Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ" σας προσκαλεί σε Ημερίδα, την οποία διοργανώνει στην αίθουσα  « Μελίνα Μερκούρη»  του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού ( Περικλέους 55 – Χολαργός Τ.Κ. 15562) ,την Τρίτη 21 Απριλίου 2015, στις 6μμ, με θέμα: 

"ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ - Ο ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΛΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ"
   
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν: 
-          Ο   Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος,
-  ο Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ  και Πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης...


 Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κύριος Λάμπρος Κοτσίρης,  
-          και η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ .

Ομιλητές θα είναι: 
-          η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη, Νομικός, Διαμεσολαβήτρια -  Διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης  και το Ciarb  και Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών από την Ολλανδική εταιρεία "Toolkit" και το ΚΕΔΙΠ, με θέμα "Γενική Εισαγωγή στην Διαμεσολάβηση κατά το Ελληνικό και το Κοινοτικό Δίκαιο, οι βασικές αρχές της, ο ρόλος και οι δεξιότητες του Διαμεσολαβητή  και εκλεκτικότητα του συμφωνητικού που προκύπτει, ενδεχομένως, από την Διαδικασία Διαμεσολάβησης". 
-          η κυρία Νανά Παπαδογεωργάκη, Δικηγόρος LLM. Διαμεσολαβήτρια Διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ADRg, Harvard Negotiation Institute, Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια  Διαμεσολαβητών, με θέμα «Διαμεσολάβηση: ποιες διαφορές μπορούν να λυθούν με το νέο αυτό Θεσμό» . 
-          η κυρία Βικτώρια Λιούτα, Δικηγόρος Διαμεσολαβήτρια Διαπιστευμένη από το CEDR, London και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με θέμα "ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για υπαγωγή διαφόρων στη Διαμεσολάβηση;".
-          η κυρία Ευαγγέλια Πολυράκη, Δικαστική Γραφολόγος, Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια Διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με θέμα " Η έννοια και η αξία της Οικογενειακής Διαμεσολάβησης " και 
-          ο κύριος Δημήτρης Μάντζος, Δικηγόρος Διαμεσολαβητής Διαπιστευμένος από το Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μέλος της Επιτροπής Διαπίστευσης Διαμεσολαβητών του ΥΠΔΔΑΔ.
  
Μετά το πέρας των ομιλιών γίνει Προσομοίωση Διαμεσολάβησης σε υπόθεση Εμπορικού Δικαίου, στην οποία τους ρόλους του Διαμεσολαβητή, των Μερών και των νομικών παραστατών τους θα υποδυθούν Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές, ενώ άλλος Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής θα σχολιάζει την διαδικασία συσχετίζοντας την με όσα θεωρητικά θα έχουν εκτεθεί από τους ομιλητές, προκειμένου να γίνει πλήρως κατανοητή από το ακροατήριο.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, κατά την οποία οι παριστάμενοι θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις, που θα λύσουν ενδεχόμενες απορίες τους.

Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας, ευελπιστώντας ότι, φεύγοντας, θα έχετε αποκομίσει μια σαφή εικόνα για την Διαμεσολάβηση.


Η είσοδος είναι ελεύθερη .
            

Η Πρόεδρος
της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Κατερίνα Κωτσάκη


Παρακαλούμε δηλώστε την συμμέτοχη σας στο e-mail  της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ: eed.mediation@eledi.gr ,με κοινοποίηση στην Γραμματεία ( cfd906@gmail.com
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου