Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΠΠΑΣ!!!

Ο Νίκος Στάππας, ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο, ανέβηκε στο βάθρο για να ορκιστεί μαζί με τους Γ. Ρεμούνδο. Περικλή Ζήκα, Ελένη Γεωργακοπούλου και Χριστίνα Πολυκαλά. Στη φωτογραφία ίσα που διακρίνεται το κεφάλι του πίσω από τον Ζήκα. Οι πάντες θεώρησαν ότι είναι άθεος! 
Έλα όμως που ο κ. Στάππας είναι πιο πιστός απ'όλους!!!
Τηρεί στο έπακρο τις εντολές του Κυρίου, με την 3η εντολή να λέει: "Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω· ου γαρ μη καθαρίση Κύριος ο Θεός σου τον λαμβάνοντα το όνομα αυτού επί ματαίω". Σε απλά ελληνικά: "ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΑΤΑΙΑ".

Παρά το ότι 10 εντολές  είναι συγκεκριμένες και μία εξ αυτών ορίζει ο όρκος όρκο να μην γίνεται επί ματαίω, δυστυχώς οι ιερείς τον θρησκευτικό όρκο τον έχουν κάνει ...καθημερινή συνήθεια. Και έχει επικρατήσει παντού. Σε δίκες και σε ορκωμοσίες αιρετών!!! 
Ο Νίκος Στάππας λοιπόν, αρνούμενος να καταπατήσει την εντολή του Κυρίου, όποτε παρευρίσκεται σε δίκες και πρέπει να καταθέσει ως μάρτυρας ζητεί να ορκιστεί με πολιτικό όρκο. Το ίδιο έκανε και στην προχθεσινή ορκωμοσία του ως δημοτικός σύμβουλος. 
Κι άσε τους άλλους να νομίζουν ότι είναι άθεος! 
Ο Νίκος Στάππας ανέβηκε στο βάθρο με τους υπόλοιπους άθεους και ορκίστηκε με πολιτικό όρκο!
Εμείς του βγάζουμε το καπέλο!!! 

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ.ΓΙΑ ΚΑΠΕΛΟ , ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ .
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΦΟΡΑΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΡΑΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΕΧΙΑ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
    ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ BOSTON CELTICS ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΒΟΣΤΟΝΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.
    ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ .
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή