Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΗΛΙΑΚΟΥ ΠΕΤΡΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ AEGEN ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ, (ΚΑΘΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Δείτε λεπτομέρειες...
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ:
Δίπλα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα βρεθεί με όλες του, τις δυνάμεις ο μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ και αόρατος πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο επιχειρηματίας της γαλάζιας διακυβέρνησης, φέρεται αποφασισμένος να παίξει τα ρέστα του, προκειμένου να μην κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας. Τα σχετικά μηνύματα έχουν ήδη φτάσει στην Κουμουνδούρου. Μάλιστα, στα υψηλά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ, κυκλοφορεί η πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ, φέρεται να πληρώνει μέχρι και τα ενοίκια των κεντρικών γραφείων της Ν.Δ. στη Συγγρού.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, ένα είναι σίγουρο: Ό,τι ο κ. Σαμαράς προσέρχεται στις κάλπες έχοντας δίπλα του, σε όλα τα επίπεδα, τον διαχρονικό φίλο του, Δημήτρη Μελισσανίδη.
Αξίζει: Κάποιες κακές γλώσσες διέδιδαν ότι ένα μεγάλο κομμάτι της προεκλογικής καμπάνιας της Ν.Δ., θα καλυφθεί μέσω ΟΠΑΠ. 
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου