Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!

Ο Κώστας Τίγκας, ο Γιάννης Κεχρής κι ο Δ. Νικολάου συνειδητοποίησαν αργά τον λόγο για τον οποίο έχασαν από τον Ηλία Αποστολόπουλο. Ήταν η μη κοινή συμπόρευσή τους. Τώρα, γνωρίζουν ότι εάν κατέβαιναν ενωμένοι από την αρχή, προφανώς κάτω από την ηγεσία του Τίγκα, γιατί αυτός αποδείχθηκε πιο ισχυρός απ’ όλους, τότε θα είχαν τις προϋποθέσεις να κάμψουν τη δυναμική του Αποστολόπουλου και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να τον κερδίσουν. 
Εάν δηλαδή ο Τίγκας είχε από την αρχή την στήριξη των Κεχρή-Νικολάου, τότε tο πιο πιθανό θα ήταν να είχαν και την στήριξη των Παρίση-Οικονόμου –Βεντουζά, οπότε ο Παπάγος θα ήταν εξ αρχή στο πλευρό του Τίγκα. Αυτά όμως είναι εκ των υστέρων! 
Οι Κεχρής-Νικολάου έκαναν το μοιραίο λάθος και δεν κατέβηκαν ενωμένοι με τον Τίκγα κι έτσι...έχασαν όλοι το τραίνο. Η φωτογραφία λες και είναι προφητική. Ο Τίγκας είναι σκεφτικός και στενοχωρημένος εν μέσω των Κεχρή-Νικολάου. 

1 σχόλιο:

  1. Δεν κατααβες αγαπητε κε Βραχιολιδη οτι επι τηςουσιας ουτε ο Κεχρης ουτε ο Τιγκας ουτε ο Νικολαου ηθελαν να εκλεγουν. Αν καποιος οντως θελεινα γινει δημαρχος βαζει το κοινο συμφερον των πολιτων πανω απο τον εαυτο του και τις φιλοδοξιες της εξουσιας και προτεινει η δεχεται συνεργασιες. Αυτοι ομως ηθελαν την καρεκλα και τις απολαβες. Για αυτο και εχασαν οπως ηταν αναμενομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή