλεος με την νοημοσύνη σας.....!!!θα πάρει τα 7.000.000€ θα κάνει αυτα που θα έκανε και ο Τιγκας για τον δημο μας λογικα!!απλα για μα σας ρίξει στάχτη στα ματια....και μετα τα λαμόγια απο κάτω του θα φάνε τα δικα σας λεφτα...!!! Ενω ένας στρατιωτικός θα μπορούσε να τους ελέγχει ......άνετα !!! Αυτη ειναι η διαφορα γατακια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τους έλεγχε κι ο Ξύδης, ε ; Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, κοιμάσαι όρθιος.
      Κατάλαβε το, δεν γουστάρουμε απόστρατους. Αυτοί δεν μπορούν να διοικήσουν ένα λόχο, θα διοικήσουν ολοκληρες πόλεις ; Συνταξιούχους που βαριούνται, δεν έχουν τι να κάνουν και θέλουν να παίξουν με τις ζωές μας δεν θέλουμε.
      Κατάλαβες ή να το κάνω νιανια΄;;;; Μπεεεεεε, πρόβατο !

      Διαγραφή