Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ! ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Η Ρεμπέκα Γκρέγκορυ είναι μία νέα γυναίκα, θύμα της βομβιστικής επίθεσης στο μαραθώνιο της Βοστώνης όταν τον Απρίλιο του 2013 ο Ντόχαρ Τσαρνάεβ μαζί με τον αδελφό του "χτύπησαν" στον τερματισμό του μαραθωνίου, σκοτώνοντας τρία άτομα και τραυματίζοντας άλλα 260...

Μητέρα ενός μικρού παιδιού έχασε τότε το ένα της πόδι, καθώς οι γιατροί αναγκάστηκαν να την ακρωτηριάσουν, αντικαθιστώντας το με τεχνητό μέλος. 
Για να παραμείνει στη ζωή χρειάστηκαν 17 χειρουργικές επεμβάσεις. Δυο χρόνια μετά όμως, κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της, πραγματοποιώντας το όνειρό της. Έτρεξε και πάλι, τερματίζοντας πανηγυρικά στο Μαραθώνιο της UNESCO στην Βόρεια Ιταλία.
Η ίδια απαθανάτισε τις στιγμές και τις μοιράστηκε με τους φίλους της στο διαδίκτυο γράφοντας πόσο όμορφα ένιωσε μετά από τόσο καιρό, σημειώνοντας ότι μπορεί να «έχασε» ένα πόδι, ωστόσο απέκτησε περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, από ποτέ.
news.gr (τίτλος:δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου