Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΛΑ ΣΒΟΡΩΝΟΣ: ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 40 ΕΥΡΩ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ!!!

Προσέξτε τι συνέβη με την επιχείρηση ρολά Σβορώνος, ώστε να μην πιαστείτε κορόιδα, όπως συνέβη με επιχειρηματία που εδρεύει στον Χολαργό. Η γυναίκα, πήγε ένα πρωινό ν' ανοίξει το κατάστημά της αλλά διαπίστωσε ότι τα ρολά της επιχείρησης δεν ανέβαιναν. Ενώ το τηλεκοντρόλ λειτουργούσε (είχε φορτισμένες μπαταρίες), το ρολό παρέμενε ακίνητο. Φώναξε λοιπόν τους αρμόδιους της εταιρείας Σβορώνος η οποία έφθασε μετά από κάποια ώρα με το όχημά της και δύο υπαλλήλους. Στο μεταξύ η επιχειρηματίας είχε ανεβάσει τα ρολά του καταστήματός της, αφού τη βοήθησαν ένας γείτοντας καταστηματάρχης και δύο άλλοι περαστικοί από το σημείο. 


Όταν ήρθαν οι αρμόδιοι της εταιρείας Σβορώνος, αφού παρέμειναν -μόνον- για 5 λεπτά στο κατάστημα της γυναίκας, διέγνωσαν το πρόβλημα και της είπαν: "Το ρολό σας έχει δύο μοτέρ. Το ένα έχει πρόβλημα, το άλλο δεν έχει. Η ζημιά θα σας στοιχίσει 400 ευρώ. Δώστε μας 40 ευρώ τα οποία θα αφαιρεθούν όταν τελειώσουμε την δουλεια"! 
Η καταστηματάρχης πάνω στη φούρια και το άγχος της να λύσει το πρόβλημα έδωσε 40 ευρώ κι έκλεισε τηλεφωνικό ραντεβού για να έρθουν να της φτιάξουν το ρολό, δυο μέρες μετά. 
Έλα όμως που δεν ήρθαν! Αναγκάστηκε μάλιστα να επιστρατεύσει πάλι γείτονες προκειμένου να της σηκώσουν το ρολό και να μπορέσει να ανοίξει το κατάστημά της. Το μεσημέρι της ημέρας που είχαν κλείσει ραντεβού, δέχεται τηλέφωνο από τον ίδιο τον κ. Σβορώνο ο οποίος είπε στον σύζυγό της (που σήκωσε το τηλέφωνο): "Τα παιδιά που έστειλα δυστυχώς δεν διέγνωσαν σωστά το πρόβλημα. Πρέπει να αλλάξετε και το δεύτερο μοτέρ απειδή το ρολό σας είναι πολύ παλαιό. Δεν μπορώ να σας αλλάξω και τα δύο μοτέρ με 400 ευρώ".
-- Δηλαδή τι πρέπει να πληρώσουμε, 800 ευρώ για δύο μοτέρ;
Σβορώνος: Δεν σας είπα 800 ευρώ. 700 ευρώ θα μας δώσετε! 
--Θα συνεννοηθώ με τη σύζυγο και θα σας πάρουμε τηλέφωνο!

Έλα όμως που ο Σβορώνος (που έκανε και... τηλεφωνική διάγνωση) ζήταγε τον...ουρανό με τ' άστρα! 
Η επιχείρηση, με μια απλή έρευνα αγοράς αποκατέστησε το πρόβλημα με 260 ευρώ μόνον! 
--Πρέπει να ζητήσουμε πίσω τα 40 ευρώ, είπε ο σύζυγος στην ...ταλαίπωρη καταστηματάρχη. 
Τηλεφώνησε λοιπόν στον κ. Σβορώνο και του είπε:
--Πήρατε από τη σύζυγό μου 40 ευρώ. Να μας επιτρέψετε ό,τι μας αναλογεί, αφού μάλιστα είπατε ότι θα αφαιρέσετε το ποσό σε περίπτωση που αποκαταστήσετε τη ζημιά. Το πρόβλημα μας το αποκατέστησε άλλη εταιρεία. Να μας επιστρέψετε λοιπόν όσα μάς οφείλετε!
Η απάντηση Σβορώνου;
Σβορώνος: Έλα να τα πάρεις από το Περιστέρι που είμαι. Ξόδεψα βενζίνη για να έρθω στον Χολαργό.  
--Εγώ θα έρθω να μου τα δώσεις!
Σβορώνος: Η επίσκεψη που χρεώνω είναι 40 ευρώ (!!!) 

Προσέξτε λοιπόν μην την πατήσετε! Ο Σβορώνος και 40 ευρώ πήρε χωρίς να κάνει τίποτε και απόδειξη δεν έδωσε!!! 

1 σχόλιο: