Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ. ΔΕΙΤΕ...

Μία ακόμη επιτυχία για τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο και ίσως αυτή είναι μία από τις αιτίες για τις οποίες βάζει πλώρη για την ηγεσία του ΣΠΑΥ:
Δείτε μέσα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βράβευση ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. και Δημάρχου Παπάγου - Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
Στις 12 Δεκεμβρίου 2014, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας «Δασοπροστασία Παπάγου- Χολαργού» (ΔΑΠΑΧΟ), και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), Μιχάλης Τράκας, επισκέφτηκαν τον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθήνας, μετά από πρόσκληση του Διοικητή, κ. Ανδρέα Ζαγκανά.
Ο Διοικητής του Σταθμού ευχαρίστησε τα μέλη της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. για την εθελοντική τους προσφορά και το σημαντικό έργο που προσφέρουν στον τομέα της δασοπροστασίας, καθώς και τον Δήμαρχο και υποψήφιο για την Προεδρία του ΣΠΑΥ, Ηλία Αποστολόπουλο, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες του Δήμου αποτελούν αρωγό των προσπαθειών για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και ειδικά του Υμηττού.
Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Διοικητής Πόλεως Αθηνών της Πυροσβεστικής, κ. Μιχάλης Ανδριόπουλος, ο οποίος προσέφερε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τις ευχαριστίες του για το σημαντικό έργο της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. και του Δήμου στην προστασία του Υμηττού.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

2 σχόλια:

  1. Ανακαλύπτουμε το φεγγάρι.Οταν κάποιο δημόσιο πρόσωπο επισκέπτεται στρατιωτική υπηρεσία ή γνωστό φορέα του δίνουν μια πλακέττα.Αυτό δεν αποτελεί βράβευση.Πάντως καλό το περιτύλιγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Μπόλεκ τι τον ήθελες στη φωτογραφία Δήμαρχε,μια χαρά ήσουν με τους πυροσβέστες.Σου κάνει ΄΄ζημιά΄΄ ο Μπόλεκ,θα σε πουλήσει στη πρώτη ευκαιρία,γιατί τέτοιος είναι ο χαρακτήρας του και η ανεπάρκειά του τον έχει κάνει συμπλεγματικό!!! Καλή επιτυχία στο ΣΠΑΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή