Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 2 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ 2 ΠΑΣΟΚ

Στα έσχατα όρια του εξευτελισμού οδήγησαν το ιστορικό ΠΑΣΟΚ οι ανεκδιήγητοι προδότες Γιωργάκης και Βενιζέλος που βρέθηκαν στην ηγεσία της παράταξης καθώς και οι λιποτάκτες που εμφανίζονται ως ιστορικά στελέχη και εγγυητές της ενότητας και της συνέχειας της παράταξης, της οποίας τώρα γίνονται νεκροθάφτες.

Οι άθλιοι γελωτοποιοί μαζί με τον κρατικοδίαιτο πολιτικό υπόκοσμο, εξευτέλισαν τη Δημοκρατική Παράταξη ληστεύοντας το δημόσιο χρήμα και που τώρα σιτίζονται στην Χαριλάου Τρικούπη για να ροκανίσουν ό,τι απέμεινε από τα κλεμμένα κατάφεραν να φέρουν στα μέτρα της ΕΔΗΚ την ιστορική Δημοκρατική Παράταξη και χωρίς ίχνος ντροπής να «σκοτώνονται» δημόσια για το ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο από τo 2 - 3% που έχει απομείνει σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Ο Γιωργάκης Παπανδρέου, Ζίγδης Νο 1, αφού πρόδωσε συνειδητά τη χώρα για να μας αλυσοδέσει στα καταστροφικά μνημόνια του ΔΝΤ και της τρόικας έφτασε σε σημείο να τον περιφέρουν σαν… αρκούδα ανά την υφήλιο για να κάνει σεμινάρια με μοναδικό αντικείμενο: «πώς να χρεοκοπήσετε μια χώρα» και συγχρόνως να κατηγορεί τους Έλληνες σαν κλέφτες και διεφθαρμένους.
Πλήρως απαξιωμένος στην κυριολεξία στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, όπου ξένοι ηγέτες όπως ο Σαρκοζί στη Σύνοδο των Καννών τον Νοέμβριο του 2011 τον χαρακτήρισε δημόσια ψυχοπαθή και προσπάθησε να τον δείρει. Και αυτός ο κύριος αντί να κρυφτεί πριν τον βουτήξει κανένας εισαγγελέας για να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του λαού και του έθνους και του δημόσιου χρήματος εξακολουθεί να προκαλεί την κοινωνία εξαγγέλλοντας κόμμα με τη συμμετοχή των γνωστών κηπουρών οι περισσότεροι από τους οποίους θα έπρεπε να παρελαύνουν στις αίθουσες των ειδικών δικαστηρίων, σαν τον υπουργό Οικονομικών που είχε τον πλαστογράφο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος στις 23 Φεβρουαρίου 2015 θα καθίσει στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου, κατηγορούμενος για 2 κακουργήματα.
Ο απερίγραπτος αυτός άνθρωπος που θα τον ζήλευε ακόμα και ο… Δελαπατρίδης, που δεν μπορεί να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατό του, όταν βγαίνει και «χάνεται» στο πέλαγος όταν πάει βόλτα με το κανό του έχει το θράσος να ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού προφανώς επιδιώκοντας αποκλειστικά και μόνο να εκλεγεί βουλευτής για να συνεχίζει να ζει σε καθεστώς ασυλίας. Βέβαια ο ελληνικός λαός που έχει μνήμη θα δώσει την πρέπουσα απάντηση στις εκλογές και θα τον στείλει οριστικά και αμετάκλητα στην πολιτική χωματερή. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που εξελίσσεται και αυτός σε Ζίγδη Νο 2, άφιλος, εξουσιομανής και αδίστακτος, ξεπουλήθηκε ολοκληρωτικά στον Σόιμπλε και τους ξένους τοκογλύφους αναλαμβάνοντας εργολαβικά να συνεχίσει τις προδοτικές συμφωνίες σε βάρος του λαού και της χώρας. Από αρχηγός μιας μεγάλης ιστορικής παράταξης, κατάντησε… υπασπιστής και στιλβωτής των υποδημάτων του Αντώνη Σαμαρά και θλιβερός υποστηρικτής όλων των μνημονίων και των ληστρικών νόμων που εξουθένωσαν οικονομικά ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Έχοντας αποβάλει ιδεολογικούς και ηθικούς φραγμούς κατάντησε ντουντούκα της τρόικας και θλιβερός υπηρέτης της Δεξιάς. Ο κόσμος τον γνωρίζει καλά και όπως δείχνουν όλες οι μετρήσεις είναι ο πλέον μισητός πολιτικός που πέρασε από τη χώρα και η δημοφιλία του ανταγωνίζεται σε ποσοστά τους κατοχικούς υπουργούς. Υπερβαίνοντας τα έσχατα όρια αθλιότητας και πολιτικού αμοραλισμού ο Ευάγγελος Βενιζέλος έφτασε σε σημείο να παρακαλάει τον Γιωργάκη να μην κάνει κόμμα για να μπορέσει ο ίδιος να παραμείνει στη Βουλή. Ο λαός τους έχει σιχαθεί και τους δύο και θα έχουν το τέλος που έχουν πάντα οι προδότες. Δεν χρειάζεται καμία προσευχή για τους πολιτικά μελλοθάνατους οι οποίοι στις 25 Ιανουαρίου θα πάρουν το δρόμο για τη χωματερή. Εκτός από τον Ζίγδη Νο 1 και τον Ζίγδη Νο 2 υπάρχουν και άλλοι προδότες, λαμόγια και κλεφτρόνια, που ευθύνονται για το κατάντημα της ιστορικής παράταξης, ορισμένοι από τους οποίους βρίσκονται ήδη στις φυλακές.
Βουτηγμένοι στις μίζες τα περισσότερα από τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ επέλεξαν τη σιωπή ενώ κάποιοι άλλοι δειλοί και άβουλοι άφησαν την παράταξη να διασύρεται μέχρι να φτάσει στα ποσοστά της ΕΔΗΚ του Γιάννη Ζίγδη. Το ίδιο συνέβη και με τις εφημερίδες που υποτίθεται στήριζαν το ΠΑΣΟΚ και για μια ακόμα φορά το πρόδωσαν, αφού έγιναν όργανα των ξένων τοκογλύφων και ντουντούκες της ελληνικής ακροδεξιάς.
Όλοι αυτοί οι άχρηστοι και οι προδότες επιβίωναν πολιτικά για δεκαετίες εξαιτίας των αγώνων της ΑΥΡΙΑΝΗΣ που είχε δημιουργήσει μια γραμμή άμυνας που προστάτευε την ιστορική παράταξη. Όσο υπήρχε η ΑΥΡΙΑΝΗ κανένα λαμόγιο δεν τολμούσε να προδώσει το λαό και το κόμμα και να γίνει όργανο της Δεξιάς και των ξένων. Δεν τολμούσαν γι’ αυτό ορισμένοι μισούσαν στην κυριολεξία την ΑΥΡΙΑΝΗ. Ο Γιώργος Κουρής δεν τους άφηνε να κλέβουν και όποιος τολμούσε να στήσει δουλειές με τη Δεξιά και να συνωμοτήσει τσακίζονταν στην κυριολεξία απ’ τα πρωτοσέλιδα φωτιά της μεγάλης αυτής εφημερίδας. Η πρώτη απόπειρα συνομωσίας και διάλυσης του ΠΑΣΟΚ εκδηλώθηκε οργανωμένα, όταν κάποιοι προσπάθησαν να επιβάλουν τον Κ. Καραμανλή για πρόεδρο της Δημοκρατίας το 1985 με σκοπό να διαλύσουν την δημοκρατική παράταξη. Η ΑΥΡΙΑΝΗ όρθωσε το ανάστημά της και τσάκισε τη σκευωρία, υποχρεώνοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου να μην ψηφίσει για Πρόεδρο τον Καραμανλή, όπως είχε αποφασίσει. Τα τότε ιστορικά στελέχη που αποδείχτηκαν στη συνέχεια λαμόγια και λιποτάκτες, παρακάλαγαν τον Γιώργο και τον Μάκη Κουρή να μην δώσουν συνέχεια στο θέμα, δήθενα για… εθνικούς λόγους! Οι ίδιοι προδότες πούλησαν το μαύρο ’89 τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον άφησαν μόνο και αβοήθητο για να πάει στη φυλακή και αυτοί κρυβόντουσαν πίσω από τις κολώνες της Βουλής κάθε που αναφερόταν το όνομα του Ανδρέα στο Κοινοβούλιο.
Για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Κουρής ήταν ο μπροστάρης που τσάκισε τη σκευωρία θυσιάζοντας τα προσωπικά του συμφέροντα και βάζοντας σε κίνδυνο μια ολόκληρη εκδοτική αυτοκρατορία.
Λίγα χρόνια αργότερα πρώτος τους εγκατέλειψε οριστικά γιατί κατάλαβε ότι έχει να κάνει με κοινούς κλέφτες, απατεώνες, δειλούς και άχρηστους. Από τότε το ΠΑΣΟΚ πήρε την κάτω βόλτα και κατάντησε ΕΔΗΚ και φθάσαμε σήμερα στο σημείο ο γιός του και ο Βενιζέλος να χοροπηδάνε πάνω στο κουφάρι του Ανδρέα, και να γίνονται έτσι οι νεκροθάφτες της Δημοκρατικής παράταξης.
Είναι κρίμα μια ιστορική παράταξη που θα μπορούσε να βοηθήσει τον τόπο να υφίσταται τέτοιο διασυρμό αλλά τουλάχιστον τώρα θα ξεβρομίσει ο τόπος απ’ τα κλεφτρόνια και τα κρατικοδίαιτα τρωκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου