Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΤΟΥΖΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ: "Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ"

Επειδή προέκυψε θέμα με την επίσκεψη Τούτουζα στο εκλογικό κέντρο του Ηλία Αποστολόπουλου, θέμα που προκάλεσε συζητήσεις στο προφίλ του Δημήτρη Τούτουζα στο facebook, από τις εκατέρωθεν διευκρινήσεις που έδωσε ο τελευταίος προκύπτει ότι ήταν εθιμοτυπική επίσκεψη στον κουμπάρο του. Δείτε τον διάλογο που είχε με τον Χρήστο Τερζή. 

Χρήστος Τερζής: Ενδιαφέρουσα συζήτηση, περισσότερο μάλλον για τους πολιτικούς επιστήμονες και τους κοινωνιολόγους. Το πώς δηλαδή επικοινωνώ μια επιλογή ώστε να περνά το μήνυμα σαφώς, αλλά και να αφήνει την αμφιβολία σε "αυτούς" αλλά και στους "άλλους": υπάρχει μήνυμα ή δεν υπάρχει; Υπάρχει στήριξη ή όχι; Είναι πολιτική ή περιορίζεται στο πλαίσιο των προσωπικών / φιλικών / συγγενικών σχέσεων; Προσωπικά, Δημήτρη, δεν διακρίνω, ένταση ούτε αναστάτωση. Εσύ πού τη βλέπεις; Άλλωστε μια επίσκεψη και δυο ευχές στο εκλογικό κέντρο του φίλου και κουμπάρου ήταν...
Δημήτρης Τούτουζας:  Η παράταξη έχει πάρει τις αποφάσεις του τι θα στηρίξει.

Δημήτρης Τούτουζας:  Χαίρομαι Χρήστο Τερζή που εκφράζεις την άποψη σου και την εκτιμώ . Εάν εσύ θεωρείς ότι χρειαζόμαστε πολιτικούς αναλυτές και κοινωνιολόγους επειδή εγώ δεν έκανα καμία επίσημη δήλωση, τότε ναι ευχαρίστως να τους φέρουμε.! 

16 σχόλια:

  1. Γιατι κανεις δεν μιλαει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ....πες ρε φιλε οτι γουσταρω θα κανω μην σε νοιαζει η απαντα..ΑΝ ΘΕΣ ......ΝΑΙ η ΟΧΙ...ξεκαθαρα οχι παπαροφυλολογιες και ανακοινώσεις. ? Του κωλου τα 9μερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΡΑΤΑΕΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑ..ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....ΧΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΩ ......!

    ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΤΟΥΖΑ , ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ......ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ,

    ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ , ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ.
    ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ , ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
    ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ.
    ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ . ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ,ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ .

    ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΙ ,Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: απλά τα πράγματα, παίρνετε ένα τηλεφωνο τον κ. Τούτουζα και τον ρωτάτε ποιον θα ψηφίσει αύριο. όλα τα υπόλοιπα είναι εκ περισσού και εκ πονηρού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναρωτήθηκα με τί μούτρα κυκλοφορεί ο Τούτουζας που του σβήσανε το σκάνδαλο έτσι εύκολα. Φαίνεται κάπου χρωστάει και τώρα του ζήτησαν να το εξαργυρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρη ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι τόσα νευράκια όλοι με τον Τούτουζα ??? Πειράζει που δεν στηρίζει τον κουμπάρο του τον ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ επέιδη μαζι με τον ΞΥΔΗ τον έστειλαν στον εισαγγελέα !!
    Ο Δημήτρης κύριος πήγε και ευχήθηκε για το μωρό ,ασχέτως αν κάποιοι εκμεταλλευτηκάν για πολιτικούς λόγους την επίσκεψη του...
    Ο ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ στη συνάντηση του συνδυασμού του Γίαννη Κεχρή για όσους δεν γνωρίζουν είπε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ για τον ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί Τούτουζα κατέβασες την ανάρτηση από το προφίλ σου; Πόνεσες; Ντεπονάκι Δημητράκη, ή αν πονάει πολύ Παναντόλ έξτρα ή Λοναρίντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε φίλε δεν έχεις να κάνεις τίποτα καλύτερο στη ζωή σου από το να παρακολουθείς τα προφίλ των άλλων; GET A LIFE!!!

      Διαγραφή
  9. Κύριοι και κυρίες,
    ο Δημήτρης όντως όπως διαβάζω παραπάνω, στην ολομέλεια της δημοτικής αναγέννησης την Τετάρτη εισηγήθηκε την στήριξη Τίγκα, ως κοντινότερου στις θέσεις της παράταξης μας, ως αιρετού με πληρέστερο βιογραφικό, κι ως αντιθέτου προς τον Ξύδη.
    Ήταν δε σε μεγάλο βαθμό προερχόμενη από τον ίδιο επιλογή η αρνητική διαφήμιση σε βάρος του Αποστολοπουλου προσωπικά, όπως προκύπτει και από το φυλάδιο που μοίρασε (ποιον ΔΕΝ ψηφίζουμε), με την συμφωνία βεβαίως ημών των υπολοίπων.
    Την Πέμπτη το βράδυ, ελήφθη μία στημένη και όχι της στιγμής εθιμοτυπική φωτογραφία στο εκλγικό κέντρο του Αποστολόπουλου με τον ίδιο στο κέντρο, πλαισιωμένο από βασικά στελέχη της παράταξης του, όλοι καλοντυμένοι, δημοσιεύθηκε εδώ με την λεζάντα ότι στηρίζει Αποστολόπουλο, για να μην υπάρξει καμία απολύτως διάψευση από τον ίδιο, παρά μία χλιαρότατη σε σχόλιο στο facebook πολύ πολύ αργότερα, και αναδημοσίευση εδώ πλέον των 24 ωρών κατόπιν της αρχικής αναρτήσεως.
    Για εμένα, είναι σαφέστατο ότι ο Δημήτρης στηρίζει τον φίλο του Ηλία, αναφαίρετο δικαίωμα του, και πολύ καλά κάνει.
    Δεν είχε παρά προσερχόμενος στην παράταξη Κεχρή, μιας κι είναι σαφές ότι δεν προσήλθε ως απλός υποψήφιος όπως εμείς οι υπόλοιποι, να θέσει ως προϋπόθεση σε περίπτωση ήττας την στήριξη στον φιλο του και από εμάς, αντί να έχει πραγματοποιηθεί όλο αυτό το θέατρο μέχρι και σήμερα, και να είναι συνεπής λόγων και πράξεων ως όφειλε.
    Όπως είπα και στον ίδιο τηλεφωνικά, αν ΔΕΝ ξαναβάλω ποτέ υποψηφιότητα στα δημοτικά της περιοχής μας, θα οφείλεται ακρίβώς και μόνο στην πράξη του αυτή, μιας και αδυνατώ να αντιμετωπίσω τέτοιες συμπεριφορές.
    Κάτι που δεν γνωρίζετε: μάλλον εκλέγεται αυτός ως δημοτικός σύμβουλος, και όχι η κα Μαυροειδή (αυτό άλλαξε από την ολομέλεια της Τετάρτης).
    Την λάσπη περί σκανδάλων στο πρόσωπο του την θεωρώ γελοία, μιας κι αν ήθελε να αφαιρέσει χρήματα από τον ΔΑΟΧ πρώτα θα έπαιρνε τον μισθό του, από τον οποίον παραιτήθηκε, και σαν σύνολο ήταν ποσό αρκετά κοντινό με αυτό για το οποίο κατηγορήθηκε αδίκως. Άρα ας μην αναπαράγουμε βλακείες.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
    Βαγγέλης Γυφτοδήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γυφτο - δήμος; Παρατσούκλι είναι αυτό;

      Διαγραφή
    2. Και την επιστολή που μοιράστηκε σε όλον τον Δήμο και την αποσύρατε άρον-άρον, με τίτλο "Μεσαίωνας ή Αναγέννηση", ο Τούτουζας την έγραψε; Έλεος!!! Δεχτείτε αξιοπρεπώς την ήττα σας και μην ψάχνετε για εξιλαστήρια θύματα.

      Διαγραφή
  10. κ. Γυφτοδήμο,
    Η παράταξή σας είναι η μόνη παράταξη στον Δήμο μας τα μέλη της οποίας δεν έχουν τη στοιχειώδη νοημοσύνη να μην διαπληκτίζονται μεταξί τους διαδικτυακά. Γελοιποιείστε καθημερινά με τη στάση αυτή καταδεικνύοντας πόσο λίγοι και πόσο ερασιτέχνες είστε. Τους λίγους ικανούς που σας έκαναν τη χάρη να συνεργαστούν μαζί σας τους πολεμάτε διότι δεν μπορείτε να τους φτάσετε.
    Το ξέρω ότι θα είναι δύσκολο να κατέβεις ξανά υποψήφιος... Αλλά πες την αλήθεια... Ο Τούτουζας σου φταίει ή οι 84 σταυροί που πήρες;;; (Σύμφωνα με το Myxolargos);
    Εγώ ανήκω σε άλλον συνδυασμό που δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο και πήγα σήμερα με τα παιδιά μου και ψήφισα τον Τίγκα για το καλό του Δήμου. Είμαι σίγουρη ότι και ο Τούτουζας θα πράξει το καλύτερο δυνατό για τον Δήμο μας, όποιο και αν νομίζει ότι είναι αυτό. Στον Αποστολόπουλο πήγα και εγώ (όπως πήγα και στον Τίγκα) για να τους συγχαρώ για τη νίκη του πρώτου γύρου. Δεν καταλαβαίνω πόσο κόμπλεξ, πόση καττερότητα, πόση ηλιθιότητα μπορεί να έχει κάποιος έτσι ώστε να κατηγορεί έναν άνθρωπο ο οποίος πήγε να χαιρετίσει τον κουμπάρο του... Έλεος πια...
    Αντί να λέτε ότι εάν δεν είχε έρθει ο Τούτουζας με την Παπαναστασίου θα πέρνατε λιγότερο ποσοστό και από την Πολυκαλά λέτε κάθε μέρα μπούρδες... Αερολογίες... Ασυναρτησίες...
    Και κάτι τελευταίο Βαγγέλη μου: Τον πόλεμο λάσπης εναντίων του Αποστολόπουλου η Παράταξη Κεχρή και ο ίδιος ο επικεφαλής τον είχαν ξεκινήσει πολύ πριν έρθει ο Τούτουζας στον συνδυασμό σας. Μην με προκαλείς γιατί θα σου στείλω δημοσιεύματα και αναρτήσεις οι οποίες μιλούν από μόνες τους... Γιαυτό μη λέτε ψέμματα... Δεχτείτε την ετυμηγορία των δημοτών με τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν από 10 μέρες η Δημοτική Αναγέννηση έγραφε:
      "Από την άλλη υπάρχουν παρατάξεις, όπως της Δυναμικής Πορείας (Χρήστος Δασκαλόπουλος), που χωρίς πολιτικό στίγμα, προσπαθούν να αποκτήσουν έρεισμα ταυτιζόμενοι με τον Δήμαρχο Ξύδη ή της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης (Τίγκας), μια παράταξη που δεν άσκησε ουσιώδη αντιπολίτευση στη διοίκηση Ξύδη και συνετέλεσε στην αφαίρεση του Περικλή από το έμβλημα του Δήμου. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ"
      Τα συμπεράσματα δικά σας...

      Διαγραφή
  11. Γυφτοδήμο πες αλεύρι! Ο Αποστολόπουλος σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή