Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Ευχαριστίες και Ευχές
Σε Εργαζόμενους και Εθελοντές του Δήμου
         
Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της παράταξης θέλουν από καρδιάς...

να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχές, για τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και τον Καινούργιο χρόνο, προς όλους τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Δήμου μας, από οποιαδήποτε θέση και αν προσφέρουν το πολύτιμο έργο τους.
          Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους στο Δήμο γιατί σε πάρα μα πάρα πολλές περιπτώσεις υπερέβησαν τις δυνατότητές τους, καλύπτοντας έτσι την αισθητή έλλειψη προσωπικού, προς όφελος βεβαίως  των συνδημοτών μας. Επίσης τους διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε κοντά τους για να στηρίξουμε και υποστηρίξουμε οποιαδήποτε λογική και δίκαιη διεκδίκησή τους.
  Μια άλλη σημαντική ενότητα προσφοράς με εξαιρετικά σπουδαίο έργο που θέλουμε να ευχαριστήσουμε είναι οι εθελοντές. Είναι πράγματι πολύ σπουδαίο το έργο τους αν αναλογισθούμε ότι καλύπτουν δραστηριότητες προσωπικού του Δήμου που θα έπρεπε να υπάρχει αλλά λόγω στενότητας δεν υπάρχει. Επίσης οτιδήποτε προσφέρουν το κάνουν από μεράκι και στερώντας πολύτιμο χρόνο από τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Πιστεύουμε ότι για να δώσουν οι εθελοντές αυτά που οι ίδιοι θα ήθελαν χρειάζεται η αναδιοργάνωσή τους με μαζικότητα, στελέχωση και αιρετό  όργανο για την αποτελεσματικότερη προσφορά τους.
Πρέπει κάποτε  ο Δήμος μας να τιμήσει έμπρακτα αυτούς τους ανθρώπους καθιερώνοντας την Ημέρα του Εργαζόμενου, του Εθελοντή και της Αλληλεγγύης.
«ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ» «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»

«ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» σε ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου