Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

"ΠΑΛΟΥΚΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ! ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες τα 6.200.000 ευρώ αποζημίωσης που η Δκαιοσύνη αποφάσισε  να εισπράξει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού από την Αττική Οδό, πάνε (τουλάχιστον προς το παρόν), περίπατο! Ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτης υπέβαλε ένσταση επί των ορίων που ορίστηκαν για την αποζημίωση, με αποτέλεσμα η υπόθεση να μπλοκαριστεί επ' αόριστον. Πάει με άλλα λόγια προς νέα δικαστική διαμάχη, μεταξύ δήμου και ΠΕΧΩΔΕ αυτή την φορά και... "ζήσε Μάη...". 
Ο προφανής στόχος της κυβέρνησης ήταν να μην δώσει φράγκο γι' αυτή την υπόθεση, δεδομένου ότι τα ταμεία είναι άδεια! "Σιγά που θα δώσουμε 6 εκατομμύρια ευρώ στον Δήμο Παπα΄γου-Χολαργού" είναι σαν να είπε ο κ. Μανιάτης και μπλοκάρισε το θέμα, οπότε ...πέταξε το πουλάκι! Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι οτα οικονομικά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού δεν θα πρέπει να υπολογίζουν το μεγάλο αυτό ποσό των 6,2 εκατομ. ευρώ, άρα ο Ηλίας Αποστολόπουλος ξεκινά με ένα σημαντικό μείον την δημοτική του θητεία!!!

5 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ .
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;
    ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΑ !

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ .ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ !
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ 6.000.000 ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ;
    ΣΕΝΤΕΣΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ !
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΡΟΣΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ !

    http://mazigiatinpolimas.gr/index.php/2014-04-30-13-33-02/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B6%CF%89%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7.html

    ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ,ΑΠΛΑ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ "TOGETHER FOR EVER AND UNITED FOR NOT TO LOSE THE GRUB " ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ, ΝΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ !
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΦΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 8,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ .

    ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΖΟΚΕΡ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 4-6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
    ΑΝ ΧΑΝΕΙ , ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ :
    ΕΣΠΑ - ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ/ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΟΠΑΠ - ΚΡΑΤΟΣ .
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ξυδης ειχε το Σταικο για να παρουσιαζει εργο. Ο Αποστολοπουλος θα βρει αλλο τετοιο
    κοροιδο ; Δυσκολο οποτε με το προγραμμα στο χερι θα μεινει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ !
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟI ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ;
    ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ SITE ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ !!!
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ SUPER MARKETS ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΒ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΒ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΌΝΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΝ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΒ .
    ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ SUPER MARKET ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΤΟ LIDL.
    ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ SUPER ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ !
    ΜΕ 165 ΕΥΡΩ ΣΤΟ LIDL ΘΕΛΟΥΜΕ 220 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΒ .
    ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ !
    ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βάλει όλους αυτούς που πλήρωνε προεκλογικά ( δικηγόρους, οικονομολόγους, marketing ) να του τα τακτοποιήσουν. Γι' αυτό δεν τον ψήφισαν επειδή είχε λεφτά και δεν θα θέλει να φάει άλλα. Μας ζάλισαν, οπότε ας πηγαίνουν κατευθείαν στο γραφείο του. Πιστεύω σε αυτό του δημάρχου να πηγαίνει γιατί στα προηγούμενα δεν πάτησε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή