Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ...ΚΟΣΟΒΟΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!

Προβοκάτσια από πράκτορες που έκαψαν τζαμί, είχαμε στην Κομοτηνή προκαλώντας ανησυχία στην ευαίσθητη αυτή περιοχή...

Μόλις λίγες μέρες πριν το Πάσχα το defencenet.gr σας είχε ενημερώσει για πιθανή επανενεργοποίηση του προβοκατόρικου τουρκικού σχεδίου "Βαριοπούλα".
Η "επιχείρηση Βαριοπούλα" χρονολογείται από το 2003, πιστεύεται ότι περιελάμβανε σχέδια για την τοποθέτηση βομβών σε ιστορικά τεμένη, την πρόκληση έντασης με την Ελλάδα και την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ώστε να επέμβει ο στρατός.
Το σχέδιο αρχικά αποκαλύφθηκε το 2010 με ντοκουμέντα που είχε δημοσιεύσει η τουρκική εφημερίδα Taraf. Στα ντοκουμέντα αποκαλύπτονταν πως πολλοί αξιωματικοί του τουρκικού Στρατού είχαν καταστρώσει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον της κυβέρνησης Ερντογάν, που είχε στόχο την άμεση ανατροπή του με βίαιο τρόπο.
Τα ντοκουμέντα αφορούσαν από μια άσκηση που είχε πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη και όλες οι λεπτομέρειες του σχεδίου είχαν καταγραφεί. Τα περισσότερα έγγραφα για το σχέδιο είχαν βρεθεί σε έφοδο της αστυνομίας στη βάση του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού του Γκιόλτζουκ.
Το σχέδιο με την κωδική ονομασία «Βαριοπούλα», προέβλεπε την τοποθέτηση εκρηκτικών σε τζαμί, την κατάρριψη αεροσκάφους της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας με τον ισχυρισμό πως καταρρίφθηκε από την Ελλάδα με τελικό στόχο την πρόκληση ελληνοτουρκικής έντασης.
Οι Τούρκοι στρατηγοί είχαν καταστρώσει σχέδιο κατάληψης της περιοχής του Βόρειου Έβρου. Το τελικό στάδιο αυτού του σχεδίου προέβλεπε πως, λόγω της μεγάλης αναταραχής αυτών των γεγονότων, θα ανατρεπόταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η κυβέρνησή του που είχε έρθει στην εξουσία το Νοέμβριο του 2002. 
Σημειώνεται ότι στην περιοχή του Έβρου καταγράφεται πρωτοφανής δραστηριότητα τουρκικών δυνάμεων με συνεχείς ασκήσεις για βίαιη διέλευση του ποταμού Έβρου.
 Φωτιά ξέσπασε το ξημέρωμα της Παρασκευής στο τζαμί «Μαχμούτ Αγά» που βρίσκεται επί της οδού Αντιγόνου (αριθμ 19) στο κέντρο της Κομοτηνής και στο οποίο στεγάζεται το 3ο μειονοτικό δημοτικό σχολείο της Κομοτηνής. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για εμπρησμό, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από την πυροσβεστική υπηρεσία.
Σε επικοινωνία που είχε ο «ΠτΘ» με την πυροσβεστική υπηρεσία Κομοτηνής επιβεβαιώθηκε ότι οι ίδιοι ειδοποιήθηκαν γύρω στις πέντε το ξημέρωμα και έσπευσαν άμεσα με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον προθάλαμο του τεμένους και στον γύρω προαύλιο χώρο, ενώ στις φλόγες είχε τυλιχθεί και η σκεπή του συγκεκριμένου χώρου. Η πυροσβεστική υπηρεσία έσβησε την φωτιά πριν προλάβει να λάβει μεγάλες διαστάσεις, με τον προθάλαμο ωστόσο του τεμένους να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας έχει ήδη διορίσει εμπειρογνώμες για την διερεύνηση των αιτιών της φωτιάς, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για εμπρησμό, σενάριο που ενισχύεται από το γεγονός ότι παραβιάστηκε η εξώπορτα του σχολείου.
Ένα σκέλος του σχεδίου "Βαριοπούλα" πραγματοποιήθηκε, όλως τυχαίως (;). Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν αναπτυχθεί αθόρυβα γύρω από χώρους λατρείας των μουσουλμάνων και κοντά σε διακριβωμένους εξτρεμιστές  όπου και παρακολουθούν τις κινήσεις τους.
  defencenet.gr

8 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΟ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ίδιοι το έκαψαν οι μουσουλμάνοι του ΣΥΡΙΖΑ για να κάψουν και την Θράκη . Ποιος θα τους σταματήση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η καλύτερη λύση είναι να γίνει ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα να πεθάνουν όλοι όπως λέει ο Ozzy Osbourne στο τραγούδι "Τhe Ultimate Sin" με την προϋπόθεση να μέινουν μόνο οι Έλληνες στον πλανήτη γη.

    https://www.youtube.com/watch?v=GD9VoB0VDr4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΙΣΜΟ (ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H MONH ΛΥΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ...!!! Διότι όταν σκάβει κάποιος το "λάκκο" του άλλου, πέφτει αργά ή γρήγορα ο ίδιος μέσα σ'αυτόν. Και τούτο ως ΛΑΜΠΡΟΝ παράδειγμα προς όλα τα κατεξοχήν ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΙΣΛΑΜΟΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΟΣΚΥΛΑ, διότι αυτό συνέβη τελικά εναντίον τους, έστω κι αν μόνον ετούτο δεν αρκεί. Καιρός ήτανε να γίνει κάτι τέτοιο και ΜΕΤ'ΕΠΑΙΝΩΝ μάλιστα για όσους ανέλαβαν την ευθύνη ετούτη...!!!

    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑΑΑΑ...., ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ "ΜΑΥΡΟ" ΔΑΚΡΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή