Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ: "ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ"!

Άντε να πάει στην πρώτη συνεδρίαση και μετά μην... τον είδατε τον Παναγή... Αυτή είναι η εκπροσώπηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τους θεσμούς ...

Ο Μανώλης Γλέζος που σάρωσε σε σταυρούς στις Ευρωεκλογές θα παραμείνει μόνο για ένα χρόνο στο Ευρωκοινοβούλιο με βασικό θέμα στην ατζέντα του τις γερμανικές αποζημιώσεις και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

Οπως ανέφερε ο Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Γλέζος ενημέρωσε χθες την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του αυτή. Ετσι η συγκεκριμένη εξέλιξη δίνει άλλο χρώμα στη μάχη για τη θέση του επιλαχόντα ευρωβουλευτής στο ΣΥΡΙΖΑ με τους Νίκο Χουντή και Στέλιο Κούλογλου να κονταροχτυπιούνται.

Σχόλιο...Οι νέοι και οι γέροι έχουν κάτι κοινό ......κατά τον Θουκυδίδη.
''Ούτε η νεολαία ούτε τα γηρατειά μπορούν να επιτύχουν κάτι χωρίς συμπαράσταση ''

dexiextrem

Σχόλιο δικό μας: Ειπώθηκε ότι ο Μανώλης Γλέζος δεν ανεβαίνει ούτε σε αερπλάνο! Τότε, πώς θα πηγαίνει στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες, το διάστημα του ενός χρόνου που θα παραμε΄ξνει ευρωβουλευτής; Με τραίνο;

4 σχόλια:

  1. Επί του δικού σου σχολίου : Από ποιόν ειπώθηκε οτι δεν ανεβαίνει σε αεροπλάνο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το λέει η επιστήμη ότι υπερήληκες που πλησιάζουν την αιωνοβιότητα απαγορεύεται να πετούν στα ύψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Τί σημαίνει "πλησιάζω την αιωνοβιότητα" ; Ούτε τη λέξη "αιωνοβιότητα" ούτε τη φράση ολόκληρη βρήκα σε κάποιο λεξικό, ούτε την άκουσα στον μακρό βίο μου. Μάλιστα, κοκκινίζει και κατά το γράψιμο εδώ στο ίντερνετ.
      2. Ποια επιστήμη το λέει ; Η μαθηματική. η ιατρική, η αρχαιολογική ή η δημοσιογραφική ;
      3. Ποιό είναι το όριο ηλικίας μεταξύ του "επιτρέπεται" και απαγορεύεται" ; Εδώ, ισχύει ο κανών της ισότητος μεταξύ ανδρών και γυναικών ή όχι ; O κ. Ξύδης το έχει υπερβεί ναι ή όχι ;;
      4. Γιατί οι αεροπορικές εταιρείες δεν ρωτούν την ηλικία του επιβάτη, όταν αυτός κλείνει εισιτήριο ;
      5. Ποιό είναι το όριο ύψους πάνω από το οποίο απαγορεύονται οι πτήσεις ;
      6. Με τα "ιπτάμενα δελφίνια" και τα hovercraft επιτρέπεται να ταξιδεύουν οι "πλησιάζοντες την αιωνοβιότητα" ; Τί λέει η επιστήμη επ' αυτού ;.
      7. Σεις ομιλείτε ως επιστήμων, ως πρακτικός ή ως έχων προσωπική εμπειρία ;

      Διαγραφή
  3. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΑΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠ'ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ, ΚΥΡΙΩΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή