Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ!

Η Χρυσή Αυγή μετά την άνοδο που σημείωσε στις ευρωεκλογές πλησιάζοντας πλέον σε διψήφια ποσοστά, προκαλεί την παρέμβαση τωνεπικεφαλής των εβραϊκών οργανώσεων για την...πάταξη του φαινομένου!!! Ξαναθέτουν το θέμα να βγεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, ζητώντας ταυτόχρονα από την ελληνική κυβέρνηση να βρει τρόπους για να εξηγήσει στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα δολοφόνων!!! Παράλληλα, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ρόναλντ Λόντερ, σημειώνει ότι το πρόβλημα του νεοναζισμού πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά από την Ευρώπη και τους ηγέτες της οι οποίοι όπως τονίζει "θα πρέπει να διαμορφώσουν μια στρατηγική για την πάταξη του εξτρεμισμού". 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, προκειμένου να καταλάβουμε ότι οι επιεκφαλής των Εβραίων, με τον Σαμαρά στην ηγεσία, θα επιδιώξουν να επιφέρουν το τελειωτικό χτύπημα στη Χρυσή Αυγή μέσω του εκτοπισμού της από την πολιτική σκηνή, ως παράνομου και εκτός νόμου κόμματος. 
 Όπως αναφέρει το news.in.gr, ο εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC), Ντέιβιντ Χάρις, με αφορμή το αιματηρό επεισόδιο στις Βρυξέλλες και την «επιτυχία εξτρεμιστικών κομμάτων» στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο, καλεί σε άρθρο του «Ξύπνα Ευρώπη!» και σημειώνει ότι «η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο ανησυχητική».

Όπως τονίζει ο κ. Χάρις, «τα τελευταία 14 χρόνια, μαζί με τους φίλους μας στην Ευρώπη, έχουμε προσπαθήσει να προειδοποιήσουμε τους Ευρωπαίους ηγέτες για την αυξανόμενη απειλή για τους Εβραίους, τις βασικές ευρωπαϊκές αξίες και την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ενώ πολλοί άργησαν να αναγνωρίσουν αυτή την απειλή».

Επίσης, υπογραμμίζει ότι «το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και πιο βαθύ από ό,τι πολλοί συνειδητοποιούν».

Αναφερόμενος σε μια σειρά αντισημιτικών εκδηλώσεων σε πολλές χώρες, κυρίως στην Ευρώπη, ο κ. Χάρις καταγράφει κάποιες αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν στην Ελλάδα μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις ΗΠΑ, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, υποστηρίζοντας ότι μερίδα του ελληνικού Τύπου είχε προβάλει το επιχείρημα πως «όλο το θέμα ήταν μια σιωνιστική συνωμοσία», ότι «χιλιάδες Εβραίοι είχαν ειδοποιηθεί εκ των προτέρων να μείνουν μακριά από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου εκείνη τη μέρα» και ότι «θα μπορούσε η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) να αποστείλει κατάλογο των εβραίων θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων για να διαψεύσει τις μακάβριες φήμες που κυκλοφορούν στην Αθήνα».

Στο μεταξύ, στην «αποτελεσματικότητα καταστολής» της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, μετά τη «σημαντική νίκη» που κατέγραψε το «νεοφασιστικό κόμμα στις ευρωεκλογές», με ποσοστό 9,4% και με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αναφέρεται εκτενές άρθρο-ανταπόκριση του Εβραϊκού Τηλεγραφικού Πρακτορείου (Jewish Telegraphic Agency), το οποίο αναδημοσιεύεται σε αρκετά αμερικανοεβραϊκά ΜΜΕ.

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, για τους αντιπάλους της Χρυσής Αυγής, συμπεριλαμβανομένης της μικρής εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα, το αποτέλεσμα των εκλογών είναι «εξαιρετικά ανησυχητικό», ενώ γίνεται λόγος για «προφανή αποτυχία της στρατηγικής» αντιμετώπισης του «υπερεθνικιστικού κόμματος».

«Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που μας φέρνει πραγματικά σε δύσκολη θέση», δήλωσε ο Δαυίδ Σαλτιέλ, πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, και προσέθεσε: «Πιστεύω ότι η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται να βρει τρόπους για να εξηγήσει στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα δολοφόνων».

Στη συνέχεια, στο άρθρο του Πρακτορείου σημειώνεται: «Για την ταλανιζόμενη ελληνική κυβέρνηση, που αγωνίζεται ήδη να βγάλει τη χώρα από μια βαθιά οικονομική κρίση, εν μέσω μιας σκληρής λιτότητας που επέβαλε η Ευρώπη, το αποτέλεσμα αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα. Η Νέα Δημοκρατία, το κεντροδεξιό κόμμα του κ. Σαμαρά, φοβούμενη τις αντιδράσεις του δεξιού ρεύματος τού κόμματος, απέφυγε έως σήμερα να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή και να φέρει προς ψήφιση ένα σκληρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο».

Τέλος, σημειώνεται ότι λόγω της «ευρύτερης ανόδου» του νεοναζισμού στην Ευρώπη, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ρόναλντ Λόντερ, δήλωσε ότι «οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα και να διαμορφώσουν μια στρατηγική για την πάταξη του εξτρεμισμού».

1 σχόλιο:

  1. Οι πραγματικοί εξτρεμιστές ποιοι είναι ;

    Διαβάσαμε :
    « ... ότι ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου Ρόναλντ Λόντερ, λόγω της ευρύτερης ανόδου του νεοναζισμού στην Ευρώπη, δήλωσε ότι «οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα και να διαμορφώσουν μια στρατηγική για την πάταξη του εξτρεμισμού». Είχαμε όμως και αυτό, μετά τα αποτελέσματα των ευροεκλογών, που αναφέρεται σε εκτενές άρθρο-ανταπόκριση του Εβραϊκού Τηλεγραφικού Πρακτορείου (Jewish Telegraphic Agency) και αναδημοσιεύεται σε αρκετά αμερικανοεβραϊκά ΜΜΕ : «Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που μας φέρνει πραγματικά σε δύσκολη θέση», δήλωσε ο Δαυίδ Σαλτιέλ, πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, και προσέθεσε: «Πιστεύω ότι η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται να βρει τρόπους για να εξηγήσει στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα δολοφόνων»

    kx
    Ρωτάμε λοιπόν :
    Είναι ή δεν είναι εξτρεμισμός το να επιβάλεις τη νέα παγκόσμια σιωνιστική κυριαρχία δια των όπλων, αλλά και με έξυπνους οικονομικούς χειρισμούς; Όπως δάνεια, στη συνέχεια οικονομική εξάρτηση και στο τέλος απώλεια πάσης εθνικής κυριαρχίας ;

    Είναι ή δεν είναι εξτρεμισμός, όταν όλοι οι οικονομικοί εγκέφαλοι (τραπεζίτες) μετά των συνεργατών τους επιλέγονται από μια συγκεκριμένη κατηγορία - όχι μόνο φυλετικά, αλλά και ιδεολογικά - ανθρώπων ;

    Είναι ή δεν είναι εξτρεμισμός, όταν αυτή η φιλτάτη δημοκρατία τούς μόνους που δέχεται στους κόλπους της είναι όσοι υπογράφουν το συμβόλαιο πλήρους υποταγής στη νέα παγκόσμια τάξη - την ονομάζουν διακυβέρνηση - πραγμάτων ;

    Είναι ή δεν είναι εξτρεμισμός, όταν όποιος δεν συμμορφώνεται με τις ρητές, κυρίως όμως ανομολόγητες, οδηγίες της νέας σιωνιστικής αυτοκρατορίας αμερικανοβρετανικής προέλευσης, βρίσκεται αντιμέτωπος με αρπακτικούς γείτονες, έτοιμους να τον κατασπαράξουν, Ή το χειρότερο, με εμφύλιο σπαραγμό από αναρχοαυτόνομους, αντιεξουσιαστές, αντιρατσιστές, αντιφασίστες και πάντως δημοκράτες ; Αυτοί οι μισθοφόροι, διότι ουσιαστικά περί μισθοφόρων πρόκειται αν λάβουμε υπόψη και τη δεινή οικονομική κατάσταση εκεί όπου αποφασίζεται να δράσουν, από ποιους χρηματοδοτούνται ; Ποιοι πληρώνουν τους αντιεξουσιαστές, τους αναρχοαυτόνομους, τους αντιρατσιστές, τους αντιφασίστες, του αντιναζί και για λογαριασμό τίνος δουλεύουν όλοι αυτοί ;

    Ποτέ δεν είδαμε στις αφίσες τους και στις μουτζούρες τους, να γράφουν κάτι για εθνική ανεξαρτησία, για εθνική κυριαρχία, ή έστω, "ενάντια" (sic) στην παγκόσμια ισοπέδωση της νέας πλανηταρχίας. Το θέλουν, δεν το θέλουν οι κύριοι του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, οι σπόνσορες εμφορούνται από τα ιδανικά του "πατρίδα μας η γη", χωρίς να απουσιάζουν ενίοτε και κάποια προγονολατρικά αρχέτυπα, συμβατά όμως του "ένας θεός για όλους". Που δεν είναι άλλος από τη συμπαντική σκόνη, ή ενέργεια, των ανά τον κόσμο σιωνιστών, ανεξαρτήτως, όπως είναι επόμενο, γενεαλογικών καταβολών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή