Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΦΡΙΚΑΛΕOΤΗΤΕΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα σε μία μόλις ώρα μια ολόκληρη γειτονιά ισοπεδώνεται... Ενα ακόμα σημείο της Λωρίδας της Γάζας μετατρέπεται σε... άμορφη μάζα από τους συνεχείς βομβαρδισμούς των ισραηλινών δυνάμεων.
Ενα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο δείχνει ακριβώς το μέγεθος της καταστροφής στη Λωρίδα της Γάζας. Εκεί όπου οι νεκροί ξεπερνούν τους 1.200 (εκ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά), εκεί όπου οι εκτοπισμένοι ανέρχονται στους 180.000, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ. Δεν έχει τέλος η αιματοχυσία στη Λωρίδα της Γάζας με τις εχθροπραξίες μεταξύ Ισραηλινών και των μαχητών της Χαμάς να εισέρχονται στην 23η ημέρα τους.

Και η αιματοχυσία δεν έχει τέλος... Από τους σημερινούς πρωινούς βομβαρδισμούς και αεροπορικές επιδρομές σε σπίτια και ένα σχολείο στη Τζαμπαλίγια, στα βόρεια της Γάζας, έχουν σκοτωθεί περίπου 50 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και 20 που είχαν βρει καταφύγιο σε σχολείο του ΟΗΕ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας. Μεταξύ των νεκρών είναι ένας γιατρός και ένα παιδί, ενώ πολλοί είναι και οι τραυματίες.
Εξι Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού από ισραηλινά τανκς εναντίον της Τούφα, προαστίου βορειο-ανατολικά της πόλης της Γάζας, ανακοίνωσαν οι τοπικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Τα πυρά του ισραηλινού στρατού πέφτουν αδιάκοπα στον παλαιστινιακό θύλακα, ο άμαχος πληθυσμού του οποίου πληρώνει βαρύ τίμημα στον πόλεμο ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου