Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! ΔΕΙΤΕ...

Η κουτσουκέλα του ως υπουργός: όταν διόριζε στη ΔΕΗ δικό του… παιδί.. θέλοντας να "θάψει"... ελληνόπουλο που βγήκε πρώτο στις εξετάσεις... ΜΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!  

Έχουμε κι άλλο για τη γούνα του Κορινθίου αυτού πολιτικού που μπορεί ..να γίνει και πρόεδρος Δημοκρατίας!!!
Δεν θέλουμε να υποβαθμίσουμε το …άστρο του. ΄Ομως κάποιοι δικοί μας συνεργάτες βίωσαν τις παρακάτω αθλιότητες, δικές του, ή του Γραφείου του, δεν ξέρουμε, πάντως πήγαζαν από τη μεριά του: Δείτε το στόρυ:

Η ΔΕΗ προκηρύσσει διαγωνισμό για πρόσληψη μηχανικών. Πρωτεύει τέκνον δικού μας συνεργάτη.. Ο Ν.Β.. Του είπαν να περιμένει θα ειδοποιηθεί... Πέρασαν έξι μήνες και ειδοποίηση δεν έλαβε... ποτέ! Ο πατέρας του πρωτεύσαντος μετά εξάμηνον έψαξε το θέμα της τύχης του γιού του.. ΄Εστειλε γράμμα στον Δήμα, που εκείνη την εποχή ήταν υπουργός Βιομηχανίας και άρα το μεγάλο αφεντικό της ΔΕΗ και του είπε τα καθέκαστα. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!

Κατά την πορεία όμως διαπιστώθηκαν τα εξής φαύλα: Με τον διαγωνισμό αυτό της ΔΕΗ θα προσλάμβαναν ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ! ... από τους 60 που μετείχαν στις εξετάσεις!  Αλλά αυτές οι δύο θέσεις είχαν εκ προοιμίου καταληφθεί από …παιδί του Δήμα κι έναν παλαιότερο εργατοτεχνίτη, υπάλληλο ήδη  της ΔΕΗ. Άρα ο πρωτεύσας στον διαγωνισμό δεν επρόκειτο ποτέ να προσληφθεί! Τότε γιατί μπήκε στη διαδικασία των εξετάσεων;

ΕΤΣΙ,  ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΓΙΝΟΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Εμετική κατάσταση! ΄Ομως ο πατέρας του νεαρού ήρ είχε πάρει φόρα και δεν επρόκειτο να σταματήσει με τίποτε!
Επικοινώνησε με τον διοικητή της ΔΕΗ  καθηγητή του Πολυτεχνείου  κ. Ξανθόπουλο και του εξιστορεί τα γεγονότα. 
--Κύριε Ξανθόπολε ... ο γιός μου ήρθε πρώτος στις εξετάσεις της ΔΕΗ. Γιατί δεν τον  προσλαμβάνετε; Ψάξτε το φάκελλο του και θα καταλάβετε!
Ο Ξανθόπουλος ..αργότερα και υπουργός, έψαξε  και μάλλον θύμωσε με τη φαυλότητα... 
Ο πρωτεύσας τελικά προσλήφθηκε στη ΔΕΗ και παραμένει έως σήμερα..  Χάρις στον κέρβερο-δίκαιο -διοικητή καθηγητή κ. Ξανθόπουλο!
  
http://hellasnews-agency.blogspot.gr/2014/12/blog-post_27.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου