Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

"Γράφουμε μία κουβέντα αυτοσυγκράτησης προς τους φίλους εδώ μέσα, ώστε να μην υβρίζουν τόσο ωμά τη ΝΔ και τον Πρωθυπουργό κ.Σαμαρά και λές οτι ρίχνουμε λάδι στη φωτιά! 
Το κακό ειναι οτι αυτοί που υβρίζουν χειρότερα ήταν μέχρι χθές Νεοδημοκράτες! Και τώρα;; Τώρα ακούνε ΝΔ και βγάζουν σπυράκια!
Κι εγώ είμαι απογοητευμένος με τη ΝΔ κι εγώ υπήρξα θύμα κοροϊδίας και...



εμπάθειας, από σημερινά στελέχη που χθες ήταν στα αζήτητα! Κι εγώ έχω εισπράξει ψεύτικα λόγια και παραμύθια κι έχω γευτεί την άψινθο της αχαριστίας τους! Αλλά εχω αυτοσυγκράτηση και αρχές και δεν συμπεριφέρομαι ως... συνοικιακή θυμωμένη Κατίνα!
Ο πολύς, ομως, ο κόσμος δεν σκέφτεται όπως εγώ....Ο κόσμος είναι θυμωμένος και θέλει εκδίκηση! Όταν βλέπει μάλιστα, τους κρατικοδίαιτους κομματικούς-- που μέχρι χθες απολάμβαναν των κρατικών αξιωμάτων που τους έδωσε το κόμμα. και τώρα παραιτήθηκαν για να ..πολιτευτούν-- και συμπεριφέρονται με τόσο αλαζονικό τρόπο, θέλει την πλήρη ανατροπή!
Αν η ΝΔ χάσει σε αυτές τις δύσκολες εκλογές, θα χάσει απ´όλους αυτούς: τα αποτυχημένα στον πρότερο βίο ανθρωπάκια, που την έχουν ψωνίσει και το παίζουν τώρα πολιτικές αυθεντίες!Τρομάρα τους!!;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου