Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

Τώρα τι να ψηφίσω;

Η παράταξη 8Προτάσεις αφού έκανε μια άτυπη συνεδρίαση των μελών της κατέληξε ότι δεν θα τοποθετηθεί υπέρ κανενός συνδυασμού και θα αφήσει τους ψηφοφόρους της να επιλέξουν αυτόν που θεωρεί ο καθένας κατά την κρίση του ικανότερο.
Συμφωνώ απολύτως με την απόφαση καθώς θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να εκλαμβάνονται οι ψηφοφόροι ως πρόβατα που τα οδηγεί βοσκός  από εδώ ή από εκεί.
Θεωρώ όμως επίσης ότι ως δημόσιο πρόσωπο πια και ως εκπρόσωπος του 9% των συνδημοτών μου είμαι υποχρεωμένος με διαφάνεια και παρρησία να δηλώσω το τί θα ψηφίσω εγώ και το γιατί. Χωρίς να καλέσω κανέναν να κάνει το ίδιο!
 
Κατ’ αρχήν θεωρώ εντελώς αστείο το δίλημμα Παπαγιώτης ή Χολαργιώτης δήμαρχος. Εγώ θα κρίνω τον ικανότερο, τον συνδυασμό που έχει την καλύτερη ομάδα και τον συνδυασμό που έχει το πρόγραμμα εκείνο που θα συμφωνούσε περισσότερο με το δικό μας. Εγώ με αυτά τα κριτήρια θα ψηφίσω.
 
Ετσι να πω ότι με τον Ηλία τον Αποστολόπουλο συνδέομαι από παλιά τόσο με εκείνον όσο και με την οικογένειά του. Τον θεωρώ ένα καλό παιδί, έντιμο άνθρωπο και ευγενική φυσιογνωμία.
Με τον κ. Τίγκα δεν μας συνδέει σχεδόν τίποτα παρά μόνο κάποιες συνομιλίες στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Θα ήταν όμως το λιγότερο, ανεύθυνο να καθορίσω την ψήφο μου με αυτά τα στοιχεία, όπως νομίζω κάνουν αρκετοί.
 
Είναι γεγονός ότι αν έκρινα πρόχειρα και αυτόνομα τα δύο πρόσωπα θα κατέληγα πολύ εύκολα στον κ. Αποστολόπουλο καθώς έχει ένα προφίλ νέο, φρέσκο και χαμηλών τόνων.
 
Υπάρχουν όμως μερικά στοιχεία στον συνδιασμό του που με προβληματίζουν. 
Γιατί ο Ηλίας ο Αποστολόπουλος κατόρθωσε να συγκεντρώσει στον συνδυασμό του όλα τα "παλιά φθαρμένα υλικά" της διοίκησης Νικολάου με το γνωστό έργο τους, που αφού περάσανε καλά επί οκτώ χρόνια καταχρεώνοντας τον δήμο, στη συνέχεια κάνοντας ότι δεν ούτε που γνωρίζουν και κατηγορώντας τον παλιό τους ευεργέτη και σπεύσανε να στηρίξουνε το «καλό παιδί τον Ηλία»; Διότι αυτό ήταν το επιχείρημα.
Γιατί κάποια απο τα παλιά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστές και μη, που επί χρόνια αγωνιζόντουσαν να σώσουν την πατρίδα μας στα κομματικά γραφεία μόλις μυρίστηκαν την πτώση, έσπευσαν να υποστηρίξουν ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας;
Τι αναγνώρισαν στον κ. Αποστολόπουλο αφού μέχρι πρότινος οι ίδιοι έλεγαν ότι «είναι καλό παιδί αλλά δεν κάνει για δήμαρχος;» «είναι ανεπαρκής», «είναι άτολμος» κ.λπ.;
Τι ήταν τελικά αυτό που οδήγησε ένα μεγάλο μέρος των βαριών ονομάτων των παλιών διοικήσεων, να εγκαταλήψουν τους αρχηγούς τους ξαφνικά και να ενταχθούν υπό τον «ανεπαρκή» κ. Αποστολόπουλο;
 
Μήπως εκεί είδαν μια νέα ευκαιρία να επαναλάβουν το "θεάρεστο" έργο τους;
Μήπως είδαν στον κύριο Αποστολόπουλο ένα καλό παιδί που δεν έχει ούτε την πυγμή, ούτε το σθένος, ούτε το ανάστημα να αντισταθεί στις απαιτήσεις τους και στις αξιώσεις τους;
Μήπως μοναδικό κριτήριο της επιλογής τους ήταν τα πολλά λεφτά του και οι δυνατότητες μια πλούσιας προεκλογικής καμπάνιας συν το ευγενικό πρόσωπό του, που θα επηρέαζε τους περισσότερους ψηφοφόρους που σύμφωνα με την αντίληψη τους είναι ένα «αποβλακωμένο ποίμνιο» που εύκολα καθοδηγείται;
 
Ηδη ο κ. Αποστολόπουλος έδειξε τα πρώτα δείγματα γραφής. Οταν κατηγορήθηκε για τις αποφάσεις του στο ΚΑΠΗ και την επιβάρυνση των οικονομικά αδύναμων γονιών στους Παιδικούς Σταθμούς δήλωσε ότι δεν ψηφίζει ο ίδιος και ότι το Δ.Σ. αποφάσισε. 
Ηδη για τις αποφάσεις που ψήφισε στις διοικήσεις Νικολάου και Ξύδη δήλωσε δημοσίως ότι δεν ήταν δικές του. Εκείνος απλά ψήφιζε.
Και όπως είναι γνωστό, και ως δήμαρχος δεν θα ψηφίζει. Τα όποια λάθη και οι όποιες αρνητικές αποφάσεις θα ανήκουν προφανώς σε κάποιους άλλους.
 
Ακόμη περιμένουμε έξι μήνες μετά, μια δημόσια δήλωση του Ηλία Αποστόλοπουλου αν τελικά καταδικάζει την Χρυσή Αυγή ή αν συμφωνεί με τις πράξεις της και τις αντιλήψεις της!
 
Και βέβαια παρά τις συνεχείς θητείες του στη διοίκηση του δήμου εδώ και οκτώ χρόνια και ως πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ως Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ, ακόμη και παρά τις συνεχείς προκλήσεις δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί για το έργο του. Ποιο έργο του, ας το σταχυολογήσει ο ίδιος. Και ας απολογηθεί ο ίδιος για την απώλεια του ενός εκατομμυρίου ευρώ στους Παιδικούς Σταθμούς και την επιβάρυνηση των οικονομικά αδύναμων γονιών.
 
Αναρρωτιέμαι λοιπόν αν γίνει ο κ. Αποστολόπουλος Δήμαρχος, ποιός θα διοικεί το δήμο; Εκείνος ή τα παλιά γνωστά στελέχη της διοίκησης Νικολάου και τα επίσης καλά ευνοημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ξαφνικά βρήκαν το «ακομμάτιστο» και «ανεξάρτητο» σχήμα πριν βέβαια ακόμη υπάρξει ένα πρόγραμμα διοίκησης του δήμου;
 
Φοβάμαι ότι τελικά το μοναδικό κίνητρο που συσπείρωσε όλα τα μεγάλα ονόματα του παλιού απαξιωμένου πολιτικού συστήματος στο ψηφοδέλτιο του κ. Αποστολόπουλου, είναι η ιδιοτέλεια, ο ατομισμός και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Εγώ τουλάχιστον από τα λεγόμενά τους δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα άλλο.
 
Και ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Τα παλιά καλά στελέχη του παλιού συστήματος σαρρώσανε και πάλι στο ψηφοδέλτιο του Ηλία. Αυτό δείχνει και την εκλογική πελατεία και την εξάρτηση.
Διότι πως μπορεί να έρχεται σε μία από τις ψηλότερες θέσεις του ψηφοδελτίου η κα Νικάκη; Μία παρουσία που επί σειρά ετών απολαμβάνει την στήριξη της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και ως δημοτικός σύμβουλος και ως υποψήφια βουλευτής, χωρίς να έχει καμία παρουσία και χωρίς να αφιερώνει ούτε τον παραμικρό χρόνο για τα προβλήματα των πολιτών;
Είναι η "επικεφαλής" με τις λιγότερες παρουσίες στο δημοτικό συμβούλιο που επί σειρά ετών δεν χάνει τη θέση της από ανοχή και μόνο του προεδρείου και για λόγους αβροφροσύνης. Είναι εκείνη που της χαρίστηκε η θέση του επικεφαλής της Συμπολιτείας του Πάνου Δεμερτζή και αφού την διέλυσε, πήρε τη σφραγίδα χωρίς να ρωτήσει κανέναν και κατηγορώντας όλους τους "συναγωνιστές" της για ανεντιμότητα την πήγε ως ιδιοκτησία της, με απύθμενο θράσος στον κ. Αποστολόπουλο. 
Με ποια, λοιπόν, κριτήρια οι πολίτες της έδωσαν μία από τις πρώτες θέσεις;
Μήπως πρόκειται για πελατειακές σχέσεις και για την εκπλήρωση κάποιων υποχρεώσεων που καλλιεργούνται;
Μήπως και τα άλλα προβεβλημένα στελέχη του συνδυασμού έχουν κάποιου είδους άλλες σχέσεις με το εκλογικό σώμα, αφού και αυτά μεταξύ των παροικούντων την Ιερουσαλήμ δεν διακρίνονται ούτε για την ποιότητά τους, ούτε τις ικανότητές τους;
Και μήπως τελικά η πολιτική Αποστολόπουλου, θα εξαντληθεί αναγκαστικά στην εκπλήρωση τέτοιου είδους υποχρεώσεων και επιταγών;
 
Πολύ φοβάμαι ότι με δήμαρχο τον Ηλία Αποστόλοπουλο μια τέτοια αναπαραγωγή του παλιού παλαιοκομματικού και καταστροφικού σκηνικού θα δούμε.
 
Με τον κ. Τίγκα έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές και γι αυτό δεν μπορέσαμε να συνεργαστούμε. Μας χωρίζουν αντιλήψεις, μεθοδολογίες και αρκετές προγραμματικές διαφορές. Οφείλω όμως να αναγνωρίσω ότι στελεχώνεται από πρόσωπα με αρχές και αξίες που μπήκαν στο ψηφοδέλτιό του εν γνώσει τους ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον τους. Δεν πήγαν με τον νικητή αλλά μ’ αυτόν που πίστευαν ότι μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τις αξίες τους και να διοικήσει καλύτερα το δήμο. Δεν πήγαν ούτε με ανταλλάγματα, ούτε με προσδοκίες. Εκαναν έναν έντιμο αγώνα και γι αυτό διατήρησαν και καλές σχέσεις με όλους τους αντιπάλους τους.
 
Ο κ. Τίγκας είναι ένα άτομο με πλούσιο και αξιόλογο βιογραφικό. Πάντα ήταν διαβασμένος στο δημοτικό συμβούλιο. Και επειδή λευκό ή άκυρο εγώ ποτέ δεν ψηφίζω, θα τον προτιμήσω.

41 σχόλια:

  1. Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ,ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΕ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΓΚΑ.

    Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο ένα αρχιλαμόγιο στηρίζει Τιγκα... δεν πειράζει ο κόσμος ξέρει και για το ΝΙΚΟΛΑΟΥ και για τον ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ τη καπνό φουμάρουν...

      Διαγραφή
    2. Εσυ φουμαρεις τον ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΚΑΠΝΟ μου θες και σχολια μυγοσπερμα.

      Διαγραφή
  2. Κρίμα κύριε Κουγιουμτζόπουλε,να έχεις τέτοιες απόψεις.Είσαι και νέος άνθρωπος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επείδη είναι νέος, τι σημαίνει ότι πρέπει να στηρίξει κάποιον μόνο και μόνο για την ηλικία του ??

      αν είναι δυνατόν με τι κριτήρια επιλέγουν κάποιο δήμαρχο μήπως να κατεβάσω το γιό μου την επόμενη φορά που θα έχει κλείσει τα 18...για να βγεί παμψηφια

      Διαγραφή
  3. Μετά τους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ στηρίζει ΤΙΓΚΑ...

    άμα βγει ο ΤΙΓΚΑΣ σε συνεργασία με τους ανεγκέφαλους και τα αρχιλαμόγια του Δημου θα μεταναστευσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γίνεται φανερό ότι όποιος έχει παρακολουθήσει τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου του Αποστολόπουλου καταλαβαίνει τί έχει μαζέψει. Απλώς τους ήθελε για να βγει δήμαρχος. Μπράβο Χάρη. Δεν μετανοιώνω για την ψήφο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μετανιώνω για την ψηφο μου στις 8 προτασεις... είναι δυνατόν να υποστηρίζει τον συνδυασμό που έχει μέσα την ΚΟΥΤΡΑ και τον ΚΟΥΚΗ...

      ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
    2. Θέλεις τον Αυγουρόπουλο εσύ; Που θα τον έχουμε ότι και να γίνει δηλαδή γιατί οι έξυπνοι Χολαργιώτες τον έβγαλαν από τους πρώτους σε σταυρούς.

      Διαγραφή
    3. Θέλεις την ΚΟΥΤΡΑ εσύ;; που έξυπνοι οι Παπαγιώτες αφου τους κατα έκλεψε με την ανεγερση του Αη Γιώργη την εβγαλα και από τους πρώτους μην τυχόν και χάσουμε το κελεπούρι...

      Διαγραφή
    4. Ενώ Αυγουρόπουλος κλπ ειναι καλύτεροι; Αυτοί είναι άμοιροι ευθυνών για την κακοδιαχείριση Νικολάου; Για την οποία υπάρχουν στοιχεία. Στοιχεία για την Κουτρα και τον Κουκή δεν βλέπω. Μήπως είσαι βαλτός φίλε μου; Ελπίζω οι τόσες ώρες στο εκλογικό της Περικλέους να απέδωσαν καρπούς. Κάτι ακούστηκε για 200ευρα.

      Διαγραφή
    5. ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΟΥΝΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ !!

      Διαγραφή
  5. ψήφισε συνδυασμό με Μουντάκη Παρίση Αυγορόπουλο και Μπουφούνου στο άθροισμα και οι 4 ζήτημα να φτάνουν την Γ Λύκειου σε γνώσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε παλι τα κομπλεξικά για τα πτυχία, δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω για τη μόρφωση των συμβούλων του Τιγκα που βγήκαν από τους πρώτους γιατί το θεωρώ άσχετο με την πολιτική...
      αλλά άμα είσαι μάγκας πες τα μόνο σου για να σε δω, πες για όλους τι έχουν κάνει! Περιμένω

      Διαγραφή
  6. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! Ασχετη η μόρφωση με την πολιτική. Εδώ διδάσκεται στα πανεπιστήμια και εσύ θα μας πεις ότι είναι άσχετη.... Α ΡΕ ότι δεν φτάνει η αλεπού........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πρωθυπουργοί μας είχαν όλοι διδακτορικα και δυστυχώς προκοπή δεν είδαμε άμα αυτό σε κάνει να καταλάβεις τι λέω...
      Η προσφορά στο Δήμο και στη τοπική κοινωνία δεν μαθαίνεται από κανένα βιβλίο ούτε υπάρχει πανεπιστήμιο για πολιτικούς άμα δεν κάνω λάθος.

      Δεν απάντησες όμως σχετικά με τη μόρφωση των στελεχων του Τιγκα το ξέχασες....

      Α ΡΕ ότι δεν φτάνει η αλεπού........στο επιστρέφω.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε πανεπιστημιακέ!!
      Εσύ που είσαι λοιπόν σπουδαγμένος (γιατί για μορφωμένο δε σε κοβω) κατέβηκες στις εκλογές να μας οδηγήσεις στη νίκη?
      Δε νομίζω Τάκη!
      Και επειδή διδάσκεται στα πανεπιστήμια τι??? Μήπως διδάσκεται από ανθρώπους σαν τον Γιωργάκη (που σε κόβω να τον έχεις στηρίξει σε άλλες εκλογές)?

      Ρε μάθεται να μην κρίνεται ανθρώπους από χαρτιά, αλλά από πράξεις!!
      Γιατί τα παιδιά σας θα περάσουν άσχημα αμα τα μαθετε με τέτοια σκεπτικά!!

      (και μην βιαστείς να απαντήσεις, πάρε γραμμή από το κόμμα σου και μετά!!)

      Διαγραφή
  7. Εγώ, μόνο μια ερώτηση θα κάνω...ο πακτωλός χρημάτων που ξόδεψε ο κύριος Αποστολόπουλος, με τις ομιλίες, τις συναυλίες και τα σχετικά, πώς θα του επιστραφεί; Τόσο χρήμα ξοδεύτηκε μόνο και μόνο από...ανιδιοτέλεια και...αγάπη για την πόλη μας; Απλή απορία έχω...προσωπικά, δεν έχω αποφασίσει τί θα ψηφίσω στον β΄γύρο..δυσκολεύομαι όσο δυσκολευόμουν και στον α΄γύρο, πολύ απλά γιατί εκτός από τον Νικολάου, για κανέναν άλλο υποψήφιο δεν έχω δείγμα γραφής ως δήμαρχο...καλές είναι σπουδές, αλλά δεν με ενδιαφέρουν γιατί δεν ψάχνω για επιστήμονα...θεμιτό το να είναι κάποιος καλό παιδί, αλλά δεν ψάχνω για γαμπρό για την αδερφή μου, την έχω ήδη παντρέψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τότε ρε φίλε τι ήρθες να κάνεις σε αυτό το forum, εαν δεν έχεις αποφασίσει!!!
      Να διαβάσεις του κόσμου τις Π@Π@ΡΟΛΟΓΙΕΣ?

      Διαγραφή
    2. Αν όντως αμφιταλαντευεσαι θα αναρωτιόσουν το ίδιο και για τον Τιγκα... αυτος τόσα λεφτα που χαλασε για τραπεζώματα πριν τις εκλογες σε πολίτες και πολιτικούς, μπουφε στην κεντρικη του ομιλία την προηγούμενη παρασκευη, πανό, φυλλάδια κτλ. πώς θα του επιστραφούν;;

      Διαγραφή
    3. Συγγνωμη blog ήθελα να πω!!

      Διαγραφή
  8. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) εσείς λέτε γενικά για οποιον δεν έχει πτυχιο ότι δεν πρεπει να ασχολείται με τα κοινα. Πράγμα το οπoίο τωρα παίρνετε πίσω και καλά κάνετε

      2) στείλε μου ένα λινκ που να λέει ο Αποστολόπουλος ψέματα σχετικα με το βιογραφικό του. Μέχρι τότε όλα αυτά που λέτε (όχι εσείς προσωπικά) είναι απλώς συκοφαντίες και ψέματα

      Διαγραφή
  9. Σωστος ο χαρης. Αν και δεν συμφωνω πολιτικα μαζι του, αυτη την φορα εχει επιχειρηματα. Συμφωνω χωρις υπερβολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνω με τον Χαρη , καλυτερα η Κουτρα και ο Κουκης παρα η Τσικρικωνη και η Μπουφουνου. Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον η Κούτρα και ο Κουκής διαμένουν στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, όχι στο Πικέρμι (Τσικρικώνη) και στην Παλλήνη (Δημητριάδου).

      Διαγραφή
  11. Μεγάλη π__τ_ν_ ο Χαρούλης. Δύο ανακοινώσεις. Μια επίσημη και μια ανεμπίσημη προσωπική. Ουδέτερη η επίσημη για να μη καεί όπως οι άλλοι και να κατέβει στις επόμενες εκλογές με το στίγμα του σοβαρού. Λάσπη στην ανεπίσημη η οποία όμως δεν προτρέπει κανένα στο πως να ψηφίσει, δεν θεωρεί πρόβατα τους ψηφοφόρους του. Έξυπνο! Σαν τις ατάκες της μιας πρότασης στο ΦΒ του MyXolargos οι οποίες βέβαια τραβούσαν καμιά 50αρια "σχόλια" από τους δικούς του, τους Κεχρήδες και τους οπαδούς του Νικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. που να τους θεωρούσες και πρόβατα τι θα τους έλεγες? Από κάτι τέτοια που λες θα βγαίνεις πάντα 4ος και κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως αναρωτιέμμαι γιατί ούτε ένας υποψήφιος από αυτούς που δεν πέρασαν στο β γύρο δεν στήριξε Αποστολόπουλο ,όυτε ένας !

    Σίγουρα πέραν από σχόλια και φημολογίες όλοι οι άλλοι είδαν κατι περίεργο στο πρόσωπο του ...κάτι που τους ενόχλει και τους δημιουργεί μια αποστροφή , ξέρετε γιατι ??
    γιατί δεν πιστευεί κανείς τους ότι νοιάζεται παργματικά για το Δήμο μας και τα προβλήματα του και την καθημερινότητα του δημότη.

    το πιο έυκολο ειδικά για τον Χαρή και τον Γιάννη που έιναι Χολαργιώτες θα ήταν να είναι μαζί του τη δεύτερη Κυριακή, δυστυχώς δεν έχει πείσει ακόμα με τις πράξεις του, ειδικά η προεκλογική του μανία για να πάρει το Δήμο μεταχειρίζοντας όλα τα μέσα υλικά και μη.

    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ, ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, κανένα ερωτηματικό. Μην υποτιμάς την απλή, ζήλια, βλακεία, υστεροβουλία,...

      Διαγραφή
    2. Καλα αναρωτιεσε, αλλα αυτη τη στιγμη μονο 3 απο τους χαμενους εχουν παρει θεση, και μαλιστα με τετοιo παθος. Μη ξεχνας υπηρχαν και αλλα 4 σχηματα, τα οποια μαλλον σεβοντε τον κοσμο τους πιο πολυ.

      Διαγραφή
  14. ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝΤΗΤΕΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν σου περνάει καθόλου απ' το μυαλό, , ότι ενδέχεται ο υποψήφιος απέναντι στον οποίο αντιτάσσονται οι υπόλοιποι να είναι απλώς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ; Και βεβαίως, δεν πρόκειται για μελλοντική συνεργασία σε επίπεδο διοίκησης. Ο εκλογικός νόμος είναι σαφής: ο συνδυασμός που θα προκριθεί τα παίρνει ΟΛΑ. Το γεγονός, ότι όλοι συμφωνούν ότι δεν θέλουν αυτόν τον ένα εκ των δύο που πέρασαν στο δεύτερο γύρο, και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα (δεν υπάρχουν άλλωστε αρκετά για όλους αυτούς), προφανώς, ...ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένα μεγάλο μπράβο για το θάρρος σου να υποστηρίξεις τον Κώστα Τίγκα για Δήμαρχο!!! Η πόλη (και τα προβλήματα της) είναι μία Παπάγος-Χολαργός!
    Η ανάλυση του κ. Αποστολόπουλου για το ΓΠΣ του Παπάγου (στη ιστοσελίδα του συνδυασμού του) δείχνει ότι δεν γνωρίζει καθόλου την επιστημονική βάση του πολεοδομικού σχεδιασμού.
    Δεν είναι μόνο ο Σ.Δ. που πρέπει να μας αφορά, είναι όλες οι υπόλοιπες “πρόχειρες προτάσεις” που στην πραγματικότητα χαρακτηρίζουν την ποιότητα του “προτεινόμενου σχεδίου” και την “ποιότητα ζωής” για την κοινότητα του Παπάγου.
    Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα (υποβάθμιση του περιβάλλοντος) και εκεί πρέπει να γίνει αρκετή συζήτηση…
    “Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Παπάγου”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε οικολογοι πρασινοι δε μας γαματε και εσεις και το περιβαλλον σας.Υπαρχουν πιο σημαντικα θεματα απο το περιβαλλον.Και ειπα ΠΙΟ δεν ειπα οτι το περιβαλλον δεν μας νοιαζει αλλα δεν θα σκασουμε κιολας.Ενας δημος δεν μπορει να τα αλλαξει ολα.

      Διαγραφή
  17. Χαρουλη να ναι καλα το σοι σου που σε ψηφισε και εβγαλες 9 Πηρες 2 @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε χαρη, κανε μας την χαρη και κλασε μας τα φρυδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ :(Με τον κ. Τίγκα έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές και γι αυτό δεν μπορέσαμε να συνεργαστούμε. Μας χωρίζουν αντιλήψεις, μεθοδολογίες και αρκετές προγραμματικές διαφορές.)
    Γιά σου Χάρη δημοκρατη !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή