Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ Ο ΥΠΕΞ!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ VIP ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ «ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΒΡΥΞΕΛΕΣ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ»

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σχετικά με το VIP δρομολόγιο του Αντιπροέδρου και Υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου και την απάντηση που έδωσε στα δημοσιεύματα που τον εγκαλούν, έκανε την εξής δήλωση:

«Είναι μνημείο πρόκλησης και η απόφαση του VIP δρομολογίου «Διακοπές - Βρυξέλες - Διακοπές» για να μη χάσει ο ΥΠΕΞ δύο μέρες από τις... παραλίες, αλλά και η πρωτοφανής απάντησή του που διαβάζουν Έλληνες ανύμποροι να κάνουν διακοπές και που - αν έχουν δουλειά - μπορεί σε αυτή να πηγαίνουν και με τα πόδια.

Κατά τ' άλλα έναντι τέτοιων συμπεριφορών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που δεν αλλάζει με τίποτα όσα χρόνια το ξέρουμε, το Μαξίμου πάλι σιωπά» 


3 σχόλια:

  1. Καλά του τα έχωσες του Βενιζέλου που κάνει πάρτι εις βάρος του ελληνικού λαού με τις διακοπές-Βρυξέλες-διακοπές.

    Θα πω πάλι το ίδιο για τον Τέρενς Κουίκ:

    Είναι ο μοναδικός Έλληνας Βουλευτής που φορά την μπλε φανέλα με το γνήσιο εθνόσημο με την ελληνική σημαία και την τιμά σε κάθε επερώτησή του, σε κάθε ανακοίνωσή του κόμματός του, σε κάθε σχόλιο του κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι Βουλευτές των κόμματων του συστημικού μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ;;; Ο ΤΕΡΕΝΣ!!!!!
    ΩΞΩ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ: ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ο Τέρενς. Είναι ο μοναδικός Βουλευτής που φορά παντελόνια και δεν είναι κομματόσκυλο. Είναι αυτός που δεν τους προσκυνά. Είναι αυτός που φόρεσε την μπλε φανέλα με το γνήσιο εθνόσημο με την ελληνική σημαία που τα βάζει με όλους τους συστημικούς μνημονιακούς υπόδουλους των εβραιοτροϊκανών κομμάτων. Κάθε του ανακοίνωση για λογαριασμό του κόμματός του, κάθε του σχόλιο, κάθε του επερώτηση του είναι ο θάνατος όλων αυτών που κατέστρεψαν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή