Κυριακή 12 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΡΙΚΗ! ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΗ-ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ!

Πού είναι η διεθνής κοινότητα; Πού είναι το State Department που με εκθέσεις που συντάσσει κάθε τόσο μιλάει για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Πού είναι η ΟΥΝΕΣΚΟ και οι άλλες διεθνείς οργανώσεις για...

τα απίστευτα εγκλήματα που συντελούνται σε βάρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς; Η βαρβαρότητα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ στα χρονικά όλων των εποχών! Καταστρέφονται προαιώνια πολιτιστικά σύμβολα, αρχαιολογικοί χώροι και δεν κουνιέται φύλλο! Από τους τζιχαντιστές τους οποίους δεν μπορεί να κάνει καλά καμία Αμερική, κανένας ΄δήθεν- πολιτισμένος κόσμος
Το νέο βίντεο με την καταστροφή της ιστορικής Ασσυριακής πόλης Νιμρούντ, αρχαιολογικού κοσμήματος του βόρειου Ιράκ, από το Ισλαμικό Κράτος, έρχεται να προστεθεί σε  όλα τα προηγούμενα και να δείξει την ένδεια στην οποία έχει οδηγηθεί το ανθρώπινο γένος!

Οι τζιχαντιστές καταστρέφουν με τσεκούρια ανάγλυφες παραστάσεις και αγάλματα και στη συνέχεια ανατινάζουν με εκρηκτικά τα ερείπια της αρχαίας πόλης.



δείτε τι φρίκη μπροστά σας... 
Αυτοί οι βάρβαροι που ξεπερνούν κάθε βάρβαρο έθνος στην ιστορία όλων των εποχών, θα έρθουν κι εδώ, στην Ελλάδα, αφού κανείς δεν κάνει τίποτε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου