Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ 9ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!

Αγώνα δρόμου για τη σωτηρία του 9χρονου κοριτσιού από την Αυλή δίνουν οι γιατροί σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο καθώς έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,κακώσεις στο θώρακα και τα σπλάχνα μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Αυλή.
   
Η 9χρονη παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη διασταύρωση που βρίσκεται έξω από το χωριό και τραυματίστηκε σοβαρά. Στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός λίγο μετ΄ατις 12:00 το μεσημέρι για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο Ηράκλειο.

Αρχικά παρελήφθη από το ασθενοφόρο το οποίο καλύπτει την περιοχή Αρκαλοχωρίου - Καστελίου, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, καθοδόν παρελήφθη από Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ με την οποία μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Το 9χρονο κοριτσάκι, διασωληνωμένο, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και άλλες εξετάσεις ώστε οι γιατροί να κρίνουν τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

Η χειρουργική επέμβαση κράτησε περίπου έξι ώρες καθώς το άτυχο κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί πολλαπλά σπλαχνικά τραύματα και κάταγμα βάσης κρανίου.

Αμέσως μετά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων όπου δίνει μεγάλη μάχη, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το βοηθήσει.

Ο Γερμανός υπήκοος που οδηγούσε το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν η σύζυγος και τα δύο παιδιά του, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου όπου καταθέτει για τις συνθήκες του ατυχήματος

πηγη www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου