Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

4η ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, σε εμφάνισή του για την πώληση των βιβλίων του στο KONTRA, μίλησε για το σχέδιο Κίσινγκερ που είχε εκπονήσει από τη δεκαετία του 1970 για την διάλυση των Βαλκανίων σε πολλά κομμάτια, μέσα από τις μειονότητες και την αρπαγή του δημόσιου πλούτου της Ελλάδος. Η Ελλάδα είναι η 4η χώρα παγκοσμίως σε αποθέματα φυσικού αερίου. Εμείς, μάθαμε εσχάτως ότι η χώρα μας είναι...


πλούσια σε κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, αφού προηγουμένως μπήκε υπό τον έλεγχο της τρόϊκας και των μνημονίων! 
Η διάλυση των Βαλκανίων σε μικρά κρατίδια έχει αρχίσει ήδη από καιρό με τον κατακερματισμό της Γιουγκοσλαβίας, ενώ το επόμενο βήμα είναι η Ελλάδα, με τις μειονότητες στη Θράκη αλλά και την "μακεδονική" μειονότητα που εφηύρε το State Department, όπως επίσης και την ανύπαρκτη τουρκική μειονότητα των 200ο ατόμων στα Δωδεκάνησα! 
Έτσι, η Ελλάδα των δοσίλογων πολιτικών κρύβει από τον λαό της αλήθεια, υλοποιώντας το σχέδιο του Κίσσινγκερ για την παράδοση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας στους Αμερικανοεβραίους!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου