Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΛΟΒΑΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! ΑΝΤΕ, ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ!

Τώρα έχουμε νέο μέλος. Η Maria Troskova είναι η καινούρια συνεργάτιδα...

του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Roberto Fico κι έχει ανάψει φωτιές στο διαδίκτυο γιατί δεν είναι απλά μία απόφοιτος της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εκτός του ότι είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις, ως μοντέλο φορώντας απλά τα απαραίτητα και τα ρούχα σε ρόλο κομπάρσου οπότε έχει προκαλέσει έναν μικρό πανικό στις μηχανές αναζήτησης.
«Ήταν πάντα πολύ δημοφιλής στα αγόρια, αλλά ποτέ της δεν κοιμόταν δεξιά και αριστερά. Φαινόταν να ενδιαφέρεται περισσότερο για τους βαθμούς της. Το μόντελινγκ ήταν απλά ένας τρόπος να βγάζει έξτρα εισόδημα. Είμαι ενθουσιασμένη που πήρε τη δουλειά και είμαι σίγουρη πως θα είναι εξαιρετική» ανέφερε φίλη της μετά την ανακοίνωση για τα νέα της καθήκοντα.


Η 28χρονη πανέμορφη, Σλοβάκα ξαφνιάστηκε με την επιλογή του πρωθυπουργού κι έβαλε στη γκαρνταρόμπα τα σοβαρά ταγιέρ και τα σοβαρά φορέματα για τη νέα καριέρα της αλλά όπως καταλαβαίνετε, είναι δύσκολο για τον ανδρικό πληθυσμό να μην ασχοληθεί με τις σέξι εισβολές της μπροστά από τους φωτογραφικούς φακούς.
http://www.newsonly.gr (τίτλος: δικός μας)

3 σχόλια:

  1. ΙΓΟΥ ΘΕΛ ΝΑ ΓΑΜΗΣ ΤΗ ΓΙΔ ΣΤΗ ΦΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΟΥΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PITOGYROS RECEIPT ISSUED IN A CHOLARGOS SOUVLAKERIE SHOP , NOW WIN THE AMAZING AMMOUNT OF 500 EUROS .
    THE CONSUMER WHO WIN THE PRIZE ,NOW RESTS IN PEACE IN THE ZOGRAFOU CEMETERY AFTER A HEART ATTACK SHOCK THAT SUFFERED A FEW MINUTES AFTER HE ATE ΤΗΕ PITOGYROS AND MINUTES AFTER HE EJACULATES ON HIS MISTRESS ASS AFTER A SUPER FUCKING TIME THAT BOTH WERE VERY HORNY ,INDEED !

    KEEP WALKING PAPAGOCHOLARGIOTES MOY !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχααχαχαχαχαχαχχα κλαίωωω μιλαμεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή