Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η μεθαυριανή τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου, δεν θα είναι μια εκδήλωση χωρίς κινήσεις διαμαρτυρίας από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Αντιθέτως. Δεν γνωρίζουμε πόσες θα είναι οι δημοτικές παρατάξεις που θα διαμαρτυρηθούν, πάντως θα είναι αρκετές. Και μάλιστα θα πρόκειται για διαμαρτυρία με...αποχώρηση από την εκδήλωση! 

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: επειδή η εκδήλωση δεν θα περιλαμβάνει μόνον την τελετή ορκωμοσίας αλλά θα συνεχιστεί με μουσικό συγκρότημα και μπουφέ, δημοτικές παρατάξεις, διαμαρτυρόμενες για τη φιέστα σε καιρό τραγικής οικονομικής κρίσης, αναμένεται να αποχωρήσουν από την εκδήλωση αμέσως μετά την ορκωμοσία. Θέλουν δηλαδή με τον τρόπο αυτό να αντιδράσουν στην βεγκέρα που έχει προγραμματιστεί από τη νέα Δημοτική Αρχή, στοιχείο που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την τραγική οικονομική κρίση να μαστίζει εκατοντάδες οικογένειες στον Παπάγου-Χολαργό. 

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΝΤΑΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ.
    ΗΡΕΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΣΑΣ .
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΡΓΟ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ !
    ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ .
    ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ.

    http://mazigiatinpolimas.gr/index.php/2014-04-30-13-33-02/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B6%CF%89%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή