Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Ο Ταξίαρχος ε.α. Ιωάννης Τζιάκης Πρόεδρος του Κέντρου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων ανήρτησε στο facebook του Σωματείου την απαντητική επιστολή του δήμου Παπάγου, την οποία υπογράφει ο δήμαρχος της περιοχής Ηλίας Αποστολόπουλος.
Το σκεπτικό της απόφασης - το οποίο χαρακτηρίζεται αστείο - έχει ως εξής:
"Κύριε Τζιάκη, Σε απάντηση του αιτήματός σας για συμμετοχή του Σωματείου «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015, στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, σας ενημερώνουμε ότι δεν μπορεί να καταστεί δυνατό, διότι θα συμμετάσχουν μόνο μαθητές των σχολείων μας, τα Συστήματα Προσκόπων και τα Σώματα Ελληνικού Οδηγισμού του Δήμου μας".
Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την οργή αλλά και την απογοήτευση των εφέδρων Καταδρομέων, οι οποίοι περίμεναν να επαναλάβουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του 2013, όταν και συμμετείχαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου...
ο κ. Θεοδωρόπουλος, μέλος του Σωματείου με τον οποίο μιλήσαμε, μας είπε: "Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει στην περιοχή μας. Κάθε χρόνο συμμετείχαμε κανονικά στην παρέλαση και από σήμερα μας διώχνουν...". 
Δείτε το βίντεο που έχουν ανεβάσει από την παρέλαση του 2013 στου Παπάγου:

41 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ -ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Δήμαρχε θα πρέπει να ντρέπεσαι για αυτήν την απαράδεκτη σου απόφαση που ικανοποιεί μόνο τους απάτριδες και τους ρουφιάνους της Μέρκελ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ . ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ . Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΑΧΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΛΠ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λαοί οι οποίοι ξεχνούν την Ιστορία , τον Πολιτισμό και της Παραδόσεις της Πατρίδας τους είναι Ανάξιοι της Ελευθερίας τους και θα Ζουν σαν τα ΠΟΝΤΙΚΙΑ στις τρώγλες τους γλύφοντας τα αποφάγια των Ισχυρών της γης . Η αριστερά ποτέ δεν είχε Πατρίδα , δεν είχε Τιμή , δεν είχε Αξιοπρέπεια . Ήταν και θα είναι η φαρέτρα των σιωνιστών σε κάθε τι που θυμίζει Εθνική Αξιοπρέπεια . Μαζί τους έχουν και τους Τουρκκοτζαμπάσηδες της ψευτοδεξιάς οι οποίοι πούλησαν την χώρα στους τοκογλύφους . Θα έρθει η ώρα εκείνη που θα τσακίσουμε τα ελεεινά τους σχέδια . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς κύριε Ξύδη που είστε και αξιωματικός τι λέτε για όλα αυτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά έχω την πληροφορία ότι ο Ζήκας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση στο ΔΣ να παρελάσουν οι λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας στον Χολαργό . Είναι αλήθεια δεν κάνω πλάκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΦΕΔΡΟΙ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ . ΕΙΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ . ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ Η ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗ ΓΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΛΗ . ΔΙΓΕΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΑΙΓΙΣ . ΕΝΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΚΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΕΣΙΝΤΕΝΤ ΜΕ 5000 ΕΛΛΗΝΕΣ . ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ . ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ . ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ . ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αριστερούληδες κατηγορούσαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι δεν άφηναν τον κόσμο να πάει στις παρελάσεις και τώρα οι ίδιοι αυτοί υποκριτές και φαρισαίοι θέλουν να της καταργήσουν . Είναι η δεν είναι καραγκιόζηδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δήμαρχε είσαι η Ντροπή του Χολαργού . Οικονόμου μαζί με την Παρίσι είστε ότι χειρότερο έχει βγάλει ο Παπάγος . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΟΥΡΕΛΗ , 50 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παναγιώταρε αυτός ο Δήμαρχος με τον Οικονόμου και τους άλλους άθλιους γύρω του δεν έχουν μπέσα . Δεν έχουν μέσα τους κάτι που να αξίζει να τους στηρίξεις . Είναι ανθέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Ζήκας έκανε πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο να παραλάσουν οι πακιστανοί της Αμυγδαλέζας την 25η Μαρτίου και το υποστήριξε και το ΒΡΩΜΟ ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Δήμαρχε και όλοι εσείς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι εάν πράγματι απαγορέψατε στους εφέδρους να παραλάσουν στου Παπάγου τότε είστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ για φτύσιμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΡΟΚΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ταξίαρχε στις 25 Μαρτίου έλα με τους Έφεδρους στου Παπάγου και κάλεσε τους Έλληνες να σταθούν δίπλα σας . Θα είμαστε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΒΑΡΑ . ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ οι κιοτήδες να μας σταματήσουν . Ταξίαρχε ελα στην πόλη μας να τιμήσουμε ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΠΟΧΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να μαθουμε πόσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ψήφισαν να μην παρελάσουν οι Έφεδροι στου Παπάγου . Να μάθουμε τα ονόματα των εφιαλτών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Ζήκας είναι ο πρώτος φίλε χωρίς αμφιβολία . Ας τον καμαρώνουν όσοι τον ψήφισαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΩΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Ο ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗ ΤΟ ΑΙΓΙΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε Παναγιωτάκη,άσε και λίγο χώρο να σχολιάσει και κανένας άλλος.Και τελοσπάντων,γράψε και κάτι διαφορετικό,μη επαναλαμβάνεσαι γιατι γίνεσαι κουραστικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ρε παναγιωτη τι πινεις και δε μας δινεις... ασε που μια ζωη εισαι κωλοτουμπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακόμα και αν καποιος θέλει να γράψει ένα σοβαρό σχόλιο,τελικά θα χαθεί μέσα στα δεκάδες σαχλά που ανεβαζει ο Παναγιωτάκης.Δεω λέω,ένα -δύο,είναι καλό να τα γράφεις ρε Πάνο,αλλα ως εκεί.Μετα χανεις και εσύ,και αδικείς και το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εχει δημοτικό συμβούλιο σήμερα αν μαθει κάποιος κάτι ας μας πει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ποτε ακριτας(ακριδας) ποτε αρκαδας(ζαρκαδας) ποτε διγενης(αγενης) ποσα εχεις ρε φιλε εχεις και αλλα?εχεις ξεφυγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εσύ ρε βλάκα ρουφιάνε του Δημάρχου εάν γνωρίζςις κάποιον από εμάε εάν φοράς παντελόνια πες το όνομα τπυ . Μια ζωή θεληματάρης ήσουν . Εμείς δεν φοβόμαστε να σας φτύσουμε κατάμουτρα . Σύντομα θα πάρεις την απάντηση επώνυμα και αν είσαι άντρας απάντησε επώνυμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτά για το καλό σου,ενα σχόλιο,το πολύ δύο,και να είναι συμπυκνωμένο και μεστό σε νόημα,και όχι κουραστικό.Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εχω ακούσει για την διπλή προσωπικότητα,ποτέ όμως για εξαπλή,φίλε μου όσο ζείς μαθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ταξίαρχε γράφτους εκεί που ξέρεις και προχώρα και ας τολμήσει να σε σταματήσει ο Λιάκος και η παρέα του. Θα του σκίσουμε το καλσον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σε υπονομεύουν ΑΚΡΙΤΑ...!Μην κολώνεις,είμαστε πολλοί!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εάν είχατε μυαλό όλοι εσείς οι παρατρεχάμενοι του Δημάρχου θα είχατε καταλάβει ότι η απόφαση σας αυτή να διώξετε τους έφεδρους από την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου έχει δυσαρεστήσει πολλούς εδώ στου Παπάγου . Εκτός αυτού είστε και βλάκες βρίζοντας όποιον σας κάνει κριτική . Οι ψηφοφόροι στο προάστιο μας είναι οι περισσότεροι υπέρ των παρελάσεων και συντηριτικοί στις ιδέες τους αλλά και ψηφοφόροι της ΝΔ . Σε λίγο καιρό θα σας βρίζουν όλοι με αυτά που κάνετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αξιότημε κύριε Δήμαρχε μήπως γνωρίζετε ότι εδώ στου Παπάγου ο Αντιδήμαρχος σας γυρίζει το τελευταίο διάστημα τα σπίτια και γνωστή μεγάλη καφετέρεια λέγοντας σε όλους εμάς ότι είναι ο επόμενος Δήμαρχος διότι υπάρχει μεγάλο κενό ............. Εάν δεν το γνωρίζετε τότε έχετε μεγάλο πρόβλημα . Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι η αψυχολόγητη απαγόρευση της παρέλασης των εφέδρων καταδρομέων δισαρέστησε πολύ κόσμο και ειδικά στου Παπάγπυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΟΣΕΛΒΙΚΟΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΞΥΞΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΩ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΞΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος12 Μαρτίου 2015 - 7:41 μ.μ.

    Ταξίαρχε στις 25 Μαρτίου έλα με τους Έφεδρους στου Παπάγου και κάλεσε τους Έλληνες να σταθούν δίπλα σας . Θα είμαστε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΒΑΡΑ . ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ οι κιοτήδες να μας σταματήσουν . Ταξίαρχε ελα στην πόλη μας να τιμήσουμε ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΠΟΧΗΣ .

    Πω πω πω πω γεμίσαμε τσαμπουκοκομαντος. Εντάξει ρε κομαντος κατουράτε και λίγο.
    Ρε τι τενεκέδες είσαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

    Παναγιωτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή