Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΤΕΩΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ! ΗΤΑΝ 103 ΕΤΩΝ!

Ο Κοινοτάρχης Παπάγου (στις εκλογές του 1975) απέβίωσε σήμερα πλήρης ημερών. Ήταν 103 ετών. Ωστόσο είναι ένα ακόμη θλιβερό γεγονός για την πόλη των στρατηγών, μετά τον θάνατο του Βασίλη Μπλαδένη. Ο εκλιπών μπορεί να έφυγε πλήρης ημερών, ωστόσο η...

απώλεια δεν παύει να είναι σημαντική. Ο Βασίλης Παπευθυμίου πριν από 2 περίπου χρόνια είχε τιμηθεί και από τον Κώστα Πολυχρόνη Τίγκα (φωτό). Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 16.00 από το κοιμητήριο Παπάγου. 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του Βασίλη Παπαευθυμίου. 
Διαβάστε το βιογραφικό

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ
 ΒΑΣ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

      Ο  Βασίλειος Παπαευθυμίου γεννήθηκε στην Ιτέα Καρδίτσας. Ο πατέρας του ήταν δάσκαλος και ο παππούς του από τον πατέρα του ιερέας. Σπούδασε νομικά και Πολιτικές και Οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τον Οκτώβριο του 1937 διορίσθηκε δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Υπηρέτησε τη θητεία του στην Αλβανία ως Έφεδρος Αξιωματικός Πυροβολικού.
       Τον Ιούνιο του 1947 μονιμοποιήθηκε στο ιδρυθέν Δικαστικό Σώμα της Πολεμικής Αεροπορίας ως Δικαστικός Σύμβουλος Δ΄ τάξεως. Ανήλθε κατ΄ εκλογή τις βαθμίδες της ιεραρχίας. Υπηρέτησε επιτυχώς σε όλες τις δικαστικές θέσεις της Π.Α. και του απονεμήθηκαν όλες οι τιμητικές διακρίσεις. Αποστρατεύθηκε το 1971 με το βαθμό του Υποπτεράρχου-Αναθεωρητού, λόγω καταλήψεως του ορίου ηλικίας την 31 Δεκ. 1971.
        Κατά τις Κοινοτικές εκλογές του 1975 εκλέχθηκε Πρόεδρος της Κοινότητας Παπάγου, επικεφαλής του Συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ», Ανεξάρτητος μη υποστηριχθείς από κανένα κόμμα.

Για το βιογραφικό ευχαριστούμε τον Κώστα Πολυχρόνη Τίγκα. 



                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου