Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΛΑΓΟΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!

ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ
ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ;


     Για δεύτερη φορά, μαινόμενος ο Γ... Λ... ξυλοκόπησε ανηλεώς μπροστά στο Νίκο Μιχαλολιάκο το "πουλέν" του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη! Σκηνές απείρου κάλλους λόγω ..."κάλων" όχι...
μόνο στους αρρωστημένους (αν-)εγκεφάλους των φυλακισμένων χρυσαύγουλων, αλλά και στις σχέσεις τους που έχουν αγγίξει το ναδίρ, φτάνοντας σε σημείο κανείς να μη μιλάει σε κανέναν μέσα στη φυλακή!

Όταν η Ουρανία "έλειωνε" στην αγκαλιά του "πουλέν".

     Δεν είναι εντελώς γνωστοί οι λόγοι της επιθετικής συμπεριφοράς του Γ... Λ... κατά του Ηλία Κασιδιάρη, όμως φημολογείται ότι ο πρώτος θεωρεί τον τελευταίο ως υποστηρικτή της ιδέας της μεταβίβασης αρχηγικών αρμοδιοτήτων στη κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, τουλάχιστον για όσο διάστημα ο χρυσαύγουλος αρχηγός παραμένει στη φυλακή, ενώ ο Γ... Λ... μαζί με τον Σωτήρη Δεβελέκο σχημάτισαν φράξια για την απομόνωση της Ουρανίας που τη θεωρούν καταστροφή της Χρυσής Αυγής. 


     Παρά ταύτα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος φαίνεται ανίκανος να ελέγξει και την Ουρανία η οποία, ουσιαστικά, έχει αναδειχθεί σε πραγματικό αρχικομματόσκυλο προκαλώντας την εχθρότητα των στελεχών της Χρυσής Αυγής που νοιώθουν παραμερισμένοι από την οικογενειοκρατία που έχει εγκαθιδρύσει ο αρχηγός τους!


     Αντίθετα, η Ελένη Ζαρούλια φαίνεται να είναι η μόνη που δείχνει να έχει κατανοήσει τη σοβαρότητα της ανισορροπίας που επικρατεί στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στις σχέσιες πατέρα και κόρης, σύμφωνα με εξομολόγηση της σε σοβαρό (τουλάχιστον) στέλεχος της Χρυσής Αυγής ο οποίος, μάλιστα, έδωσε και τις συμβουλές του.


     Άβουλος και μοιραίος ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρακολουθεί αμέτοχος το σπαραγμό των "επιτελών" του και αποσύρεται με τον συγκελίτη του Παπά για να ζεστάνει μπριζολάκια για το γεύμα... Φαίνεται να αδυνατεί να πάρει θέση φοβούμενος τη πλήρη διάλυση από στιγμή σε στιγμή κάτι προς το οποίο συντελεί και η απουσία κάθε συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των δικηγόρων-υπερασπιστών των συγκατηγορουμένων-φυλακισμένων.


     Αυτή τη στιγμή στη φυλακή όπου κρατούνται οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής έχει διαμορφωθεί μια κατάσταση φατρίας με κοινή "ταμπέλα" της οποίας, όμως τα μέλη διαβιούν σε πλήρη, μεταξύ τους, απομόνωση και εχθρότητα. Η μόνη "καμαρίλα" (προς το παρόν!) με δύο άτομα που συνυπάρχουν είναι αυτή του Νίκου Μιχαλολιάκου και Χρήστου Παπά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι στην "αυλή των θαυμάτων" θυμίζουν σαρκοβόρα ζώα έτοιμα προς αλληλοσπαραγμό με όπλα, πια, τα νύχια και τα δόντια! 


     Για τον λόγο αυτό, ήδη η υπηρεσία των φυλακών αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ασφαλείας της ζωής των αλληλοσπαρασσόμενων χρυσαύγουλων στέλνοντας σχετική αναφορά στο Υπουργείο για τον διαχωρισμό τους. Η συγκεκριμένη αναφορά (το μείζον μέρος της οποίας γνωρίζουμε) περιλαμβάνει και πολλά "πιπεράτα" περιστατικά τα οποία ανάγονται στη σφαίρα των προσωπικών δεδομένων και το απόρρητο τους (τουλάχιστον από πλευράς μας) θεωρείται ως δεδομένο, όμως από τους συνδικαλιστές του φυλακτικού κλάδου διαρρέουν πολλά τα οποία δεν συνιστούν "πολιτικό λόγο" και δε τα αναδημοσιεύουμε. 


     Τέλος, εκτός φυλακής ο προμηθευτής της ΕΛ.ΑΣ. Ηλίας Παναγιώταρος υποστηρίζει τον δράστη των (δύο, τουλάχιστον...) ξυλοδαρμών του Ηλία Κασιδιάρη, στρεφόμενος ενάντια στην οικογενειοκρατία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και θεωρώντας τον Ηλία Κασιδιάρη "προσκυνημένο" στην "εύνοια της Ουρανίας", όπως είπε σε ηλικιωμένο ομοϊδεάτη του τον οποίο προσπαθούν να "κατηχήσουν" σε νέο ..."σχήμα"! 

2 σχόλια:

  1. Δεν βαρεθήκατε να ακούτε παραμύθια;;;
    Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Δείτε το δράμα που βιώνει ο Ελληνικός λαός μέσα σε αυτήν την άθλια κρίση που προκάλεσε η πολιτική
    που ασκήθηκε επί 40 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή