Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ: "200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ"!

Η "ΛΕΣΧΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ με ομιλήτρια την Πρόεδρο της Λέσχης Βίκυ Τσιάκα, πραγματοποιεί απόψε στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου μια σημαντική ομιλία με θέμα: «200 χρόνια από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας». Η Φλική Εταιρεία, που έγινε αιτία αφύπνισης του υπόδουλου Γένους και ιδρύθηκε για να προετοιμάσει, καθοδηγήσει, εξεγείρει τους Έλληνες εναντίον του Οθωμανικού ζυγού, ιδρύθηκε από τρεις Έλληνες εμπόρους, τον Εμμ. Ξάνθο από την Πάτμο, τον Νικ. Σκουφά από την Άρτα και τον Αθαν. Τσακάλωφ από τα Γιάννενα. Και οι τρεις έδωσαν τον ιερό όρκο...

«…..ορκιζόμαστε ως τίμιοι άνθρωποι κινούμενοι από αίσθημα για την ελευθερία της ταλαίπωρης πατρίδος μας, να αγωνιστούμε με την καρδιά, το νου και το σώμα μας εναντίον των τυράννων για την ελευθερία…..»

Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση με τη βοήθεια όλων όπως πάντα και σας ευχαριστούμε από καρδιάς. 
Για τη δραστήρια Πρόεδρο της Λέσχης Γυναικών Παπάγου-Χολαργού κα Βίκυ Τσιάκα (φωτό) έχουμε γράψει αρκετές φορές, ενώ έχει και συνέντευξη την εφημερίδα μας, την οποία 

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΑΚΑ , ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΣΕ 193 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ........

    ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 23/11/2207 , ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΜΕ ΘΕΜΑ :

    "400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ 188 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ " !

    ΑπάντησηΔιαγραφή