Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙA ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

Συγχαρητήρια σε όλους!

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, δήλωσε:
" Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Τους δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να εφοδιαστούν με τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να πετύχουν κι άλλους σημαντικούς στόχους για την επαγγελματική και προσωπική τους καταξίωση. Είμαστε όλοι μας περήφανοι με την επιτυχία τους, που είναι το επιστέγασμα των κόπων τους.
Εκείνοι που δεν εισήχθησαν είναι επίσης άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Τους εύχομαι καλή δύναμη και ελπίζω αυτό το προσωρινό εμπόδιο να είναι το εφαλτήριο, από το οποίο θα συνεχίσουν την επίτευξη των στόχων τους με μεγαλύτερο ακόμα πείσμα και θέληση."

Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    33 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή