Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!


Από την εφημερίδα μας προ ημερών καυτηριάσαμε το γεγονός του αποκλεισμού των Εφέδρων αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) από την παρέλαση του Παπάγου (εδώ  και εδώ). Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι οφείλουμε να καυτηριάσουμε και τη στάση που τήρησε...

η συγκεκριμένη ομάδα των εφέδρων, με αναρτήσεις υρβιστικού-χυδαιλογικού περιεχομένου ακόμη και απειλητικού σε βάρος του Δήμου αλλά και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Χρύσας Παρίση. 



Θυμίζουμε το χρονικό της υπόθεσης:
Κάνει αίτηση ο Πόεδρος του ΚΕΕΔ κ. Τζιάκης στον δήμο για συμμετοχή στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και μετά από μερικές ημέρες επειδή προφανώς αργεί η αρμόδια Αντιδήμαρχος να του απαντήσει, κάνει ανάρτηση στο facebook υβριστικό-χυδαίοκείμενο. Απευθυνόμενος στην Αντιδήμαρχο κα Παρίση κάνει λόγο για "ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ (πάνω φωτογραφία)!!! 
Προφανώς, κάπου το διάβασε η Αντιδήμαρχος και του στέλνει προσωπικό e mail που τον στολίζει κανονικά όπως ομολογεί ο ίδιος ο κ. Τζιάκης. Τότε άρχισε ένα πανηγύρι υβριστικών ή και απειλητικών σχολίων από διάφορους! 



 Στο μεταξύ φαίνεται ότι κάποιοι έχουν αρχίσει να απειλούν και με βιντεάκια, όπως το παρακάτω:
 Κύριοι, μπορεί να υπερασπίζεστε την πατρίδα και σας ευχαριστούμε αλλά δεν νομίζουμε ότι είναι τρόπος αυτός για να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Νομίζουμε ότι με τέτοια υβριστικά σχόλια, κάπου ...χάνετε τη μπάλα! Και δεν απευθύνονται έτσι σε μια γυναίκα η οποία απ'όσογνωρίζουμε προέρχεται από οικογένεια αξιωματικών!   


32 σχόλια:

  1. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ . ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ . ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ , ΜΗΝ ΣΥΓΧΥΖΕΣΤΕ,ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΑΡΙΣΗ ........ΚΑΙ ΨΥΛΛΟΙ ΣΤ' ΑΧΥΡΑ .........!!!!

      ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.....ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ,ΚΑΝΟΥΝ !

      ΜΑ ΚΑΛΑ, ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ;

      ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ;
      ΔΕΣΜΙΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .

      ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΙΣΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !

      ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΞΟΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ,ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ......!!!!!!

      ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΕΦΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

      ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
      ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ .

      ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΛΑΧΟΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ "ΔΗΘΕΝ" ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ .

      ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΤΗΜΕΛΗΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΙΓΙΚΑ ΠΑΡΕΛΑΣΙΑΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΥ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΟΙ ΓΛΥΚΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΥΖΟΚΩΛΑΡΑ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

      ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΟΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ,ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.

      ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ !

      ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΛΑΣΟΥΜΕ" !

      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ,ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ.

      ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ,ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ !

      ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .
      ΑΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ , ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Τζιάκη όταν σε βλέπω να μπαίνεις μέσα και να σχολιάζεις σαν ΑΓΝΩΣΤΟΣ καταλαβαίνω πόσο έχεις παραπέσει.
    Ξαναδώσε εντολή να μπουν μέσα και να τους ξεσκίσουν στα σχόλια.
    Ψυχραιμία παιδιά με τους ΑΣΤΡΟΚΟΜΑΝΤΟΣ ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτοί είναι εφεδροι εγω είμαι ο Σπαιντερμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αντρες και οι πραγματικοι κομαντος αφινουν τα γραπτα τους. δεν τα σβινουν όταν τους παιρνει καποιος τηλεφωνο και τους γαμωσταυριζει η όταν καποιος τα δημοσιευει.
    Αστροκομαντος ε Αστροκομαντος, καλά σας λέει ο παραπανω ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα αυτοι απειλούν τους παντες δεν είναι μόνο η κυρια Παρίση.
    Και μολις κάποιος τους στριμώξει στον τοιχο το βαζουν στα ποδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα που θα κλιθούν από τον εισαγγελέα να δώ πως θα το δικαιολογισουν.
    Ακου πουταναριο την Αντιδήμαρχο. Ουστ κοπροσκυλα που λεγεστε και κομαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΖΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ;
    ΛΟΚ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΧΙΛΙΟΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψυχραιμία παιδιά.Αν θέλετε να παρελάσετε,κανείς δεν μπορεί να σας ''εμποδίσει'',κάντε το..!Εδώ,θα ''παρελάσει''(χου,χου,χου!!) ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ από το βουνό!!!! [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλουν να καταργήσουν τις παρελάσεις οι παρείσακτοι . Θέλουν να κτυπήσουν τους εφέδρους οι απάτριδες . Θέλουν να ισοπεδώσουν κάθε τι Ελληνικό τα απομεινάρια του Ιμπραήμ Πασά στην Πατίδα μας . Θέλουν να καταργήσουν την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Ιερές Παραδόσεις μας οι Δοσίλογοι της Μέρκελ . Δεν γνωρίζουν όμως όλοι αυτοί οι Ανθέλληνες ότι αυτός ο τόπος μέσα από μια Εθνικιστική Καταιγίδα θα σαρώσει τα σκουπίδια της Νέας Τάξης . ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Θεού!!!
    οχι τέτοιους τίτλους, μην μπερδεύτε είκοσι γραφικούς με την εφεδρεία και τις ειδικές δυνάμεις.
    Ενας γνήσιος καταδρομέας έχει ήθος, λεβεντιά, και ίσιες εξηγήσεις....δεν μιλάνε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιους εφέδρους Έλληνες Εθνικιστές; Εσύ τους περνάς για Εφέδρους κομάντα κλπ; τίποτα μια Παραστρατιωτική Αγέλη τιποτένιων είναι υπό τις διαταγές ενός τιποτένιου, είναι.
    Μόνο να βρίζουν και να διασύρουν τους πάντες είναι ικανοί, σε αυτό είναι πρώτοι.
    Μιλάω για την αρχηγική παρέα όχι για τους λίγους ακόμα που ακολουθούν επειδή δεν τους ξέρουν.
    Καλά για τους πολίτες που δεν τους ξέρουν καθόλου δεν συζητάω.
    Γιαυτό και διέγραψαν το Χυδαιοπροφίλ τους ΚΕΕΔ/ΤΠΕΝ
    Πρασινοσκουφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν ντρέπονται να βγαίνουν και από επάνω και να βρίζουν και να απειλούν όλους εμάς που θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες . Θέλουν να καταργήσουν τις παραλάσεις και για αυτό απειλούν και βρίζουν τους εφέδρους οι ανθέλληνες . ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τρία πουλάκια κάθονταν και φούμαραν ταμπάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΙΣΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ (Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΙΣΗ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
    ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
    ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ... ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πίσω από αυτήν την βρώμικη και σκοτεινή επίθεση εναντίον των εφέδρων και του Ταξίαρχου Τζιάκη κρύβεται ο συμπαραστάτης του Δημάρχου και Ρουφιάνος του Σαμαρά Κανελόπουλος . Πριν από 2,5 χρόνια περίπου όταν οι έφεδροι καταδρομείς έκαναν την Μεγάλη συγκέντρωση εφέδρων στο Σύνταγμα κόντρα στην Σαμαρική απαγόρευση και Τρομοκρατία , μετά τις διώξεις και συλήψεις της ηγεσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ο Σαμαράς και η συμμορία του δεν συχγώρεσαν ποτέ τους έφεδρους . Έτσι σήμερα ο Ρουφιάνος του Σαμαρά Κανελόπουλος τους εκδικείται επιρεάζοντας έναν ανύπαρκτο Δήμαρχο σε μια κατάπτυστη απαγόρευση . Ο Κανελόπουλος είναι αυτός που απαγόρευσε στους εφέδρους να παραλάσουν στου Παπάγου και από ότι λένε οι άσπονδοι φίξοι του ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ , ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τσιάκη το ίδιο κάνατε και με την ακύρωση της παρέλασης στον Πειραιά.
    Και τότε έτσι είχες αμολήσει τα κοπροσκυλα και έβριζαν τους πάντες.
    Έτσι καταστρέψατε και τον μεγαλο συλλογο των βατραχανθρώπων του Πειραιά.
    Τότε βρίζατε τον Αντινομάρχη το ξέχασες;
    Θέλεις να στα θυμίσω;

    Λεγεωνάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θέλεις να στείλω στα blogs τι γράφατε τότε για τον Αντινομάρχη εσύ και τα κοπρόσκυλα που έχεις δίπλα σου; Είναι δυνατών εσείς να εκπροσωπείτε εμάς τους πραγματικούς εφέδρους των Ειδικών Δυνάμεων;
    Αυτό είναι το Ήθος του Καταδρομέα που διδάκτικα στο ΚΕΕΔ στο ΚΕΟΑΧ στο ΚΕΑΠ και αλλού;
    Ντροπή σου Τσιάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε δεν κοιτάτε τα χάλια σας που έχετε κάνει τον Χολαργό μπουρδέλο με τις δεκάδες καφετέριες που έχουν ανοίξει στην Μεσογείων και έχουν καταπατήσει τα πάντα . Ο Τζιάκης σας φταίει . Εδώ σας φτύνουν όλοι και εσείς νομίζετε ότι βρέχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δήμαρχε είναι απαράδεκτη η απόφαση σου να μην αφήσεις τους έφεδρους να παρελάσουν στου Παπάγου . Πρέπει να έχεις πολύ κακούς συμβούλους . Εδώ στου Παπάγου έχουν εξαγριωθεί πολλοί δεν το βλέπεις και μόνος σου ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αριστοτέλης: ''Η σωφροσύνη είναι καλύτερη από την ανδρεία''. ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τσιάκη βγες σαν άνδρας και πες ποιόν εννοούσες γράφοντας ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΥΧΟΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.

    Βγες και πές σε ποιόν απευθυνόσουν αν σέβεσαι τον βαθμό του Συνταγματάρχη που σου έδωσε ο Ελληνικός Στρατός.
    Άντε μπράβο έχεις κάνει τους εφέδρους Καταδρομείς ρεζίλι.

    Λεγεωνάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Κ. ΠΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.
      ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΔΙΑΚΟ.
      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΧΩΣ ΤΟ ΚΕΕΔ, ΤΟ ΚΕΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΟΑΧ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΦ΄ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ...
      ΑΚΟΜΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΟΜΩΣ; ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ;
      ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΗΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Κ. ΠΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.
      ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΔΙΑΚΟ.
      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΧΩΣ ΤΟ ΚΕΕΔ, ΤΟ ΚΕΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΟΑΧ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΦ΄ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ...
      ΑΚΟΜΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΟΜΩΣ; ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ;
      ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

      Διαγραφή
  29. ''Δως..μη πα στο και τα γάν κινήσω'' ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή