Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Τα μηνύματα φτάνουν στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" και είμαστε υποχρεωμένοι, μετά από 100 και πλέον ημέρες θητείας στον θώκο της αντιδημαρχίας, να μεταφέρουμε τις εντυπώσεις των αναγνωστών μας. Ποιοι είναι οι Αντιδήμαρχοι Παπάγου-Χολαργού με θετικό πρόσημο; Ποιοι είναι εκείνοι που έχουν κερδίσει τους δημότες με το έργο τους, την εργατικότητά τους, τον ζήλο τους; Ποιοι, αντίθετα δεν έχουν (μέχρι στιγμής) καλό βαθμό; Σας τους παρουσιάζουμε με αξιολογική σειρά.




Οι Θανάσης Βαλυράκης-Θανάσης Αυγουρόπουλος είναι οι Αντιδήμαρχοι που συγκεντρώνουν τις περισσότερες προτιμήσεις των δημοτών-αναγνωστών μας. Και αν για τον Θανάση Αυγουρόπουλο (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου) η εμπειρία είναι δεδομένη, μιας και είναι στα δημοτικά πράγματα από το 1986, η μεγάλη θετική έκπληξη είναι ο Θανάσης Βαλυράκης (Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης)ο οποίος έχει κερδίσει τους πάντες. Δεν έχουμε ακούσει ούτε ένα αρνητικό σχόλιο για τον Αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών! Μπράβο και στους δύο Θανάσηδες! 
Πίσω από τους προαναφερθέντες, αλλά με ελάχιστη διαφορά βρίσκεται η Τζίνα Αρβανίτη (Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Ποιότητας Ζωής-αριστερά φωτό) είναι απολύτως σοβαρή και με έντονο ζήλο στο έργο της. Είναι η Αντιδήμαρχος η οποία με τη συμπλήρωση των 100 ημερών θητείας της αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει απολογισμό στους δημότες για το έργο της. Θετικά σχόλια ακόμη και ευχαριστίες προς την Τζίνα Αρβανίτη έχουν φτάσει επισήμως στην εφημερίδα μας, τις οποίες έχουμε δημοσιεύσει. 
Αμέσως μετά είναι η Χρύσα Παρίση (δεξιά). Είναι η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, για την οποία δεν έχουν ακουστεί αρνητικά σχόλια, ωστόσο δεν έχει κερδίσει τόσες πολλές θετικές ψήφους όσο οι προηγούμενοι. Ίσως και το πόστο της είναι τέτοιο που δεν είναι τόσο ...δημοφιλές ή καυτό (όπως το πάρετε) όσο των προαναφερθέντων Αντιδημάρχων. 
Στην τελευταία θέση, δυστυχώς, βρίσκεται η Βίκυ Νικάκη, Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (αριστερά φωτό). Δυστυχώς, έχουν ακουστεί αρκετά αρνητικά σχόλια για την κα Νικάκη, ένα δε από αυτά το έχουμε δημοσιεύσει. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει (ανάμεσα στους δημότες/αναγνώστες μας) τις θετικές εντυπώσεις που έχουν κερδίσει οι συνάδελφοί της, ωστόσο ο καιρός είναι μπροστά της. 
Νομίζουμε ότι με την αναφορά μας αυτή βοηθάμε τους Αντιδημάρχους είτε να βελτιωθούν είτε να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Άλλωστε, φανταζόμαστε θα θέλουν να γνωρίζουν από τώρα τη γνώμη των δημοτών και να μην εφησυχάζουν...

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΟΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ. Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή