Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ SIEMENS;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η δημοφιλής Σία Κοσιώνη έχει ερωτική σχέση με τον Κώστα Μπακογιάννη (γιο της Ντόρας και του δολοφονηθέντος Παύλου Μπακογιάννη). Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, πριν από λίγο καιρό χώρισε από την Κάλια Καμπουρίδου, με την οποία έχει ήδη δύο παιδιά! Τώρα, βρίσκεται μαζί με τη νέα του αγαπημένη, δημοφιλή δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. 

Επειδή όμως η δημοσιογραφία οφείλει να μην σιωπά και να κάνει την έρευνά της πέρα από συγγενικές ή ερωτικές σχέσεις (αλλιώς δεν λέγεται δημοσιογραφία αλλά δημόσιες σχέσεις), ρωτάμε την Σία Κοσιώνη εάν θα ασχοληθεί με την περίπτωση της Siemens και τις σχέσεις που έχουν οι οικογένειες Μπακογιάνη-Μητσοτάκη με τη γερμανική εταιρεία.

Μπορεί να μας πει η κα Κοσιώνη, τι ...αγάπες είχε με τη Siemens το αμόρε της, ο Κώστας Μπακογιάννης;
Ερωτήσεις υποβάλλουμε, διότι η δημοφιλής και όμορφη δημοσιογράφος οφείλει να κάνει τη δημοσιογραφική της έρευνα. Αν θέλει, μπορούμε να της δώσουμε ορισμένα στοιχεία για  να ασχοληθεί διεξοδικά σε κάποια από τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ! 
Στις 14 Ιουλίου 2006, μία ημέρα πριν από τον γάμο του του Κώστα Μπακογιάννη με την Κάλλια Καμπουρίδου, μία θυγατρική εταιρεία της Siemens Γερμανίας, η Christ Hellas, η οποία εκπροσωπούσε στην Ελλάδα τον γνωστό γαλλικό οίκο Christofile, εξέδωσε τιμολόγιο χορηγίας 600 ευρώ στο νυμφευόμενο ζεύγος.  Δείτε καλά το τιμολόγιο που σας επισυνάπτουμε. Έχει τον αριθμό παραστατικού 00133 και κάτω αριστερά αναγράφει ως παραλήπτες τα ονόματα Μπακογιάννης-Καμπουρίδου. 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, εκείνη την εποχή το τιμολόγιο επιβεβαίωνε «Τις στενές επαφές της οικογένειας Μητσοτάκη - Μπακογιάννη με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο». Υπενθυμίζεται ότι στον γάμο του Κώστα Μπακογιάννη είχε δώσει το παρόν ο πρώην ισχυρός άνδρας της SIEMENS-HELLAS, βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των μαύρων ταμείων του γερμανικού Κολοσσού, Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος τελικά διέφυγε από τη χώρα όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, εξαιτίας της αμέλειας... των αρχών. Μάλιστα, στο εξωτερικό διέφυγε και ο άλλος ισχυρός άνδρας της Siemens, Χρήστος Καραβέλας, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν την ίδια την Ντόρα Μπακογιάννη ότι δεν ενήργησε τα δέοντα για να αποτρέψει τη διαφυγή τους στο εξωτερικό, με συνέπεια, εξαιτίας αυτής της δραπέτευσης, το σκάνδαλο της Siemens να έχει ουσιαστικά κουκουλωθεί! 

Η Siemens Ελλάδος λοιπόν (με διεύθυνση έδρας επί της οδού Αρτέμιδος 8 στο Μαρούσι) πίστωνε 600 ευρώ για λογαριασμό του κ. Μπακογιάννη και της μέλλουσας (τότε) συζύγου του, Κάλλιας Καμπουρίδου. "Η κατάθεση του ποσού των 600 ευρώ, μόλις μία μέρα πριν από τον γάμο του γιου της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στο Νόστιμο Ευρυτανίας, δεν άφηνε καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι επρόκειτο για δώρο, και μάλιστα επίσημο, από τη Siemens",  σημείωνε δημοσίευμα μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας. Ενώ, "ο Κώστας Μπακογιάννης διέψευσε κατηγορηματικά ότι η γαμήλια δεξίωση, είχε πληρωθεί από τη SIEMENS, όπως τουλάχιστον ανέφεραν οι φήμες, αλλά όπως και να το κάνει κανείς, πόσο ζευγάρια δέχονται γαμήλια δώρα, από εταιρείες οι οποίες εμπλέκονται σε σκάνδαλα που έχουν συγκλονίσει την πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου και έχουν προσλάβει διεθνείς διαστάσεις; Όπως δε λένε ακόμη οι κακές γλώσσες, ανεξάρτητα από το επίσημο δώρο, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε προικίσει το ζευγάρι..." υπογράμμιζε μεταξύ άλλων η ίδια εφημερίδα. 
Για την ολοκληρωμένη σας έρευνα, κυρία Κοσιώνη, σας επισυνάπτουμε και την εκκαθάριση των επαγγελματικών εξόδων της Siemens, όπου επιβεβαιώνεται επίσημα το ποσό-δώρο  της γερμανικής εταιρείας προς τον αγαπημένο σας Κώστα Μπακογιάννη! 

Για δείτε και αυτό το δωράκι της Siemens προς την κα Ντόρα Μπακογιάννη, όταν η τελευταία ήταν υπουργός Εξωτερικών! Ποτά, δώρα και είδη ζαχαροπλαστικής παραδίδονται στη Siemens και μέσω αυτής απευθείας στο υπουργείο Εξωτερικών (Βασ. Σοφίας 5) στην κα Μπακογιάννη. Ημερομηνία παραστατικού 28/12/208 (αριθμ. 01260), για ...καλά Χριστούγεννα στην μητέρα του αμόρε σας, κυρία Κοσιώνη! 
Συγγνώμη κυρία Κοσιώνη που σας ...μπουκώνουμε με τιμολόγια της Siemens προς την οικογένεια-Μητσοτάκη-Μπακογιάννη αλλά δεν φταίμε εμείς. Τέτοιες ...ειδυλλιακές σχέσεις ανάμεσα στη γερμανική εταιρεία που διέλυσε-διέφθειρε το πολιτικό σύστημα και σε πολιτική οικογένεια μόνο σε σειρές τύπου Δυναστεία μπορούμε να βρούμε. 
Δείτε λοιπόν μερικά ακόμη τιμολόγια-δώρα της Siemens προς την οικογένεια Μητσοτάκη, τα οποία βεβαίως τα αποδέχτηκαν όλα! Προφανώς εις υγείαν του ελληνικού λαού!

Προς τον ..παππού Μητσοτάκη στις 20/12/2007, ως Άγιος Βασίλης η Siemens έστειλε ποτά και δώρα στην οδό Αραβαντινού 1. 
Αλλά και τον Μάιο του 2006 στην ονομαστική εορτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είχαν δοθεί δωράκια από τη Siemens.
Να πάμε και σε προηγούμενα χρόνια; Κρατάει χρόνια αυτή η...κολόνια. Και τα Χριστούγεννα του 2005, δωράκια προς τον πρώην Πρωθυπουργό από τη γερμανική εταιρεία!
Για δείτε και αυτό κυρία Κοσιώνη: Μέχρι και η μικρότερη θυγατέρα της οικογένειας Μητσοτάκη, η  Κατερίνα και ο σύζυγός της Απόστολος Μαυραγάνης πήραν δωράκια από τη Siemens! Ναι, τη γερμανική εταιρεία για την οποία μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού πιστεύει ότι ευθύνεται για την καταστροφή που έχει υποστεί σήμερα η χώρα και οι Έλληνες! 
Εσείς κυρία Κοσιώνη που μιλάτε τέλεια Γερμανικά νομίζουμε ότι με το υλικό που σας δίνουμε μπορείτε να κάνετε ένα ρεπορτάζ-λουκούμι για τις σχέσεις Μπακογιάννη-Μητσοτάκη με τη Siemens!

Ή μήπως θα το κάνετε γαργάρα;;; Ή κάνετε δημοσιογραφία ή ...επιλεκτική δημοσιογραφία! Κατά το...επιλεκτική χρεωκοπία! Σε αυτή την περίπτωση μάλλον "χρεωκοπήσατε" κυρία Κοσιώνη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου