Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ! Η ΦΡΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ...

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος εγκληματίας, δεν είναι μόνον ότι είναι Αλβανός αλλά του δόθηκε και ελληνική ιθαγένεια!!! Και παρουσιάζεται προς τα διεθνή ΜΜΕ ως Έλληνας! Αν δηλαδή σκότωνε στο...

 εξωτερικό και τον συνελάμβαναν έξω, θα λέγανε: "στυγερός Έλληνας δολοφόνος"! Σε αυτά τα εγκληματικά στοιχεία θα δίνουν την ελληνική ιθαγένεια, επειδή απλά και μόνον έμειναν για μερικά χρόνια στην Ελλάδα! Αυτός λοιπόν που βλέπετε έσφαξε τρεις συνανθρώπους μας...
Διαβάζουμε το υπόλοιπο ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα:
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα 
Στη δημοσιότητα έδωσε τη Δευτέρα η Αστυνομία τα στοιχειά και τις φωτογραφίες του Αλβανού serial killer, ο οποίος στις 11 Οκτωβρίου 2014 δολοφόνησε στο Γαλανάδο της Νάξου, την εικαστικό Κατερίνα Ζαζάνη.
Ο Αλβανός σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης -καθώς είχε εργαστηριακά προσδιορισθεί ως δράστης της δολοφονίας- εντοπίσθηκε τον περασμένο μήνα σε σπίτι στην περιοχή Αγίου Βασίλείου στην Πάτρα και συνελήφθη 

Όμως, μαζί με τον δολοφόνο, συνελήφθη και ένας συνεργός του από την Αλβανία, τα στοιχεία του οποίου δημοσιοποιήθηκαν, επίσης, από τις αρχές.

Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα και κατά του δεύτερου για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συναυτουργία και της ληστείας από κοινού. 

«Κυνικός, αδιάφορος και ψυχρός...»

Ο «ανοργάνωτος serial killer», όπως τον αποκαλούν οι αναλυτές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, με τον χαοτικό ψυχισμό και τα φονικά δάχτυλα, ενδέχεται να έχει στραγγαλίσει και άλλους ηλικιωμένους στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα, είτε για να τους ληστέψει, είτε γιατί είχε μαζί τους εργασιακές διαφορές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο 31χρονος, μέσα σε μια κρίση ειλικρίνειας αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι πριν από έναν χρόνο εισέβαλε σε μονοκατοικία στις Λιβανάτες και τσάκισε στο ξύλο μια γυναίκα για να της αρπάξει 200 ευρώ και μια τηλεόραση. 

Ο Ηλίας ή Εντμοντ ή Αρτάν ή Βαγγέλης ή Μόντι όπως παρουσιαζόταν δεν είχε μόνιμη κατοικία. Εμενε στα σπίτια των εργοδοτών του όπου έκανε χειρωνακτικές εργασίες. Και όταν βρισκόταν σε έξαρση «καθάριζε» τους άτυχους ηλικιωμένους και επέστρεφε στο πατρικό του στην Αλβανία για να κρυφτεί ή διανυκτέρευε σε σπίτια που άνοιγε για να τα αδειάσει. 

Τα στοιχεία των δραστών: 


Α) BARIAME ή BARIAMI ή BARIAM ή BARJAMAJ ή BARJAMI ή BARAJMI ή PAPAVAN ή PAPAJANI ή PAPAZANI ή PAPAYAN ή PAPAXHANI ή PAPAGIAN (ον) MONDI ή ARTAN ή EDMONT ή GENTIAN ή EDMOND ή ENDONT ή ORGEST ή BEZMIR του MIDET ή MUDEI ή MINA ή FERIK ή FEMIK ή VASLI που γεννήθηκε στην Αλβανία



Β) MUSTA ή MUSTA Ι NERI ή ERNEST του BEDRI που γεννήθηκε στην Αλβανία



Η Αστυνομία σημειώνει, επίσης, πως η δημοσιοποίηση των παραπάνω στοιχείων έγινε έπειτα από σχετική Εισαγγελική Διάταξη και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

16 σχόλια:

  1. ΑΛΗΤΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι θα κυβερνήσεις την Ελλάδα ρε απατεώνα Τσίπρα με τους απατεώνες που έχεις μαζέψει γύρω σου και όλους τους ανθέλληνες . Ντροπή σου ψεύτη . Θα σε λιώσει η Μέρκελ ρε χατζατζάρη . Ποια λογική κυβέρνηση δίνει ιθαγένεια σε ξενόφερτους δολοφόνους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ αν ήταν γνήσιος έλληνας, δεν θα σε ενοχλούσε που σκότωσε, ε;
    Ρε δεν αφήνετε τις μαλακίες.
    Ένας εγκληματίας είναι πάντα εγκληματίας, ανεξάρτητα από την ιθαγένεια του..
    Αν μπει κάποιος στο σπίτι μου να με σφάξει, η εθνικότητά του μου είναι αδιάφορη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν είχες μυαλό , η αν είχες ρωτήσει τον πατέρα σου θα ήξερες ότι πριν από μερικά χρόνια κοιμόμαστε στις αυλές των σπιτιών μας και δεν μας πείραζε κανείς ενώ χιλιάδες μικρά παιδιά έπαιζαν στους δρόμους χωρίς φόβο . Σήμερα εισαγόμενα κτήνη σφάζουν εν ψυχρώ όποιον βρουν μπροστά τους . Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμιά αξία . Εγκληματίες υπήρχαν ανέκαθεν στην Ελλάδα και τα πρηγούμενα χρόνια αλλά ήταν λίγοι . Τώρα όμως έχουν ανοίξει τις φυλακές στην Αλβανία στην Ασία και στην Αφρικοί και όλοι οι φονιάδες έχουν έρθει εδώ . Σου αρέσει αυτό που γίνετε στην Αθήνα όπου μετά τις 4 το απόγευμα δεν κυκλοφορεί Έλληνας . Εάν σου αρέσει πάρε την αδελφή σου , την γυναίκα σου και τα παιδιά σου και κάνε μια βόλτα όπως κάναμε εμείς παλιά και πες μας τις εντυπώσεις σου εάν θέλεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΑΥΤΟΣ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ . ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σύνολο των φυλακισμένων στις Ελληνικές φυλακές είναι λαθραίοι και εκατοντάδες χιλιάδες είναι ελεύθεροι έτοιμοι να κλέψουν και να σκοτώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ . ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ . ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στις έσχατες ημέρες που ζούμε και στην προσπάθεια των σιωνιστών να ισοπεδώσουν τις οικουμενικές ΑΞΙΕΣ και ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ του Ελληνισμού , την χρονική αυτήν συγκυρία μόνο μία Ενωμένη και Δυνατή Εθνικιστική Παράταξη με μπροστάρηδες τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ θα καταφέρει να ξυπνήσει Συνειδήσεις και Δυνάμεις του Ελληνισμού χιλιάδων ετών . Ο Λαϊκός Σύνδεσμος που διώκεται τα μέγιστα από τους εχθρούς της Ελλάδας πρέπει να αντισταθεί έχοντας στην φαρέτρα εκατομμύρια Ελλήνων Εθνικιστών σε όλο τον πλανήτη . ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΕΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΑΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΙΓΙΣ . ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΓΡΟΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΕΙΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Ζήκα εδώ στην περιοχή σου στην 17 Νοεμβρίου οι φίλοι σου οι λάθρο έχουν ρημάξει όλα τα σπίτια . Εσύ τι κάνεις . Μόνο λόγια είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ . ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΘΗΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή