Κυριακή 12 Απριλίου 2015

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ! ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ-ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!

ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!
Το είχαμε γράψει πρώτοι από τις 6 Μαρτίου: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: ΜΕΤΡΑ ΤΡΟΪΚΑΣ Ή ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
Ήδη, το θέμα που προβάλλαμε πρώτοι, φιγουράρει ως σημερινή κορυφαία είδηση στο zougla.gr: "ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ"! 
Το παιχνίδι είναι σικέ και το έχουν προετοιμάσει οι τοκογλύφοι, με τον Τσίπρα είτε να πέφτει στην παγίδα τους είτε να είναι και αυτός μυημένος στο παιχνίδι! Δείτε λοιπόν τι έχει κανονιστεί: 


Η οικονομική ασφυξία στη χώρα η οποία γίνεται καθημερινά χειρότερη, με τους τοκογλύφους της ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ να πιέζουν για νέα σφαγιαστικά μέτρα σε βάρος του λαού, θα φέρει την κυβέρνηση αντιστεκόμενη και αρνούμενη να πάρει νέα μέτρα. Οπότε, θα προσφύγει εκ των πραγμάτων στον λαό, όχι με εκλογές αλλά με δημοψήφισμα. 
Το δημοψήφισμα θα θέτει το ερώτημα: Ρήξη με τους τοκογλύφους και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα ή νέο μνημόνιο και νέα μέτρα! 
Το δίλημμα-παγίδα για τον λαό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φέρει ως αποτέλεσμα "Νέο Μνημόνιο"! Ο λαός δηλαδή θα ψηφίσει νέα μέτρα και όχι επιστροφή στη δραχμή! 
Με δεδομένο ότι όλα σχεδόν τα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ) υπεραμύνονται της παραμονής μας στο ευρώ και με την πλύση εγκεφάλου που θα κάνουν τα ΜΜΕ ότι θα επέλθει η καταστροφή/συντέλεια της χώρας αν επιστρέψει στη δραχμή, είναι βέβαιον ότι το δημοψήφισμα να βγάλει ως αποτέλεσμα: ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Και έτσι, θα έχουμε το εξωφρενικό, ο λαός να ψηφίζει την ολοκληρωτική εξόντωσή του, με νέα σε βάρος του μέτρα: απολύσεις ομαδικές, νέες μειώσεις μισθών, συντάξεων κ.λ.π. 
Ο Τσίπρας πλέον, με την ψήφο του λαού θα κληθεί να εφαρμόσει αυτό που θα του έχει υποδείξει το δημοψήφισμα και επιπλέον θα εμφανιστεί και ως πατριώτης στα όμματα όλων!  
Μετά τους προδότες πολιτικούς που ψήφιζαν τα Μνημόνια, λέτε τώρα να έχουμε προδότη και τον ελληνικό λαό να ψηφίσει με δημοψήφισμα ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου