Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΣΤΟ FACEBOOK)! ΔΕΙΤΕ...

  • "ΓΔΥΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΑΜΑΡΑ"! ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ...ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!
  • Χαμός γίνεται στο προφίλ του Πρωθυπουργού στο facebook. Κάνει αναρτήσεις για τις επισκέψεις και συναντήσεις του και από ...κάτω δίνουν και παίρνουν τα σχόλια. Τα περισσότερα σε βάρος του. 
  • Τώρα δε που αποφάσισε να πάει και διακοπές και έκανε τη σχετική ανάρτηση για τις διακοπές του στην Κρήτη όπου και συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Εσθονίας γίνεται το "έλα να δεις"! Σχόλια ειρωνικά αλλά και αγανάκτησης για τον Πρωθυπουργό που απολαμβάνει διακοπές με τον λαό να τρέχει στα γκισέ της εφορίας! Έχουμε σχόλια ακόμη και σεξουαλικού πέριεχομένου. Απολαύστε τα:


  • Συνάντηση στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης με τον Πρωθυπουργό της Εσθονίας Taavi Rõivas και τη σύζυγό του, που επέλεξαν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

  • Nikolaos Bakaloglou Eisouna Paron Sthn Sysithsh,pou Eichane H diotous.
  • Marios Grammenopoulos Οτι και να λενε,εμεις μαζι σου ειμαστε...!!!
  • Αντωνακης Γιαννης Πάντως νομίζω οτι οι διακοπές σας κύριε Σαμάρα δεν είχαν το ιδιο κόστος!!!
  • Giorgos Zafolias Άραγε μένει και ο Α.Σαμαράς σε κατάλυμα των 40 ευρώ /ημέρα όπως ο Εσθονος Πρωθυπουργός?
  • παναγιωτης κοζακος παντα οχι δραστηριος αλλα υπερδραστηριος-καλη δυναμη και κουραγιο
  • Givrgos Pappas αοκνος παντα ο πρωθυπουργος μας
  • Vasilis Nikolaidis Μια χαρά σε βλέπω πρωθυπουργέ! Δώσε χερετισματα ξέρουν αυτοί πες απο το Βασίλη θα καταλάβουν!!
  • Βουλα Μωρακη Εγω παντως θα προτιμουσα τον αλλο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της ΕΣΘΟΝΙΑΣ 40 ΕΥΡΩ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ενω ο δικος μας σιγουρα πανω απο 150 και τα πληρωνει και το Ελληνικο Δημοσιο δηλαδη εμεις!!
  • Παρή Κυριακοπούλου αυτο πως το ξερουμε?? τι πληρωνει ο πρωθυπουργος, και οτι το πληρωνει το δημοσιο??? μηπως δεν ειναι ολοι οι πρωθυπουργοι το ιδιο? μηπως αυτος εδω πληρωνει μονος του τα εξοδα του? διοτι, και στην Καλαματα που πηγαινει δεν μενει στο κοστα ναυαρινο οπως θα εκαναν αλλοι, αλλα στο παλιο πατρικο του σπιτι.ειναι απλος ανθρωπος ο Σαμαρας, και σιγουρα δεν θα καταδεχοταν να χρεωσει το δημοσιο για το ξενοδοχειο των διακοπων του, οταν εχει δωσει το μισο πρωθυπουργικο μισθο του,στο δημοσιο απο τοτε που ανελαβε πρωθυπουργος...!!!
  • Anastasios Staikos ola einai gia ta mme, emas mas exoun gia na ta xavoume distixos akoma polu ta pisteuoun.
  • Δήμητρα Ιωάννης Είναι κούκλος ο προθυπουργός της Εσθονίας
  • Δημήτρης Βασιλάκης Αυτός που δεν κανει τιποτα κατηγορεί τους αλλους που δεν εκαναν τα παντα. Βολεμενα λαμογια που ξεβολευτικαν σκουζουν
  • Efi Lazarou Τι χαρα πηρα που πηγε ο σαμαρας διακοπες.τωρα με καθαρη συνειδηση μπορω να παω και εγω!!!!!!
  • Eleni Martidou Καλό μηνα και στο προθυπουργικο ζεύγος!!!!!
  • Despoina Plevria Ρε μπράβο διακοπούλες! Καμιά θέση στον ήλιο παρακαλώ;
  • Chris Tourtsak geia sou antwnare!! ainte kales diakopes na exoume! pame gia xefantwma! 
  • Ευδοκια Δελήβαλτα εμείς με άδειες τζεπες καθόμαστε και σχολιάζουμε και αυτοι με γεμάτες (ακούρευτοι οι μισθοί τους) λιάζονται.Για ξεκάρφωμα κάνουν και καμία <<συνάντηση>>πάτε και εσείς αν μπορείτε?
  • Maria Kpn Αξιότιμε κύριε Σαμαρά, έλεος πια! μας έχετε γονατίσει! ΔΕΝ είμαστε κλέφτες, δυστυχώς δε μπορούμε να είμαστε συνεπείς στους υπέρογκους φόρους & υποχρεώσεις όταν δεν έχουμε δουλειά & απ΄τους συνταξιούχους γονείς μας μειώνετε συνεχώς τις συντάξεις. Μετράμε το γάλα & το ψωμί των παιδιών μας, άραγε έχετε έρθει ποτέ στη θέση μας, δε σας το εύχομαι... Αυτοί οι υπέροχοι νομοθέτες, θα ήθελα να μας πουν αν πληρώνουν τον αέρα που αναπνέουν γιατί σ΄ εμάς ,το λαουτζίκο, αυτό συμβαίνει... Ο ΟΑΕΕ μας πνίγει για κάτι που δε μας παρέχει & όχι μόνο αυτό κάθε μήνα τόκο στον τόκο. Ως πότε & γιατί??? πώς να κάνουμε ρύθμιση όταν η μηνιαία καταβολή ξεπερνά τη λογική-όταν δεν μπορούμε ν΄ ανταπεξέλθουμε στα 350 ευρώ/μήνα, θα μπορούμε να πληρώσουμε 1.350 ευρώ/μήνα (& για τη ρύθμιση)? & να ρυθμίσουμε τί ακριβώς? ποια παροχή? για πόσο ακόμα θα μας τιμωρεί ο υπέροχος νομοθέτης? δώστε μας την επιλογή να αφαιρεθούν από τα συντάξιμα χρόνια αυτά που χρωστάμε στον ασφαλιστικό μας φορέα, διαγράψτε τα ποσά & τους τόκους για τις ανύπαρκτες ιατροφαρμακευτικές παροχές , σας φαίνεται παράλογο??? δυστυχώς επιλέξαμε τον ιδιωτικό τομέα γιατί εμείς δεν είχαμε κάποιον να μας "βολέψει" ή γιατί, απλά, ξέρουμε να δουλεύουμε & τιμωρούμαστε γι αυτή την επιλογή. Δίνετε συντάξεις σε τρίτεκνες γυναίκες της ΔΕΗ ακόμα & αν είναι 35 ή 39 ετών επιβραβεύοντας τ΄ ότι δε σπούδασαν, αφού είχαν τον κύριο "σας εξασφαλίζω" στο δημόσιο από τα 20 έτη σας... Σας παρακαλώ απαντήστε μας ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ???
  • Nona Xaletzi εαν διαβάσετε κ. πρωθυπουργέ το μήνυμά μου θα θελα να σας εκφράσω την επιθυμία - ανάγκη να πάω και γω με την οικογένειά μου διακοπές , κάπου ,οπουδήποτε και να ξεκουραστούμε , βλέπετε έχουμε να πάμε διακοπές πάνω απο 5 χρόνια και με 500€ το μήνα για 4 άτομα δεν τα καταφέρνουμε . Σύζυγος 40 ετών άνεργος ......υπάρχει περίπτωση να ικανοποιήσετε αυτή μας την ανάγκη;
  • Είπαμε παραμυθάς, αλλά εσύ το παράκανες :-) Για να ξέρετε πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα, σας εξιστορώ  : 
    '' - Aντ. : (στο τηλέφωνο) Γεωργία πεινάω. Έχεις μαγειρέψει τίποτε καλό;
    - Γεωργ. : Μπαααα, όχι. Είχα γυμναστήριο, κομμωτήριο, μετά καφέ με τα κορίτσια και το δουλικό σήμερα είχε ρεπό...
    - Αντ. : Τι λες; Να περάσω να σε πάρω να πεταχτούμε με το (για λίγο ακόμη) Ι.Χ αεροσκάφος μου, για ψαράκι στην Κρήτη; Για ξεκάρφωμα, θα πούμε και καλά οτι πάω να συναντήσω τάχα για ...επαφές εκείνον τον φτωχομπι@νέ Πρωθυπουργό της Εσθονίας που ήρθε και μένει σε παράγκα με 40 €. Θα πουλήσουμε και λαϊκότητα—σεμνότητα στο πόπολο... Είσαι;
    - Γεωργ. : Ωραία ιδέα αγάπη μου. Φύγαμε !! ''
    Και ζούνε αυτοί καλά, ενώ οι χαχολογλύφτες τους αποθεώνουν κι ευφραίνονται με την χλιδάτη ευζωϊα των πολυχρονεμένων τους ...Τέτοια γελοία κατάντια βιώνουμε!!
  • Κοριτσάκι με σπίρτα και κοκτέιλ μολότοφ Τώρα τι άλλο πια μας μένει; Με αγωνία περιμένω μωρό μου, να μας δημοσιεύσεις και φωτογραφίες σου με μαγιό, με πιτζάμες, με εσώρουχα, ΜΕ ... ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!!! Μην απογοητεύσεις άλλο το κοινό σου και ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΤΤΟΥΜΕ.ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !!..... Και πάψε πια ανάγωγο πλάσμα όλο να σβήνεις τα τρυφερά μου σχόλια και να μ΄αναγκάζεις ν' ασχολούμαι συνέχεια μαζί σου!! Με το λάδι καρύδας στα χέρια με υποχρεώνεις να τα ξαναγράψω.... Δεν είναι ευγενικό.  
  • Κοριτσάκι με σπίρτα και κοκτέιλ μολότοφ Τον Αλέξη, τον είδαμε ήδη με σορτσάκι και μαγιό. Τώρα η σειρά σου μωρό μου. ΓΔΥΣΟΥ λοιπόν. Μην ντρέπεσαι!! Θα ψηφίζουμε από εδώ και πέρα αποκλειστικώς, μόνο με κριτήρια ...αισθητικής μιας και στα ψέματα, είσαστε άπιαστοι...
  • Κοριτσάκι με σπίρτα και κοκτέιλ μολότοφ ...Αν θες να σου επιτρέπουμε να συνεχίσεις να βολτάρεις και να καλοπερνάς παριστάνοντας τον σκληρά εργαζόμενο Πρωθυπουργό σε αποδράσεις τριήμερα - όνειρο, μετά της κομπανίας σου και με το κρατικό αεροσκάφος ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, πρέπει από εδώ και πέρα να μας προσφέρεις τουλάχιστον, θέαμα. Πλήρη βιντεοφωτογραφική κάλυψη απαιτούμε .  Σαν πολιτικό Big Brother ένα πράγμα, ας το κάνουμε.....Διαφορετικά, δεν ενδιαφέρει.
  • Μιχαήλ Λαδάς Πρόεδρε γδύσου κάντους το χατίρι να πέσουν τέζα όλες τους
  • Χαζή κι ωραία, για να ταιριάζουμε ΝΑΙ. ΓΔΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΩΡΙΟ ΜΟΥ!!! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ. ΚΡΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ (ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ), ΣΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.
  • Χαζή κι ωραία, για να ταιριάζουμε Μωρό άφησε τις ανοησίες.... Σοβαρέψου επί τέλους!! Ζείς αποκλεισμένος σ΄ένα δικό σου ψεύτικο κόσμο, που μπορούν να εννοήσουν μονάχα οι παντελώς βολεμένοι, οι...''σαν εσένα''. Αυτοί που έχουν εξασφαλισμένο παρόν και μέλλον, παιδιά σε ιδιωτικά σχολεία και Πανεπιστήμια, γυναίκες με πληρωμένες μπουτίκ, κομμωτήρια, γυμναστήρια, δεδομένη οικογενειακή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα...καλύτερα , αν ω μη γένοιτο χρειαστεί. Πίσω απ΄τη θολωμένη τζαμαρία του εγωϊσμού και της αισχρής ευημερίας σου λοιπόν, μας λες φτηνές ψευτιές, παραμύθια κι ανόητα ιδεολογήματα.Περιγράφεις μια πραγματικότητα ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΞΥΠΝΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ. Κλείσε το όμορφο, φλύαρο κι αυθάδικο στοματάκι σου και χρησιμοποίησέ το πιο …εποικοδομητικά. Αν δεν πηγαίνει ο νούς σου ''πως'', τότε γλυκέ μου είσαι τελειωμένος και από πολιτικός και από εραστής. Επειδή δε συμβαίνει το δεύτερο, γι αυτό συμβαίνει και το πρώτο.
  • Αναστάσιος Γκιολής ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!! ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Κ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ...ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ...Π.ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
  • Τι λες μωρό μου; Χορεύουμε; Βρε ξεμυαλισμένο μου μωρό, αυτά που λές αλήθεια τα καταλαβαίνεις, ή μόνο αναπαράγεις τις αρλούμπες που σου υπαγορεύουν οι ...φωστήρες σύμβουλοι; Αυτοί οι 2 χλέμπουρες φτωχομπινέδες τουρίστες που και καλά μου ...αναλογούν , με ποιό τρόπο ακριβώς θα βελτιώσουν τη ζωή μου; Οι φήμες πάντως λένε, πως οι λιγότερο ευφυείς άνδρες, είναι καλύτεροι στο Sex... Απροβλημάτιστοι!! Για Πρωθυπουργός, δεν μου κάνεις. Αλλά τι λες; Χορεύουμε; 
  • Τι λες μωρό μου; Χορεύουμε; Πρόβλεψη : Το επόμενο καλοκαιρινό ταξίδι ...εργασίας , θα είναι στη μαγευτική Μάλτα!! Εκεί θα πας οικογενειακώς, για να λύσεις μια για πάντα το ...λαθρομεταναστευτικό για την πατρίδα μας. Θυσία γίνεσαι πια γι αυτόν τον αχάριστο λαό. Άντε, και καλά μπάνια. Δεν μας κοροϊδεύεις πάντως, μην κουράζεσαι άδικα αγάπη μου. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΟ {ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ  }
  • Konstantina Fountea Την πολιτική άνοιξη άραγε ποιος τη χρηματοδοτούσε ;;;;
  • Γιώργος Αντωνίου Επειδή διαβάζω διάφορα περί "διακοπών" του πρωθυπουργού και επειδή σιχαίνομαι τη μιζέρια και την κακία ορισμένων, ένα θα σας πώ: Ο πρωθυπουργός ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ δεν κάνει διακοπές! Τις ελάχιστες ημέρες που έκανε διακοπές τα προηγούμενα χρόνια, δεν έμεινε σε πολυτελή ξενοδοχεία, δεν καταβλήθηκαν τα έξοδα από το δημόσιο, δεν χρέωσε τίποτε απ΄όλα ορισμένοι εδώ μέσα σπεύδουν να του καταλογίσουν. Λυπάμαι για τη μικροψυχία όλων όσοι είναι πρόθυμοι να κακολογίσουν. Ο Σαμαράς δεν είναι Παπανδρέου. Ούτε Ανδρέας, ούτε Γιωργάκης. Τέλος!
  • Φανατικοί λαϊκιστές εμείς, πλιατσικολόγος και ξεπουλητάρι εσύ Αντωνάκη μου Παραληρείς δε λέω... Αλλά δεν εχεις κάτι παθολογικό αγάπη μου. Το πολύ καλό Sex, αυτό μονάχα σου λείπει και σου βραχυκυκλώνει τον εγκέφαλο. Αφήσου πια να εκτονωθείς, γιατί μας κατέστρεψες !! Τα 18 σημεία τα ξέχασες, έτσι κι αλλιώς…Βρες το σημείο G τουλάχιστον, για να δικαιωθείς .
  • Kostas Papadakis Φανατικοι λαικιστες δεν αφηνεις τις παπαριες και ασχολησου με τον προεδρο σου τον Τσιπρα που εδω και ενα μηνα κανει διακοπες σε διαφορα νησια?που ηθελε να γινουμε Αργεντινη αντε μπραβο.
  • Maon Zedong Μηδέν του μηδενός ενδιαφέρον για τον κόσμο όλα για την πάρτι του και τους φίλους του μας φορολογεί με απίστευτη βιαιότητα για να κάνει ο ίδιος πολυτελείς διακοπές, η προπαγάνδα των οπαδών του έχει ξεπεράσει κατα πολύ ακόμα και του Ανδρέα Παπανδρέου την δεκαετία του '80
  • Aris Periandros den sou dino mia teliomene



ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Φανατικοί λαϊκιστές εμείς, πλιατσικολόγος και ξεπουλητάρι εσύ Αντωνάκη μου Παραληρείς δε λέω... Αλλά δεν εχεις κάτι παθολογικό αγάπη μου. Το πολύ καλό Sex, αυτό μονάχα σου λείπει και σου βραχυκυκλώνει τον εγκέφαλο. Αφήσου πια να εκτονωθείς, γιατί μας κατέστρεψες !! Τα 18 σημεία τα ξέχασες, έτσι κι αλλιώς…Βρες το σημείο G τουλάχιστον, για να δικαιωθείς .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου