Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΥΨΗΛΟ ΑΞΙΩΜΑ! ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ...



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υποψηφιότητα Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου
για την Προεδρία του ΣΠΑΥ

Με στόχο την ισόρροπη και αειφόρο ανάπτυξη και ανάδειξη του Υμηττού, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος,  ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), ενόψει της διαδικασίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης την Πέμπτη 18/12/2014.
Ο κ. Αποστολόπουλος, στα πλαίσια της συνέντευξης που έδωσε την ...

Πέμπτη 11/12/2014 στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM», αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού, καθώς και στην καθοριστική συμβολή του νυν Προέδρου Νίκου Χαρδαλιά, τόσο στην στελέχωση και οργάνωση του συνδέσμου, όσο και στις δράσεις που αυτός ανέπτυξε  την τελευταία δεκαετία. Παράλληλα, τόνισε πως χρέος όλων των μελών του Συνδέσμου είναι να πάνε τον ΣΠΑΥ ένα βήμα παραπάνω, χτίζοντας πάνω στα γερά θεμέλια που υπάρχουν και διορθώνοντας τυχόν αδυναμίες, με στόχο την προάσπιση του βουνού και την σύνδεσή του με την καθημερινή ζωή των κατοίκων της περιοχής.


3 σχόλια:

  1. Ασυγκράτητο αυτό το παιδί.Ξέρει πο΄υ βρίσκεται ο ΣΠΑΥ;Στον Υμηττό έχει ανεβεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατάει ακόμα τον Μπόλεκ(τον Λόλεκ τον''έφυγαν''οι εκλογές,μαζί με τον ξυδιά)να τον ΄΄γλύφει΄΄ και να τον παραμυθιάζει για τον Υμηττό,την δασοφύλαξη και τον ΣΠΑΥ.Δεν έχεις ανάγκη από γλύφτες-σαλιγκάρια ρε Δήμαρχε...΄΄σουτάρισέ τον΄΄ από εκεί που ήρθε,πριν είναι αργά για τον Υμηττό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΕΓΑΛΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ !!!!!ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ????ΠΑΠΑΡΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή