Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ: "ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ"! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Δεν ντρέπεται να το δηλώνει δημόσια, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος. Πρόκειται για μαριονέτα και έναν ακόμη προδότη ελληνόφωνο! Το να βγαίνει επισήμως ο Γκίκας Χαρδούβελης και να δηλώνει ότι «Το κλειδί για την αποφυγή κλυδωνισμών και τη μετέπειτα οικονομική μας πορεία το 2015 το κρατάει η ΕΚΤ» αποτελεί ξεφτίλα άνευ προηγουμένου! Ομολογεί δημοσίως ότι έχουν παραδώσει τις τύχες της χώρας στους διεθνείς τραπεζίτες, στους τοκογλύφους οι οποίοι...


θα αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι σε αυτό τον τόπο! 
Και συ γιατί κάθεσαι εκεί ρε; Γιατί σε πληρώνει ο λαός; Για να δηλώνεις ότι είσαι μηδέν μπροστά στον Ντράγκι, αφού αυτός κρατάει τα κλειδιά της ελληνικής οικονομίας στα χέρια του; Ας μπει κατευθείαν ο Ντράγκι στη θέση σου να μας στοιχίσει και λιγότερα. Εσύ για ποιο λόγο πρέπει να ροκανίζεις τα λεφτά του λαού; Για να λες και να πράττεις τέτοιες προδοσίες;
Επομένως όσα άλλα είπε ο Χαρδούβελης είναι βλακείες και ψέματα. Είπε λοιπόν ότι «Οι καταθέσεις στις τράπεζες είναι ασφαλείς. Μάλιστα, εμείς ως υπουργείο φροντίσαμε την τελευταία εβδομάδα και νομοθετήσαμε τη δυνατότητα στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας να δανείζει χρήματα στο Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων σε περίπτωση που χρειαστεί ένα απόθεμα μεγαλύτερο από αυτό που διαθέτει για να στηρίζει τους καταθέτες».
Μην πιστεύετε λοιπόν τίποτε από τις μπούρδες του Χαρδούβελη. Οι καταθέσεις σας δεν είναι καθόλου ασφαλείς μιας και τα κλειδιά της ελληνικής οικονομίας τα κρατάει ο Ντράγκι, ο οποίος όταν γουστάρει μπορεί να σας τις αρπάξει σε χρόνο dt!

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή