Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΤΡΑΚΑΡΑΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ...

Η χώρα μας μπήκε μέσα στη λίστα με τις πιο επικίνδυνες που μπορεί να κυκλοφορήσει ένας οδηγός και όχι άδικα αφού οι ασυνείδητοι είναι πολλοί και ιδιαιτέρως προκλητικοί...

Δυστυχώς, οι φορές που αναρωτιόμαστε αν έχει απομείνει κάποιο αίσθημα ευθύνης στο λαό μας απέναντι στον συνάνθρωπο είναι αρκετές αφού τα περιστατικά εγκατάλειψης μετά από τροχαία ατυχήματα αυξάνονται δραματικά.
Στην Πειραιώς στο ύψος της Καλλιθέας, λοιπόν, υπήρξε θύμα τέτοιου περιστατικού η νεαρή που βρέθηκε στην περιοχή για ένα κάστινγκ. Αφού τελείωσε τη δουλειά της, πήρε το αυτοκίνητό της και την ώρα που άναψε φλάς για να βγεί στον δρόμο ένας ασυνείδητος οδηγός την τράκαρε σε δυο σημεία και την παράτησε.
Ο λόγος για την Μάρω Αρβανιτέλη η οποία από το σοκ δεν πρόλαβε να δεί τις πινακίδες του αυτοκινήτου. Παρ' όλα αυτά κάλεσε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου.
Ευτυχώς οι βλάβες που προκλήθηκαν ήταν μόνο υλικές και όχι κάτι χειρότερο. Όποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό ή είδε το αυτοκίνητο μπορεί να επικοινωνήσει με τη Μάρω μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου