Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ! ΕΤΑΙΡΟΙ: ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

Πότε θα πάρει χαμπάρι η κυβέρνηση ότι οι τοκογλύφοι της ΕΕ στραγγαλίζουν τη χώρα μας. Από τότε που ανέλαβε τη διακυβέρνηση του τόπου, δεν γίνεται τίποτε άλλο από διαπραγματεύσεις δίχως τέλος. Βλέπουν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν παίρνει καμία απόφαση και...

δηλώνει υποταγή στο ευρώ και της κάνουν κλύσμα, κλείνοντας οριστικά τη στρόφιγγα της χρηματοδότησης. 
Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο news247.gr, υπομονή μέχρι τον Μάιο θα πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση για να πάρει το "πράσινο φως" για χρηματοδότηση της από τους Ευρωπαίους εταίρους, σύμφωνα με δήλωση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόφσκις στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Όπως τονίζεται, στο Eurogroup της 24ης Απριλίου στη Ρίγα της Λετονίας δεν πρόκειται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να υπάρξει συμφωνία, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της εκταμίευσης των χρημάτων προς την χώρα μας, κάτι που πιθανόν να γίνει στην επόμενη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, στις 11 Μαΐου.
Αιτία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η απροθυμία της ελληνικής πλευράς να κάνει τις μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό και την αγορά εργασίας.
"Περιμένουμε από την Ελλάδα να δεσμευτεί για τις μεταρρυθμίσεις. Είναι απαραίτητο", τόνισε ο Ντομπρόφσκις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου