Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ!

Με ποια δικαιολογία θα καθίσει στο σκαμνί τους Σαμαρά-Βενιζέλο, ο Τσίπρας; Υπέγραψαν λέει τα Μνημόνια!!! Τρίχες! Μόλις πριν από λίγη...


ώρα ο Α. Τσίπρας δήλωσε ότι...αντιλαμβάνεται τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που δέχτηκαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος αλλά δεν έκαναν καλή διαπραγμάτευση!!! Ενώ ο ίδιος, όπως υπογράμμισε έκανε πετυχημένη διαπραγμάτευση (με τους εκβιαστές...). 
Οπότε με ποιο κατηγορητήριο θα στείλει στη Δικαιοσύνη τους Σαμαρά-Βενιζέλο; Ότι δεν έκαναν καλή διαπραγμάτευση;Μας δουλεύουν κανονικά.
Ο Τσίπρας πλέον κάνει γαργάρα το θέμα της υπογραφής συμφωνίας (Μνημονίου) από τους Σαμαρά-Βενιζέλο με τους τοκογλύφους-δανειστές-εκβιαστές, διότι και ο ίδιος θα υπογράψει συμφωνία  με τους ίδιους εκβιαστές! Οπότε, δεν του απέμεινε κανένα επιχείρημα σε βάρος των προκατόχων του! 
Και ο ίδιος ο Τσίπρας συνεχίζει από'κει που σταμάτησαν οι προηγούμενοι και το μόνο που διαφημίζει υπέρ του εαυτού του είναι η ...σθεναρή αντίσταση που κράτησε απέναντι στους εκβιαστές και ότι υπέγραψε μεν μαζί τους, αλλά κάτι που δεν του το επέβαλαν, το ήθελε ο ίδιος! 
ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!!!!!!!! Δώστε του το όσκαρ του καλύτερα διασκευασμένου μνημονίου!

2 σχόλια:

  1. ΚΟΙΤΑ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ :

    ΞΕΚΑΥΛΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΪΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΞΕΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή