Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΔΕΙΤΕ...

Ο πρώην Υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, πιστός στην τακτική της κινδυνολογίας και καταστροφολογίας, με ανάρτησή του στο facebook μιλάει για τις ...καταστροφικές συνέπειες της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Λέει όμως και πολλά άλλα κουφά, για το οποία του δώσαμε απάντηση στο προφίλ του. 
Δείτε:
Πάνος Παναγιωτόπουλος...


Μερες που ειναι, ευχομαι σε ολους μεσα απο την καρδια μου χρονια πολλα, υγεια, δυναμη και καλα νεα. Με ρωτατε τι θα γινει με την εκλογη Προεδρου...Οι πιθανοτητες δεν ειναι πολλες, αλλα ολα μπορουν να γινουν. Μεχρι την Δευτερα 29 Δεκεμβριου, οσοι πολιτες δε θελετε εκλογες- και εστε πραγματικα η μεγαλη πλειοψηφια- μη μενετε στον καναπε σας. Μιληστε απευθειας με τους βουλευτες εκεινους που μπορουν να κρινουν με την ψηφο τους το αποτελεσμα. Να καταλαβουν ποιο ειναι το καθηκον τους...Δε φοβομαστε τις εκλογες. Δεν τις επιδιωκουμε ομως, γιατι θα ειναι καταστροφη για τον τοπο. Στις Βρυξελλες και στο Βερολινο, μας περιμενουν στη γωνια. Θελουν να κανουν επιδειξη τιμωρητικης πυγμης σε βαρος της Ελλαδος για να δωσουν παραδειγμα προς αποφυγη στις αλλες χωρες του Νοτου και κυριως στην Ισπανια. Απο το περασμενο καλοκαιρι εχω δωσει ενα σκληρο προσωπικο αγωνα για να υπερβουμε τα εμποδια να βγει με συναινετικο τροπο Προεδρος της Δημοκρατιας και να αποφυγουμε τις εκλογες. Εισακουστηκα εστω και στο τελος. Τωρα ας προσπαθησουμε ολοι να πανε ολα καλα στην κρισημη ψηφοφορια της Δευτερας..Σας υπενθυμιζω να ειστε ολοι συντονισμενοι στο Κontra channel τη Δευτερα το απογευμα στις εξι ακριβως, στην εκπομπη μου "Χωρα εν Καμινω",που ειδικα τη συγκεκριμενη μερα δεν πρεπει να χασετε.

Η απάντησή μας:
Πάψτε επιτέλους να κινδυνολογείτε! Υπηρετείτε τον τόπο με το να λέτε ότι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία ισοδυναμεί με καταστροφή; Τότε αναστείλατε αρθρα του Συντάγματας και μην κάνετε εκλογές για 2-3 χρόνια για να φέρετε την ...απόλυτη σταθερότητα στον τόπο! Τι αηδίες είναι αυτές που λέτε επιτέλους; Το ότι στις στις Βρυξελλες και στο Βερολινο, σας περιμενουν στη γωνια και θελουν να κανουν επιδειξη τιμωρητικης πυγμης σε βαρος της Ελλαδος για να δωσουν παραδειγμα προς αποφυγη στις αλλες χωρες του Νοτου και κυριως στην Ισπανια , τι σημαίνει κύριε Παναγιωτόπουλε; Εσείς δεν λέγατε ότι βγαίνουμε από τα Μνημόνια; Εσείς δεν λέγατε ότι το πρόγραμμα της τρόικας βγαίνει και ότι έρχεται η ανάπτυξη; Τώρα, γιατί θέλουν να σας τιμωρήσουν; Μπουρδολογίες! Έχετε σκύψει στα τέσσερα γιατί έτσι αποφάσισε ο κ. Σαμαράς και τώρα ...απολαμβάνετε τα επίχειρα των πράξεών σας! Φερθήκατε με υποτέλεια και σας έχουν καβαλήσει κανονικά. Κι εσείς με τη σειρά σας επί δυόμισυ χρόνια...καβαλάτε ολόκληρο τον λαό! Σας το έχω ξαναπεί αν θέλετε να κάνουμε συνέντευξη μαζί, θα γίνουν σκληρές ερωτήσεις. Δεν είμαι εγώ δημοσιογραφάρα της ΝΕΡΙΤ, σαν αυτούς που πήραν συνέντευξη από τον κ. Σαμαρά! Είμαι...από άλλο χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου