Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ BODYBUILDERS ΣΤΗ ΜΑΝΗ! Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!

Νέα στοιχεία από την δικογραφία της διπλής δολοφονίας στη Μάνη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μετά από τις απολογίες των δύο δραστών αποκαλύπτονται όλα όσα διαδραματίστηκαν πριν και μετά τον φόνο.
Σοκ προκαλεί η στιχομυθία μεταξύ των 18χρονων κατηγορουμένων λίγο πριν τους μοιραίους πυροβολισμούς την οποία αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής: «Εάν γίνει κάτι θα ρίξεις ή θα ρίξω;», ρώτησε ο Νίκος Μοσχανδρέου για να πάρει την απάντηση «δεν μπορώ να ρίξω εγώ», από τον Παναγιώτη Μήτσου.

Την ίδια στιγμή η πεντάωρη αναπαράσταση του εγκλήματος που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, απομάκρυνε οριστικά το ενδεχόμενο συμμετοχής τρίτου ατόμου στην άγρια δολοφονία των δύο bodybuilder στη Μάνη τον περασμένο Αύγουστο.
Τα συμπεράσματα που εξήγαγαν οι ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές κατά την πολύωρη αναπαράσταση του ειδεχθούς εγκλήματος, είναι πως οι δύο νεαροί δράστες ενήργησαν μόνοι τους. Η αναπαράσταση έβαλε τέλος στο θρίλερ για την ύπαρξη τρίτου δράστη που δεν είχε εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές.
Όπως αποδείχθηκε, μοναδικά άτομα που ενήργησαν εκείνο το βράδυ είναι οι δύο συλληφθέντες. Οι απολογίες ρίχνουν φως στα όσα συνέβησαν τη στιγμή της δολοφονίας. Ο Μοσχανδρέου έλεγε στα θύματα «συγνώμη ρε φίλε», καθώς τα πυροβολούσε, ο Μήτσου έκανε εμετό, ενώ όπως αποκαλύπτεται τόσο οι δύο 18χρονοι όσο κατά θύματα είχαν έντονες διαφορές μεταξύ τους.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου