Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΦΘΟΥΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Πότε στην Ελλάδα επιτέθηκαν Έλληνες κατά ομοφυλόφιλων; Αποδεκτοί ήταν πάντα στην κοινωνία μας. Ο μάνος Χατζηδάκης ήταν ομοφυλόφιλος, ο Κώστας Τσαρούχης ή ο Καβάφης. Αλλά και στις μέρες μας ο Τρύφων Σαμαράς ο Ηλίας Ψινάκης, ο Χάρης Ρώμας, ο Βαλλιανάτος είχαν ποτέ δεχθεί ρατσιστική σε βάρος τους επίθεση; Όχι μόνον αλλά έμπαιναν και μπαίνουν καθημερινά στα κανάλια μας και η ελληνική κοινωνία τους έχει αποδεχτεί. Η σημερινή επίθεση σε βάρος ομοφυλόφιλου ζευγαριού μοιάζει να είναι στημένη 100%. 
Δειτε και τι λέει το makeleio.gr


Συνεχίζονται οι προσπάθειες να πείσουν τους (ψευτό)αντάρτες βουλευτές για το “αντιρατσιστικό”, αλλά και οι “επιβεβαιωμένες” από την αστυνομία επιθέσεις σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια με νέο περιστατικό στο Πακράτι. Σύμφωνα με την καθεστωτική… εφημερίδα “Έθνος”, που “βλέπει”, “ακροδεξιούς με μαύρες μπλούζες και ξυρισμένα κεφάλια, πίσω από την επίθεση”.
Σύμφωνα πάντα, με το εν λόγω ρεπορτάζ: Η επίθεση σε ομοφυλόφιλο ζευγάρι, που επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία, ειναι η τέταρτη που καταγράφεται μέσα στον τελευταίο μήνα. Οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν με αγριότητα τα θύματά τους, παρότι στην πλατεία Βαρνάβα εκείνη την ώρα υπήρχε πλήθος κόσμου που διασκέδαζε στα μαγαζιά.
Στις 12:30 το βράδυ του Σαββάτου, ομάδα 10-15 ατόμων ξυλοκόπησε δύο άνδρες που έπιναν μπίρα σε παγκάκι της περιοχής. Τα θύματα αναφέρουν πως αρχικά, 2-3 δράστες τούς επιτέθηκαν φραστικά εξαπολύοντας ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς και στη συνέχεια εκτόξευσαν εναντίον τους χλωρίνη και απόνερα. Λίγη ώρα μετά, στο σημείο έφτασε μια ομάδα 10-15 ατόμων, με μαύρες μπλούζες και ξυρισμένο κεφάλι, η οποία τους ξυλοκόπησε.
Οι δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας αναγνωρισμένος πρόσφυγας, κατέληξαν στο νοσοκομείο, ο ένας με σπασμένο πόδι. Από τις περιγραφές τους οι αστυνομικοί συμπεραίνεται ότι οι δράστες λειτούργησαν ως ακροδεξιό τάγμα, ενώ παρά τις έρευνες κανείς τους δεν εντοπίστηκε.
Πρόκειται για την τέταρτη ομοφοβική επίθεση μέσα σε διάστημα μόλις ενός μήνα. Το Σωματείο Στήριξης Διεμφυλικών καταγγέλλει ότι πριν από έναν μήνα αστυνομικοί είχαν επιτεθεί σε γκέι ζευγάρι στην Αθήνα, ενώ στη Θεσσαλονίκη ένα ζευγάρι γυναικών είχε δεχθεί απρόκλητο χτύπημα από συμμορία νεαρών. Μία ακόμη επίθεση είχε ως θύμα μία τρανσέξουαλ στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης της συνελήφθη. Επιπλέον έξι ρατσιστικά συμβάντα που συσχετίζονται με τη Χρυσή Αυγή έχουν καταγραφεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όπως η εμπρηστική επίθεση σε κατοικία αλλοδαπών στην Πάτρα (11/8), οι 12 μαχαιριές σε Ιρανό αιτούντα άσυλο στη Λ. Αλεξάνδρας (7/8) και ο ξυλοδαρμός Αφρικανού οδηγού ταξί στην Καλλιθέα (8/7).

Φώτο Αρχείου

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Σαμαρά-Βενιζέλο. Στήσατε καλά την δουλειά με τους ομοφυλόφυλους για να περάσετε το αντιρατσιστικό του... Κάθε μέρα σας παίρνουμε χαμπάρι για στημένες φάσεις εις βάρος του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή