Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΙ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!

«Προφανώς η διεκδίκηση που κάνω δεν αφορά την στέρησή μου στο δικαίωμα της εκπαίδευσης [...] Επέλεξα την απεργία πείνας, όχι κάνοντας ...


μία επίκληση στην αστική νομιμότητα αλλά θέτοντας έναν εκβιασμό και προκαλώντας το δήθεν ανθρωπιστικό χαρακτήρα του συστήματος», όπως δήλωσε ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός, με τηλε-τοποθέτησή του σε πρόσφατη εκδήλωση του ΕΜΠ.

Αναφέρει, μεταξύ άλλων πως πιστεύει ότι «τα πανεπιστήμια είναι χώροι περιστολής του ανθρώπινου πνεύματος και δημιουργίας ανθρώπων πειθήνιων».

Όπως δήλωσε νωρίτερα ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, Γιώργος, ο γιος του προτίθεται να αρχίσει και απεργία δίψας αύριο Τρίτη εάν κατατεθεί ως έχει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη φοίτηση κρατουμένων εξ αποστάσεως.

Εν τω μεταξύ, ανοιχτό το ενδεχόμενο χρήσης του ηλεκτρονικού «βραχιολιού» παρακολούθησης στην περίπτωση του Νίκου Ρωμανού άφησε από τη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.


http://www.skai.gr/mobile/article?aid=270963

6 σχόλια:

  1. ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ,ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ,ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
    ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ,ΆΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα ρε μεγάλε,με το θρασύμη που πρέπει να καίνε τα μαγαζιά του κοσμάκη,για την πάρτι του,λές και είναι κανένας επαναστάτης του λαού.Παρτάκιας είναι,του κώλου είναι,που δεν αντέχει την φυλακή και αυτός και η παρεούλα του.Και τις ζημιές έπρεπε να τις πληρώνουν οι γονείς τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΒΓΕΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .

    ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ .
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ,ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ,ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΔΩΣΕ,ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.

    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑ .
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑΣΙΟΥΖΙΚ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ .

    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ .

    ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΣΑΜΕ 82% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ .

    ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σου πώ πώς τα μεγαλώνουν?Καμαρώνουν και το ξέρω από την οικογένεια του ενός από αυτούς,που είναι και Χολαργιώτης,(Γ.Μ)δεν θέλω να πώ άλλα...Πάντως καμάρωναν για τον ''επαναστάτη''γιό,απο παλιά...τώρα,εχουν πέσει με τα μούτρα στον μικρό,μη και πάθουν τα ίδια...αλλά στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.
      ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ?
      Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΑΞΕ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΑΝ .
      ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΟ.
      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ;
      ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ;
      ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
      ΟΥΤΕ ΚΛΕΨΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΟΠΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ .
      ΟΧΙ ΔΕΚΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΣΚΟΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΝ 1-2 ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΩΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ.

      Διαγραφή
  5. Αν θέλει να είναι επαναστάτης ας μοιράσει τη δική του περιουσία στους μη έχοντες για τους οποίους δήθεν κόπτεται. Αυτοί όμως τα δικά τους δικά τους και των άλλων πάλι δικά τους.
    Ποιός μου λέει οτι δεν είναι και θέατρο όλα αυτά. Όλη η Ελλάδα έμαθε τώρα τον Ρωμανό. Από τους συνομίλικούς του, που είναι το μελλοντικό εκλογικό σώμα, σίγουρα υπάρχουν πολλοί χρήσιμοι ηλίθιοι που τον θεωρούν πραγματικό επαναστάτη. Αργότερα -ιδίως αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ- μπορεί να τον δούμε και βο(υ)λευτή. Επαναστάτη πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή