Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΜΠΕΤΑ, 23 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!!!

Η κόρη του Μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα, Κατερίνα, με ανάρτησή της στο προφίλ της στο facebook ακριβώς 23 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της (συμπληρώνονται σήμεα), εξιστορεί σε λίγες γραμμές την τραγική μοίρα της οικογένειας. 
Διαβάστε τη:


10-3-1992 Πόσοι μου έχουν φύγει από τότε; Ο πατέρας μου Γιώργος Ζαμπέτας ,η μητέρα μου, η αδελφή μου και τελευταίος ο αδελφός μου Μιχάλης Ζαμπετας και αυτός στις 10-3-2008 οι φωτογραφίες είναι από την κηδεία του πάτερα μου σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια ,όταν πέρασε στην αθανασία .....Εγώ αγωνίζομαι σθεναρά για το έργο και την υστεροφημία του! Σας ευχαριστώ από καρδιάς
ΚΑΤΕΡΙΝΑ Γ.ΖΑΜΠΕΤΑ

Ευχόμαστε ο Θεός να της δίνει δύναμη να συνεχίσει το έργο της. Ο πατέρας της υπήρξε ΜΕΓΑΣ και την κληρονομιά του την κουβαλάει η ίδια αλλά και όλοι οι Έλληνες! Μέσα σε κάθε Έλληνα υπάρχει ένα κομμάτι από Ζαμπέτα! 


5 σχόλια:

  1. Αυτές οι φωτογραφίες είναι από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αιγάλεω που έγινε η νεκρώσιμη τελετή του Γιώργου Ζαμπέτα. Εγώ θυμάμαι όλο το Αιγάλεω ήταν εκεί και ήταν λυπημένο και ο ουρανός έγινε μαύρος από τον χαμό του Γιώργου Ζαμπέτα εκείνη την ημέρα στις 10 Μαρτίου 1992.

    Κρίμα όμως που ξεκληρίστηκε όλη η οικογένεια του Γιώργου Ζαμπέτα.

    Κουράγιο Κατερίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κηδεία του μήπως έγινε την επόμενη ημέρα; - (γιατί κάπου διάβασα ότι υπήρξε πρόβλημα με τον τάφο)..

      Διαγραφή
  2. Μεγάλωσα με τα τραγούδια του αξέχαστες επιτυχίες έφυγε πολύ νωρίς αυτός ο μεγάλος μουσικός ήταν μοναδικός αθανατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή