Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

«Στην ομάδα των νέων, ηλικιακά, δημάρχων που κέρδισαν την εκλογική μάχη του Μαΐου ανήκει και ο νέος δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος. Ο κ. Αποστολόπουλος βρέθηκε στο στούντιο του Επικοινωνία και τις Δημοτικές Διαπλοκές, όπου μίλησε για την εκλογική νίκη, την προετοιμασία για την ανάληψη της δημοτικής αρχής αλλά και τα σχέδιά του για τον Δήμο.
Στόχος του νέου δημάρχου, ένας ανοικτός Δήμος που θα λειτουργεί με συνεργασία, συλλογικότητα και συμμετοχή των πολιτών. Βάρος θα πέσει στην κοινωνική πολιτική, την καθαριότητα και την διεκδίκηση υποδομών, όπως ένα δημοτικό κολυμβητήριο, που θα βοηθήσουν στην καθημερινότητα των πολιτών.
Ο κ. Αποστολόπουλος τάχθηκε υπέρ της αξιολόγησης στους δήμους, όχι όμως με το πλαίσιο που αυτή πάει να εφαρμοστεί τώρα, σχολιάζοντας την ανάγκη να υπάρξει ανανέωση σε ιδέες και όραμα στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι Δημοτικές Διαπλοκές μεταδίδονται καθημερινά 09.00- 11.00 από την συχνότητα του Δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94fm» και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του σταθμού www.94fm.gr

Πηγή centralnews.gr, το διαβάσαμε στο papagou-politeia.gr

2 σχόλια:

  1. Χωρις δεκαρα πως θα παντρευτουμε Μανωλιο μου πως θα βαλουμε στεφανι στον Αη Γιαννη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λε ρε παιδί... από κολυμβητήρια και πισίνες έχει ανάγκη ο Χολαργός-Παπάγος; Μεγάλο το όραμα του! Να θυμηθούμε τον καλό μεν, πλην ανίκανο πατέρα του;
    Καλά με κολυμβήθρες θα πορευθεί στη δημαρχία; Άλλα δεν του κατεβαίνουν στο νιονιό του;Σταυροκοπιέμαι για τον νεανία νέο Δήμαρχο... Από αγγελία πάντως δεν μας προέκυψε ...αλλά από την κάλπη! Δεν μπορεί λες να σταθεί στο ύψος αυτών που τον ψήφισαν, όπως τον ψήφισαν; Αλήθεια ...επαγγελματικά τι πουλάει αυτός; Μωρέ τι δουλειά κάνει ...για να ξέρουμε ...τα γράδα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή