Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΧΑΛΑΛ! ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΖΩΩΝ ΜΕ ΟΔΥΝΗΡΟ ΘΑΝΑΤΟ! ΌΠΩΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ;;;; ΑΠΑΓΟΡΕΨΤΕ ΤΟ ΧΑΛΑΛ ΑΜΕΣΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ" ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ (ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΤΟΦΑΓΟΙ...)

Με τον όρο «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας. Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα...

 που κατ' αρχάς δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό.
Η εταιρία Πίνδος που έχει κοτόπουλα, μας ενημερώνει ότι τα κοτόπουλα που βγάζει στην αγορά για να φάμε, είναι σφαγμένα τελετουργικά σύμφωνα με τους νόμους της Σαρία.

Σύμφωνα με εταιρία αυτή, πριν θανατώσουν ένα κοτόπουλο, διαβάζει ο Μουσουλμάνος υπάλληλος σφάχτης, μίαΜουσουλμανική προσευχή και κατόπιν θανατώνει το κοτόπουλο λέγοντας τα λόγια "Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ".

Στην εταιρία Πίνδος λοιπόν, αποκλείεται να είναι ΜΗ Μουσουλμάνος υπάλληλος ο σφαγέας διότι θα πρέπει να τηρήσει ευλαβικά την διαδικασία HALAL και να πει την προσευχή. Έχουμε δηλαδή, θρησκευτικό ρατσισμό σε μία θέση υπαλλήλου μιας Ελληνικής Εταιρίας που οι περισσότεροι δυνητικά πελάτες της, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.. 

Εδώ μας ενημερώνει η εταιρία για την πιστοποίηση HALAL
και εδώ βλέπουμε ότι ο Μουφτής της Ξάνθης αφού έλεγξε έδωσε την έγκριση του για την πιστοποίηση HALAL.

Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.
πληροφορίες από Κόκκινο Ουρανό

2 σχόλια:

  1. Η νέα τάξη πραγμάτων έχει επιβάλλει τον πολυπολιτισμό, τον αντιρατσισμό, το φεμινισμό, τον εξισλαμισμό και ούτω καθεξής. Στη Γαλλία η πιο γνωστή αγωνίστρια εναντίον της σφαγής των ζώων στις μπανιέρες για την ισλαμική γιορτή και γενικά κατά τη μουσουλμανική τελετουργία είναι η Brigitte Bardot: τέσσερις φορές έχει κατηγορηθεί για ρατσισμό και έχει πληρώσει 15 000€ πρόστιμο. Έτσι έμαθα ότι υπάρχει ράτσα που λέγεται χαλάλ κι ότι οι συμπατριώτες μου Γάλλοι ανήκουν πλέον σε αυτή τη ράτσα, δεν ήξερα όμως ότι είχαν εισβάλλει και στην Ελλάδα. Η μόνη λύση είναι να πάρουμε πίσω την Ευρώπη για να μη σβήσει η "ράτσα μας". Στο βιβλίο που γράφω τώρα, προτείνω λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ του ισλάμ...ΕΞΩ από την Πατριδα μου,στον αγύριστο ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που μου μαζευτήκατε στα Αγια Χώματα της Ελλάδος...και μαζί πάρτε και την ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ την ''θολοειδήμονα'' λαθρόφιλη,την κυρα Τασία!!! ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή